Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

ben ikisini de denedim ama kafam karıştı iyicee tutunduktan sonrası içinde yatın kalkmayın 3 ay dşiyenler varr anlamadım gitti doktorlara kalırsa yatmayın diyordaaaaaaa ne bilemmm çözemedim bu işiii
hayatımmmmm olsun işte nöbetleşe duruyoruz ben hem çoğu zaman açığımmmmmmm senin meselalar beni iyice şaşkoloz etti canımm
canım senin tabloda maşallah yaniii inşallah bu ay kısmet olurr

hoşgeldin canımm bizler bıraktığın gibiyizz.. ayşenin reglisini bekleyip duruyoruz işteee türkiyeye geldiğinde hangi doktora gidiceksin canım

Yurtdisinda da yatmaya cok onem vermiyolar canim.Genelde ilk gun belli oluyormus tutup tutmadigi.Bence ilk gun kesin dinlen ve tabii ikinci gunde ondan sonra calismaya baslayabilirsin cnm.Ama en buyuk problem STRES...Benim hormonlarim strese karsi acayip ters tepki veriyor.Isin stresliyse gitme derim ben..

bana doktor ilk 48 saat içinde yani 2 gün içinde tutunduğunu söylediii ondan ik gün kalkmadan yattım sonra hafif hareketler 5 gün işe döndümm.. tuttu ama yaşamadııı etrafımdkailer normal hayat döndüğüm için bebeğin yaşamadığını söylüyor doktorum alaksı yok diyorr... ne bilemmm anlamadım getttiiii

zeynep conconum doktor la görüştünmü stresten olamdın kesin senn.. burda hangi doktora gidiceksin

Ben Umut Bebek diyorum umutluyuz ya ondan insallah.Gorusucem bakalim.Sende ordaydin demi dekopacim?

Evet cnm stres bence de cunku gelip gelip gidiyor.Normalmis arastirdim hormonlar o kadar ilaca bakalim.Zeten burdakiler hormonun duzelmsi icin 3 ay zaman veriyolar.Insallah kist falan olmamistir.Ondan cok korkuyorum...

Al benden de o kadar Aysecim.Kuruduk mu ne?
kapattım ben dükkanı totan iflas
ha haaa Ayşe nin reglisi memleket meselesiii :)))) doktor civanım yarın 6.30 da bekliyor bakalım neler yumurtlayacak.. gerçi olacak galiba nurtopu gibi sivilcelerim var birsürü..

kapattım ben dükkanı totan iflas

ha haaa Ayşe nin reglisi memleket meselesiii :)))) doktor civanım yarın 6.30 da bekliyor bakalım neler yumurtlayacak.. gerçi olacak galiba nurtopu gibi sivilcelerim var birsürü..

Doktor civanin bisey demiyormu anlamadim???

off valla var ya ciddi bir sorun varsa da var yani uğraşmıycam artık.. kaderimle inatlaşmaktan vazgeçtim.. yaşım 31 maaşallah:86:

31 kere masallah ben buyugum bi yas senden abla diyecen bana hehhe:))) Valla ben de saldim cayira mevlam kayira artik

bu ne bu neee topik 2. sayfaya düşmüş...
naber cicoşlar?? hala adet olmadım galiba menapoza girdim oooh ped parasından da yırttım bebek bezi parasından daaa

Aysecim komiksin sen yaaa:))Arkandan ben de geliyorum hic merak etme...

Aysecim komiksin sen yaaa:))Arkandan ben de geliyorum hic merak etme...

aman be güzelim çok üzdüm kendimi neye yaradı yani bu saatten sonra bıraktım ben de gelmek istiyorsaa gelir yoksa ben peşinden koşamam, gezer tozar hayatımı yaşarım, birkaç kedi daha alırım :)))

ayhhh en kçüğünüz bn mıyımmm????22 yasındayımmmmmmmyasınız baya varmıss.yanlıs anlamayın yhaa maşaallah.biz o yasları grcez mı bakalımmmmmmmm..inşaallahhh...

aaa ben 22 yaşındayken hala üniversitedeydim ohooo çocuk mocuk aklımın ucundan geçmezdi...

Ben Umut Bebek diyorum umutluyuz ya ondan insallah.Gorusucem bakalim.Sende ordaydin demi dekopacim?
evet canımmm ordayımm memnunum ... gelince görüşekk
Evet cnm stres bence de cunku gelip gelip gidiyor.Normalmis arastirdim hormonlar o kadar ilaca bakalim.Zeten burdakiler hormonun duzelmsi icin 3 ay zaman veriyolar.Insallah kist falan olmamistir.Ondan cok korkuyorum...
inşallah herşey yolunda gider canım
aman be güzelim çok üzdüm kendimi neye yaradı yani bu saatten sonra bıraktım ben de gelmek istiyorsaa gelir yoksa ben peşinden koşamam, gezer tozar hayatımı yaşarım, birkaç kedi daha alırım :)))
bizimkide köpek alalım diyor.. anam ben oluruna da bırakamıyorumki normal yolla olma şansım 0000000000000
ayhhh en kçüğünüz bn mıyımmm????22 yasındayımmmmmmmyasınız baya varmıss.yanlıs anlamayın yhaa maşaallah.biz o yasları grcez mı bakalımmmmmmmm..inşaallahhh...

kızz 22 yaşında nasıl öğretmen oluyor insannn sen daha büyük değilmiydinnnnnn çıtırrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…