ben ikisini de denedim ama kafam karıştı iyiceesana da günaydın cicim..
doktorum bugün öğlene kadar beklememi olmazsa telefon etmemi söyledi, eğer vakit bulabilirse bugün bulamazsa yarın muayeneye çağırdıçç
aslında yatmanın hiç bir faydası yok çoğu doktor özellikle benimki hiç alakası yok yatmaya gerek yok ilk üç gün mümkünse dinlen ama şart da değil diyor, yatmadığı halde tutan birsürü hastasından örnek veriyor amaaaa yine de benim içime sinmiyor yatmasam ve olmasa hep acaba yatmadığım için mi olmadı diye kendimi yer bitiririm.. offf yatınca da psikolojim bozuluyor bu sefer de yattım sinirlerim bozuldu ondan olmadı diye yerim kendiminasıl ama tam bir çözüm oldu değil mi cevabım:86:
hayatımmmmm olsun işte nöbetleşe duruyoruz ben hem çoğu zaman açığımmmmmmmWlla cnm ben geliommm allahin bi kulu olmaz mi olmuooo...bnde kndi kndme nasil yazisiyimmm....-iş /-ış le bitenn kelimelerr 1 den fazla kisiyken olurrrrherr neyse bebbeimm bn yattimm ama kalktigimda olduu hani hep yattim diemem...igne vurunmaya gttim kac keere arabaylaa...annemler gelince yemek icin masaya oturdum blki saatlerce...neden tutmadi bikemmm ama bunlar bos seyler cnmm allahim isterse olurr...serap 3.gun isine gttii sandalyede dsnn saatlerce ama tuttu...ben surakli yattim sayilir tutmadii...nasayse yattu tuttu...meseeeelaaaalar cok cnnmmm...
canım senin tabloda maşallah yaniii inşallah bu ay kısmet olurrtatlışkom ben ilk tüpoşu ekimde denedim kasımda negatifi aldım doktor civanım ocakta deneriz dedi ocakta myom çıktı şubatta yapışıklık oldu rahmimde, martta kist oldu, nisanda da yumurtalarım büyümedi mayısta yapcaz derken bu ay da adet olamıyorum.. menapoaz girdim ooh sen sağ ben selameeet..napalım tüpoş parasıyla tatile gideriz artık
Tunaydin Kizlarrr
Haftasonunuz nasil gecti bakalim?Ben temizlik ve misafir agirlamakla gectigi icin hic giremedim ilgilenemedim sizlerle.Hersey yolundami Herkes iyimi?Bu arada Turkiye ucak biletimi hayirlisiyla aldim haziran sonu oralardayim 10 gun gelicem doktora Allah izin verirse kesin gidicem en azindan gorusme yapicam.
Simdi geriye donuk yazilara bakicam bakalim neler kacirmisim
optum sizleri..
,Aysemmm kinali kuzummm senin piknik tupun ocakta mii nie ocak ayindaa...okdr uzun nieeee
Al benden de o kadar Aysecim.Kuruduk mu ne?
Wlla cnm ben geliommm allahin bi kulu olmaz mi olmuooo...bnde kndi kndme nasil yazisiyimmm....-iş /-ış le bitenn kelimelerr 1 den fazla kisiyken olurrrrherr neyse bebbeimm bn yattimm ama kalktigimda olduu hani hep yattim diemem...igne vurunmaya gttim kac keere arabaylaa...annemler gelince yemek icin masaya oturdum blki saatlerce...neden tutmadi bikemmm ama bunlar bos seyler cnmm allahim isterse olurr...serap 3.gun isine gttii sandalyede dsnn saatlerce ama tuttu...ben surakli yattim sayilir tutmadii...nasayse yattu tuttu...meseeeelaaaalar cok cnnmmm...
,
yum yum kız bu resimdeki bikinili hatun senmisin yoksammmmm:82::82:
conconum sendemi olamadın halaaaaaaaaaaa
Yurtdisinda da yatmaya cok onem vermiyolar canim.Genelde ilk gun belli oluyormus tutup tutmadigi.Bence ilk gun kesin dinlen ve tabii ikinci gunde ondan sonra calismaya baslayabilirsin cnm.Ama en buyuk problem STRES...Benim hormonlarim strese karsi acayip ters tepki veriyor.Isin stresliyse gitme derim ben..
ben ikisini de denedim ama kafam karıştı iyiceetutunduktan sonrası içinde yatın kalkmayın 3 ay dşiyenler varr anlamadım gitti doktorlara kalırsa yatmayın diyordaaaaaaa ne bilemmm çözemedim bu işiii
hayatımmmmm olsun işte nöbetleşe duruyoruz ben hem çoğu zaman açığımmmmmmmsenin meselalar beni iyice şaşkoloz etti canımm
canım senin tabloda maşallah yaniii inşallah bu ay kısmet olurr
hoşgeldin canımm bizler bıraktığın gibiyizz.. ayşenin reglisini bekleyip duruyoruz işteeetürkiyeye geldiğinde hangi doktora gidiceksin canım
bana doktor ilk 48 saat içinde yani 2 gün içinde tutunduğunu söylediii ondan ik gün kalkmadan yattım sonra hafif hareketler 5 gün işe döndümm.. tuttu ama yaşamadıııetrafımdkailer normal hayat döndüğüm için bebeğin yaşamadığını söylüyor doktorum alaksı yok diyorr... ne bilemmm anlamadım getttiiii
zeynep conconum doktor la görüştünmü stresten olamdın kesin senn.. burda hangi doktora gidiceksin
kapattım ben dükkanı totan iflasAl benden de o kadar Aysecim.Kuruduk mu ne?
ha haaa Ayşe nin reglisi memleket meselesiii :)))) doktor civanım yarın 6.30 da bekliyor bakalım neler yumurtlayacak.. gerçi olacak galiba nurtopu gibi sivilcelerim var birsürü..ben ikisini de denedim ama kafam karıştı iyiceetutunduktan sonrası içinde yatın kalkmayın 3 ay dşiyenler varr anlamadım gitti doktorlara kalırsa yatmayın diyordaaaaaaa ne bilemmm çözemedim bu işiii
hayatımmmmm olsun işte nöbetleşe duruyoruz ben hem çoğu zaman açığımmmmmmmsenin meselalar beni iyice şaşkoloz etti canımm
canım senin tabloda maşallah yaniii inşallah bu ay kısmet olurr
hoşgeldin canımm bizler bıraktığın gibiyizz.. ayşenin reglisini bekleyip duruyoruz işteeetürkiyeye geldiğinde hangi doktora gidiceksin canım
kapattım ben dükkanı totan iflas
ha haaa Ayşe nin reglisi memleket meselesiii :)))) doktor civanım yarın 6.30 da bekliyor bakalım neler yumurtlayacak.. gerçi olacak galiba nurtopu gibi sivilcelerim var birsürü..
Doktor civanin bisey demiyormu anlamadim???
Gel muayene edeyim öyle anlarım neden geciktiğini dedi..
Amanin canim insallah ikimizinde ciddi sorunu yoktur. Aysem senin yas kacti?
off valla var ya ciddi bir sorun varsa da var yani uğraşmıycam artık.. kaderimle inatlaşmaktan vazgeçtim.. yaşım 31 maaşallah:86:
bu ne bu neee topik 2. sayfaya düşmüş...
naber cicoşlar?? hala adet olmadım galiba menapoza girdim oooh ped parasından da yırttım bebek bezi parasından daaa
Aysecim komiksin sen yaaa:))Arkandan ben de geliyorum hic merak etme...
31 kere masallah ben buyugum bi yas senden abla diyecen bana hehhe:))) Valla ben de saldim cayira mevlam kayira artik
ayhhh en kçüğünüz bn mıyımmm????22 yasındayımmmmmmmben de en büyük benim sanıyordum..
ayhhh en kçüğünüz bn mıyımmm????22 yasındayımmmmmmmyasınız baya varmıss.yanlıs anlamayın yhaa maşaallah.biz o yasları grcez mı bakalımmmmmmmm..inşaallahhh...
ahhahaha yolun yarısına gelmışınızzzzz sizaaa ben 22 yaşındayken hala üniversitedeydim ohooo çocuk mocuk aklımın ucundan geçmezdi...
evet canımmm ordayımm memnunum ... gelince görüşekkBen Umut Bebek diyorum umutluyuz ya ondan insallah.Gorusucem bakalim.Sende ordaydin demi dekopacim?
inşallah herşey yolunda gider canımEvet cnm stres bence de cunku gelip gelip gidiyor.Normalmis arastirdim hormonlar o kadar ilaca bakalim.Zeten burdakiler hormonun duzelmsi icin 3 ay zaman veriyolar.Insallah kist falan olmamistir.Ondan cok korkuyorum...
bizimkide köpek alalım diyor.. anam ben oluruna da bırakamıyorumki normal yolla olma şansım 0000000000000aman be güzelim çok üzdüm kendimi neye yaradı yani bu saatten sonra bıraktım ben de gelmek istiyorsaa gelir yoksa ben peşinden koşamam, gezer tozar hayatımı yaşarım, birkaç kedi daha alırım :)))
ayhhh en kçüğünüz bn mıyımmm????22 yasındayımmmmmmmyasınız baya varmıss.yanlıs anlamayın yhaa maşaallah.biz o yasları grcez mı bakalımmmmmmmm..inşaallahhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?