evet canımmm ordayımm memnunum ... gelince görüşekk
inşallah herşey yolunda gider canım
bizimkide köpek alalım diyor.. anam ben oluruna da bırakamıyorumki normal yolla olma şansım 0000000000000
kızz 22 yaşında nasıl öğretmen oluyor insannnsen daha büyük değilmiydinnnnnn çıtırrrrr
yhaaa kopp senın böle yapcagını bılodum vallaaaaa...ayseyıı kızdırmayı dsunuodummmmmmmmmmmm:!fff koppp kopum nasılsın bebeımmmmm
iyiyim canım sen nasılsınnn.. dışarı çıktım biraz işlerim vardıı pc açık kalmışş... hava süperr ama bizim içimizz kofff olmuşşgöbeğim inmiyor bir türlü kilom aynı ama sinir oluyorum yazlıkalrın içindeeeee belli oluyorr 36 bedenden 38 e çıkmışımmm beyaaaaa sen nasılsın canım
ahaaaaaaaaaaaaaa
1-aynnn cnm havlar soukken katkat belli olmuodu...aynenn 47 kıloydumm..en son 54tummm hele ılaclardan sonra hc tartılmaıdm..dşnnnnnnnnnnnnnn
2-bennn iiiidmmmm...bi anda kndımı güçsüz hıssettımm...reglı gunumm 22-25 arasıı..ondan moral 0 gıbııı.işte sızınleeeeee guluorum bndeee...dşunuorumm da cok ıstedıgımm hıcbıseyı su fanı dnyada elde edemedımmmmmmmm
3-falan fılan golannnn...offfffff....
yhaaaaaaa bn hm domdomuuu kanıdrcaktımmmmmm offfffffffff:!:
ben 54 kiloyum galiba şuan öle hissediyorumbenim daha var reglime ama hep boktan hissediyorum kendimi o kadar yılmışımkii eski neşeme kavuşamıyorum bir türlü Allah beterinden saklasın ama çok zor beee..... hele şimdi hamile sezonuuu adı başı hamile kadınnn dışarı bile çıkmak istemiyo insan...
offfffff hıc sorma sekerımmmm..gecen bı hamın oturmasına gıdeyım dedımm.pişman oldumm kadının tekı der bnm kızım hamıssssssss(bnden 1 yıl sonra evlendııı)bnm geklınım hamıle....eee sen nıe dşunmuonnnn...alısverıs merkesıne gttt herkes hamıssssss..hele evlenenlerle grusmek ıstemıommmmmmmmmmmm acaba hamılemıkı dıeeeeeee..tbaıı kım seye yasatmasın ama duymak da ıstemıom ne yalan soleyımm...cokkk sıkıom canımıı..bgunn dooruus moralımm bosulduuu..nberaber geldıgımız bı hoca varrr.tamam 4 yıllık evlı istememıs hamıs olmayııı ıstemıs hamıs kalmısss...nerdeyse 8 aylık kızıı varrrrrrrrrr..oh ne sanslııı bılmıokı oooo....bıde altına araba almıssssssssssssss..ayhh dedımm bnm ıstedıgım ne vrs a olomuoooooooooooooo:84:kıskanclık deıl buu wlla...şansımaa tkürüorummmmm
seni o kadar iyi anlıyorumki canım. bende öyle kimseyle görüşmüyorum artık kendimi yalnızlığa mahkum ettim .. ister istemez morlaim bozuluyor zaten zor kendime geliyorum.. ne bilim cnaım yaa bazen hiç anne olamıcakmışım gibi geliyor.. eşimind ebenimde hiç neşem kalmadııı.. dom dom gelsede bizi güldürse azcıkk
aynı şeyleri yaşıyoruz canım.. bende öyle haftasonu gittim aneme ablama vardıı çocukalrı filan bana diyorlarki ne kadar durgunsun .. napim dedim göbekmi atayım kalkayımdaahhh cnmsınn yha bırnıs barıı su yanımda olaydınızzz dertlesydıkk gulsydıkkk...bana neler neler gelıo aklımadaaaa..şimdiden reglımınn bunalımına grduımm..olcam yha kesınnnnnnn...aynen ablama bıel az gıdıorummmmm...cocukk grmek ıstemıomm daha doooruus anne grmek ıstemıommm..anem ablam cakcak dıe cokk zor grusuomm..heşle annemı grunceeee üzüntüm katlanıoo sınıre dönüşüooooooooooo
aynı şeyleri yaşıyoruz canım.. bende öyle haftasonu gittim aneme ablama vardıı çocukalrı filan bana diyorlarki ne kadar durgunsun .. napim dedim göbekmi atayım kalkayımdanapcaz kuşum yaaaaa böylee sürekli bişilerle uğraşıyorum ama yinede atamıyorum kafamdan.. burası da olmasa kayafı yerim.. başkalarıyla konşamıyorsun sürekli nasihattttt
ayhh evet dedıgım gıbıı ablam bılıo bıde uzak komsuumm merhaba merhaba cınstenn.okdr...üniden bı arkdsım vardı samımı geldı bana oturmaya tedavıden oncee...kkızı varr..neyse anlatcaktımm ayhhh tuhhh baska care yokmuymus tup mu olcakmıs tuh deyınce bndee yok kız dedım(ama yaslarımı ıcerıı aktıı)ayıp bıseymıs gıbıııı utandımm..ılac kullancam okdrr dedımm..aramıs gecen nolduuu hamısmısn dıee..ayhhh dedımm bn olunca solerım cnmm..yha ınsan oglu çiğ sut emmıs cnmmm anlamıo kımse..ne sorarsaa cnmı yakıolarrrrrr..
Ya onlarda kötü niyetten sormuyorlar aslında aynı şkeilde bizimkiler de ama bizi kimse anlayamıyor..ı sebepten batıyor bizee canım... bazen oluyor insanın eşi bile anlamıyor.
bacımm ben tarot baktırıomm kkdaabılıorum cnm kötu nıyhetle deıllllll..neyse kapatalım mevzuyuuuuuuuuayseeeee gelsede gulsekk azz..yha ıtıraf edelım komık anlarımızı ne dersun kopummmmmmmmmmmmmmm
bacımm ben tarot baktırıomm kkdaane cıkck bakalımm...eeeeeeee sekerım fala inanma falsız da kalma demişş atalarımızzzz
cnmmm burda bı topıcte bktırıomm..cnmm özel msj atıon sıraya sokuoo senıı sewalımmm dıe bırııı....salata yptım cnm kusura bkmaaaaa..sefıomm seniiiiiiiikız nere gittin ne çıktı kızzzzzzzzzzzzzzz...bize de baktırrr
cnmmm burda bı topıcte bktırıomm..cnmm özel msj atıon sıraya sokuoo senıı sewalımmm dıe bırııı....salata yptım cnm kusura bkmaaaaa..sefıomm seniiiiiiii
cnmmm burda bı topıcte bktırıomm..cnmm özel msj atıon sıraya sokuoo senıı sewalımmm dıe bırııı....salata yptım cnm kusura bkmaaaaa..sefıomm seniiiiiiii
ole deme kıss...allahtan umıt kesdılmess..hamişssindir belkımmmbeleşmii kızzzzzzz dur bakalım sne baktır belki bizde atarızz ben haftasonu bir arkadaş fal baktıı dyor bebek görünüyor sanaaa ....bişi demedim dicektim amma attın haaaaaaaaaaa.. ben kısırımmmmmmmmmmmmm ama diyemedimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?