ole deme kıss...allahtan umıt kesdılmess..hamişssindir belkımmm
canım soru sormuştum görmedin herhalde... bu bikinli hatun senmisinnn
Hahahah yok kiss gunaha ne die gireyim fotomu koyayimm...netten bldum bnmisim gibi dimi
canım soru sormuştum görmedin herhalde... bu bikinli hatun senmisinnn
sapıkmısın kız sennnhatunda hatun maşallahhhh... biz bebek koyuyoruz millet hamile koyuyor bu bikinili hatun koyuyorr.. yok anam sen normal değilsinn tam yamyam
Kizimm o moddan cikmak istedimmm..ne yani bnde subyancimi deyim sziee...hele ayseee hayvan komus ona ne dionn sennn
ahhahaha yolun yarısına gelmışınızzzzz siz
yhaaa kopp senın böle yapcagını bılodum vallaaaaa...ayseyıı kızdırmayı dsunuodummmmmmmmmmmm:!fff koppp kopum nasılsın bebeımmmmm
ahaaaaaaaaaaaaaa
1-aynnn cnm havlar soukken katkat belli olmuodu...aynenn 47 kıloydumm..en son 54tummm hele ılaclardan sonra hc tartılmaıdm..dşnnnnnnnnnnnnnn
2-bennn iiiidmmmm...bi anda kndımı güçsüz hıssettımm...reglı gunumm 22-25 arasıı..ondan moral 0 gıbııı.işte sızınleeeeee guluorum bndeee...dşunuorumm da cok ıstedıgımm hıcbıseyı su fanı dnyada elde edemedımmmmmmmm
3-falan fılan golannnn...offfffff....
yhaaaaaaa bn hm domdomuuu kanıdrcaktımmmmmm offfffffffff:!:
dediğimm gıbı kopcumm ben 22 yasındayımm yha senn:!:
Ayhhh kislarr yassim 28 amma icimm göcmuss yumoslarim yaniiBen bidaha ne zmn nerde deneijem hic dsnmedimm simdilik ilac kullaniomm ve kndiligimdenn mucize olsun istiommm insaallahhh hepims icin
yaz geldiiii benim gece gezmeleri başladııı kusura bakmayın akşamları pek giremeyebilirim
nerelere geziyorsun şekerimmmmm azcık tüyo ver bizde yapalımmmm
bisim burda park var büyük bir park orada çay bahçeleri falan var gidip okey oynuyoruz arkadaşlarla... bilmem sizi açar mı??
İiiilikkk orat yass
naber çıtırrrr
Ooooo gezgezzz ne guselll wllaaa kocisin yrgun olmuomu kiii her aksam gezmeee massyaz geldiiii benim gece gezmeleri başladııı kusura bakmayın akşamları pek giremeyebilirim
Amannn sankii macellanahaaaaaa işte bulduuuuum
Hmmm yhaa hele kzilarr konyada geziljk biyer yooknerelere geziyorsun şekerimmmmm azcık tüyo ver bizde yapalımmmm
bisim burda park var büyük bir park orada çay bahçeleri falan var gidip okey oynuyoruz arkadaşlarla... bilmem sizi açar mı??
İiiilikkk orat yass
Ooooo gezgezzz ne guselll wllaaa kocisin yrgun olmuomu kiii her aksam gezmeee mass
Amannn sankii macellan
Pasifikii bulduuuevett dooruyu soleyimmm ozmnlar yalanciydimmm simdi ise drstt 22yasim
Hmmm yhaa hele kzilarr konyada geziljk biyer yook
yaz geldi benim tatilim azdııı yafff....:82::82:
Yes cnm Sabahtan aksama kdr yatarim tv islerim..az gezmeye gderim dinlenmeye doyamiomm...temislikler yaparimm tamm bi tembelliikk yaneeebelki bos vaktim olursa cocuk yaparimmm :89:
şöyle bir ay boyunca aralıksız şapsanızzzz olmazmı kızz denesenize
Yhaa ayseyle hic karsilasmiozzzz...simdide o mamik yemege gtmistrr ogle ararsi yhaa...bn giidiom o delooo ben deliom o didoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?