Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

Hahahah yok kiss gunaha ne die gireyim fotomu koyayimm...netten bldum bnmisim gibi dimi

sapıkmısın kız sennn hatunda hatun maşallahhhh... biz bebek koyuyoruz millet hamile koyuyor bu bikinili hatun koyuyorr.. yok anam sen normal değilsinn tam yamyam

canım soru sormuştum görmedin herhalde... bu bikinli hatun senmisinnn

sapıkmısın kız sennn hatunda hatun maşallahhhh... biz bebek koyuyoruz millet hamile koyuyor bu bikinili hatun koyuyorr.. yok anam sen normal değilsinn tam yamyam

Kizimm o moddan cikmak istedimmm..ne yani bnde subyancimi deyim sziee...hele ayseee hayvan komus ona ne dionn sennn

Kizimm o moddan cikmak istedimmm..ne yani bnde subyancimi deyim sziee...hele ayseee hayvan komus ona ne dionn sennn

hahahahhahaha ilahi akşam akşam güldürdün beni Allahta seni ee tabi bizide güldürsünnn.... sübyancı da olduk ayşenin kendi kedisiymiş.... ayy müge anlıyı izliyorummm saçımı başımı yoldum ne cahil insanlar var yaaaa

ahhahaha yolun yarısına gelmışınızzzzz siz

yhaaa kopp senın böle yapcagını bılodum vallaaaaa...ayseyıı kızdırmayı dsunuodummmmmmmmmmmm:!fff kopppkopum nasılsın bebeımmmmm

dediğimm gıbı kopcumm ben 22 yasındayımm yha senn:!:

naber çıtırrrr

yaz geldiiii benim gece gezmeleri başladııı kusura bakmayın akşamları pek giremeyebilirim

naber çıtırrrr
İiiilikkk orat yass
yaz geldiiii benim gece gezmeleri başladııı kusura bakmayın akşamları pek giremeyebilirim
Ooooo gezgezzz ne guselll wllaaa kocisin yrgun olmuomu kiii her aksam gezmeee mass
ahaaaaaa işte bulduuuuum
Amannn sankii macellan
Pasifikii bulduuu evett dooruyu soleyimmm ozmnlar yalanciydimmm simdi ise drstt22yasim
nerelere geziyorsun şekerimmmmm azcık tüyo ver bizde yapalımmmm
Hmmm yhaa hele kzilarr konyada geziljk biyer yook

canikom şimdi sen izne çıkıyorsun az kaldıııı ne yapacaksın tüm yazz.. oh yan gel yat

Yes cnm Sabahtan aksama kdr yatarim tv islerim..az gezmeye gderim dinlenmeye doyamiomm...temislikler yaparimm tamm bi tembelliikk yaneeebelki bos vaktim olursa cocuk yaparimmm:89:

şöyle bir ay boyunca aralıksız şapsanızzzz olmazmı kızz denesenize

Yhaa ayseyle hic karsilasmiozzzz...simdide o mamik yemege gtmistrr ogle ararsi yhaa...bn giidiom o delooo ben deliom o didoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…