- 2 Haziran 2010
- 673
- 279
- 123
açmaz mı canımmm ama bizim kadro yok okey için... arkadaşlar hep uzak yakın olsak bizde yapardıkkk...
Yha cnnn offf bilmiomkii deee....bnim yunurta yetmesligii ilerii derecedekiii sana sorcaktim cnm nie imkansiz seninn wlla demisindirde umuttum bennn
biz de hep aynı kadroyla oynuyos sıktı vallaaa iyi olurdu değişiklik...açmaz mı canımmm ama bizim kadro yok okey için... arkadaşlar hep uzak yakın olsak bizde yapardıkkk...
aa sen konyada mısın ben ist.da sanıyordum seni..İiiilikkk orat yass
Ooooo gezgezzz ne guselll wllaaa kocisin yrgun olmuomu kiii her aksam gezmeee mass
Amannn sankii macellan
Pasifikii bulduuuevett dooruyu soleyimmm ozmnlar yalanciydimmm simdi ise drstt 22yasim
Hmmm yhaa hele kzilarr konyada geziljk biyer yook
Acmaz benii amannn bunuyduuDaha cixxx bisiler yPi. Aysecimm bnden tafsiyeeee :82:
geldiiiiiiim..Yhaa ayseyle hic karsilasmiozzzz...simdide o mamik yemege gtmistrr ogle ararsi yhaa...bn giidiom o delooo ben deliom o didoo
zaten tontonum ya ben profilimde resimlerim var görmediniz miiiievet ya gezmede ya yemekte zatenn dom dom ken olucak ton tonnn
bence bir deneyin yumurtaları spermleride destekleyici bi kür yap sonra o ayy bence aralıksı gün aşurı yapın ayaklarını dik havaya yat bir saat bu çok etkiliymiş bir arkadaşım ve bacım öle hamiş kaldıı...
canım benim tüplerim ikiide alındı yol yol yani buluşamıyorlarrrr
bence bir deneyin yumurtaları spermleride destekleyici bi kür yap sonra o ayy bence aralıksı gün aşurı yapın ayaklarını dik havaya yat bir saat bu çok etkiliymiş bir arkadaşım ve bacım öle hamiş kaldıı...
canım benim tüplerim ikiide alındı yol yol yani buluşamıyorlarrrr
Gunaydin kizlar ayy ben bayilirim okey oynamaya oralarda olsam kesin gruba katilirdim.
Grdumm cok tatalisinn bebeimmm osledim senii baslayalimmi cekismeyeeebiz de hep aynı kadroyla oynuyos sıktı vallaaa iyi olurdu değişiklik...
aa sen konyada mısın ben ist.da sanıyordum seni..
geldiiiiiiim..
zaten tontonum ya ben profilimde resimlerim var görmediniz miiii
Benim adima hisleriniz ne concon hanimDekopacim eger senin baska problemin yoksa Allahin izniyle sen hamile kalacaksin bu tedavinda hissediyorum bak...
yaff tatlım yok allaha şükür yumurta sperm normal ama yol yok buluşamıyorlar tüp bebekten başka çarem yok mecburum tedvi olmaya acaba bu ay hamişmiyim düşüncesi bende olmuyor yani..inşallah bu sefer olur canım hepimizinDekopacim eger senin baska problemin yoksa Allahin izniyle sen hamile kalacaksin bu tedavinda hissediyorum bak...
göremedik bacım yaffff ...biz de hep aynı kadroyla oynuyos sıktı vallaaa iyi olurdu değişiklik...
aa sen konyada mısın ben ist.da sanıyordum seni..
geldiiiiiiim..
zaten tontonum ya ben profilimde resimlerim var görmediniz miiii
Oyh oyhh bebeimm bnme bulusmak icin yumos yoookkkkadeerr kahpe kader aglarini ordunmuu...yumoslardn yokbihaberr..yar buyuyup catladin miiii
yaff tatlım yok allaha şükür yumurta sperm normal ama yol yok buluşamıyorlar tüp bebekten başka çarem yok mecburum tedvi olmaya acaba bu ay hamişmiyim düşüncesi bende olmuyor yani..inşallah bu sefer olur canım hepimizin
göremedik bacım yaffff ...
bence dene kızzzzzz bak beni dinleee adam da bayram eder.
yok kııız ne küçümsiycem ben de bursadayım hatta muhtemelen 2 ay sonra tayinim çıkacak dçbakırda olucam..Hmm okdu simdii okeye 4.de gelsdiiii...muhtesem 4luuuuu
Grdumm cok tatalisinn bebeimmm osledim senii baslayalimmi cekismeyeeeNeooo kcmser bi tavir grdum sendee istanbul deill:76:Hqqq
Benim adima hisleriniz ne concon hanim
yaff tatlım yok allaha şükür yumurta sperm normal ama yol yok buluşamıyorlar tüp bebekten başka çarem yok mecburum tedvi olmaya acaba bu ay hamişmiyim düşüncesi bende olmuyor yani..inşallah bu sefer olur canım hepimizin
göremedik bacım yaffff ...
bence dene kızzzzzz bak beni dinleee adam da bayram eder.
yok kııız ne küçümsiycem ben de bursadayım hatta muhtemelen 2 ay sonra tayinim çıkacak dçbakırda olucam..
hadi gel didişelim çekişeliiiim
beni arkdaş olarak eklemezsen göremezsin tabiii
neyse gördüm sonunda ben yükleyemeidm albüm yafff nasıl yüklediniz....Allah ömür boyu mutlu etsin şekerim..
kıslaar ben arada iş de yapıyorum maalesefhep okuyor gözüküyorum ama yokum aslında küsmeyin bana cevap vermezsem
Uzun sürüyor bir de resimler büyük olmayacak..
faceeee faceden ekleyelim birbirimiziii :))) gül cemallerinizi göreyim..aynen bendeee yanda açık kk bir yandan bakıyorum bir yandan çalışıyorumm...aman yüklemeyeyimm kalsınn
faceeee faceden ekleyelim birbirimiziii :))) gül cemallerinizi göreyim..
mesaj attım şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?