Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

Yha cnnn offf bilmiomkii deee....bnim yunurta yetmesligii ilerii derecedekiii sana sorcaktim cnm nie imkansiz seninn wlla demisindirde umuttum bennn

bence bir deneyin yumurtaları spermleride destekleyici bi kür yap sonra o ayy bence aralıksı gün aşurı yapın ayaklarını dik havaya yat bir saat bu çok etkiliymiş bir arkadaşım ve bacım öle hamiş kaldıı...

canım benim tüplerim ikiide alındı yol yol yani buluşamıyorlarrrr

açmaz mı canımmm ama bizim kadro yok okey için... arkadaşlar hep uzak yakın olsak bizde yapardıkkk...
biz de hep aynı kadroyla oynuyos sıktı vallaaa iyi olurdu değişiklik...
aa sen konyada mısın ben ist.da sanıyordum seni..
Acmaz benii amannn bunuyduuDaha cixxx bisiler yPi. Aysecimm bnden tafsiyeeee:82:

Yhaa ayseyle hic karsilasmiozzzz...simdide o mamik yemege gtmistrr ogle ararsi yhaa...bn giidiom o delooo ben deliom o didoo
geldiiiiiiim..
evet ya gezmede ya yemekte zatenn dom dom ken olucak ton tonnn
zaten tontonum ya ben profilimde resimlerim var görmediniz miiii

Dekopacim eger senin baska problemin yoksa Allahin izniyle sen hamile kalacaksin bu tedavinda hissediyorum bak...

Oyh oyhh bebeimm bnme bulusmak icin yumos yoookkkkadeerr kahpe kader aglarini ordunmuu...yumoslardn yokbihaberr..yar buyuyup catladin miiii

Hmm okdu simdii okeye 4.de gelsdiiii...muhtesem 4luuuuu

geldiiiiiiim..

Grdumm cok tatalisinn bebeimmm osledim senii baslayalimmi cekismeyeeeNeooo kcmser bi tavir grdum sendee istanbul deill:76:Hqqq
Dekopacim eger senin baska problemin yoksa Allahin izniyle sen hamile kalacaksin bu tedavinda hissediyorum bak...
Benim adima hisleriniz ne concon hanim

yaff tatlım yok allaha şükür yumurta sperm normal ama yol yok buluşamıyorlar tüp bebekten başka çarem yok mecburum tedvi olmaya acaba bu ay hamişmiyim düşüncesi bende olmuyor yani..inşallah bu sefer olur canım hepimizin

geldiiiiiiim..

göremedik bacım yaffff ...

Oyh oyhh bebeimm bnme bulusmak icin yumos yoookkkkadeerr kahpe kader aglarini ordunmuu...yumoslardn yokbihaberr..yar buyuyup catladin miiii

bence dene kızzzzzz bak beni dinleee adam da bayram eder.

Hmm okdu simdii okeye 4.de gelsdiiii...muhtesem 4luuuuu
Grdumm cok tatalisinn bebeimmm osledim senii baslayalimmi cekismeyeeeNeooo kcmser bi tavir grdum sendee istanbul deill:76:Hqqq

Benim adima hisleriniz ne concon hanim
yok kııız ne küçümsiycem ben de bursadayım hatta muhtemelen 2 ay sonra tayinim çıkacak dçbakırda olucam..
hadi gel didişelim çekişeliiiim

beni arkdaş olarak eklemezsen göremezsin tabiii

neyse gördüm sonunda ben yükleyemeidm albüm yafff nasıl yüklediniz....Allah ömür boyu mutlu etsin şekerim..

kıslaar ben arada iş de yapıyorum maalesef hep okuyor gözüküyorum ama yokum aslında küsmeyin bana cevap vermezsem

AhahhBnm feysim yokki svmiozz feysii...tabe iki isi bi arada yapamssiniz sizzayhh tumm kahrimi fekionus en onemlisi yanlis anlamadan sakayi anliosunuzz.kop con ve donn ayh pardonn kop sefiom siziii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…