Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

AhahhBnm feysim yokki svmiozz feysii...tabe iki isi bi arada yapamssiniz sizzayhh tumm kahrimi fekionus en onemlisi yanlis anlamadan sakayi anliosunuzz.kop con ve donn ayh pardonn kop sefiom siziii

hayatım neden face yokki yafff ordan rahat oluyor hem daha yakinen tanışıyoruz...

ayrıca hayatım ben bilmiyordum eklemeyii bizde seni seviyoruz canımmm... tatlım ben unutuyorum sahip yok hepimizin bu topiccc yafff

Ayhh kizlar hava ne gusel bi bilsenizz...mini mini 1lerim 3 taş oynuolar onlari isliomm ayhh pek komiklwrrrr

hayatım neden face yokki yafff ordan rahat oluyor hem daha yakinen tanışıyoruz...

ayrıca hayatım ben bilmiyordum eklemeyii bizde seni seviyoruz canımmm... tatlım ben unutuyorum sahip yok hepimizin bu topiccc yafff
Ayhh espri yaptiydimbebiss..kocamm sefmioo feyss ve bu konuda cok katii hele bnm nette vakit gcrmeme nefret ederdii hala da oleee..amma su bebek olayindan arastrmam icin ve yatrken sikilmamam icin neti kabul ettii...malesef ye n:87:

Ayhh espri yaptiydimbebiss..kocamm sefmioo feyss ve bu konuda cok katii hele bnm nette vakit gcrmeme nefret ederdii hala da oleee..amma su bebek olayindan arastrmam icin ve yatrken sikilmamam icin neti kabul ettii...malesef ye n:87:

anladım canım saygı duyarım .. napalım seni burdan takip etcezz

Ufffff 1saatlik yol cekcem simdii hmde insanliktn nasibini almmaiis bitakim neyduuubelirsizle1:1yani bnm mesai finishhh dom ve koppp

Ufffff 1saatlik yol cekcem simdii hmde insanliktn nasibini almmaiis bitakim neyduuubelirsizle1:1yani bnm mesai finishhh dom ve koppp

OOOHHH örtmen olmak varmış bu dünyada.. 22 yaşında mis gibi müdire hanım hem de 3 te çık git :)))

topic sakinleri yine kayıpp.... ayşe zeynep hülyanın dışında ki kızlar kayıpp sudenaz girmeyel epe oldu sema zaten hep kayıpp noluyor böyle kızlarrr

yavv askım bazıları gec tutunuyo mesela benım zıbıdı son anlarda tutundu saglıklı olaydı devam ederdı yuzden ben kesınlıkle yatma taraftarıyım...

ayhhh en kçüğünüz bn mıyımmm????22 yasındayımmmmmmmyasınız baya varmıss.yanlıs anlamayın yhaa maşaallah.biz o yasları grcez mı bakalımmmmmmmm..inşaallahhh...
sen 28 yasındasın bı kerem hıc kandırma bızııııııı.................senı tanıyom

bisim burda park var büyük bir park orada çay bahçeleri falan var gidip okey oynuyoruz arkadaşlarla... bilmem sizi açar mı??
ayy bayılırım 101 eeeeee

Ben okey deil 101 sveerim herneyse kopkopcummm saten tontonn ayseeConconum hqqq:76::82:
aynennn 101ı yazıyorum ben yaaaa....

topic sakinleri yine kayıpp.... ayşe zeynep hülyanın dışında ki kızlar kayıpp sudenaz girmeyel epe oldu sema zaten hep kayıpp noluyor böyle kızlarrr
sız 4unuz samımılestınız zeynep ayse hlya bı de sen.. ben de okuyup okuyup cıkıom napıımmm

kızz cadıııı ne yazdında cevap vermedikkk herkese kapımız açıkkk ihmal etmeyin bizi okumakla olmaz yazacaksınn.. msn de de görünmüyorsun hiçç

hayyyyyyy:76:
OOOHHH örtmen olmak varmış bu dünyada.. 22 yaşında mis gibi müdire hanım hem de 3 te çık git :)))
Yesss malesf kacrdin trenii yan simdi halineee

yeteeeer yorulduuum eve gideliiiim..
:79:

Yalannn kulliyenn ...ne zmn gldindee yazdinda sennni sallamdikkk heeeeHeeemm yoksun ki sen hicc:44:Osletion kndinii bisde aelimisdekilerle idare eduoruuzz bebeimmm...duusun yani bunu 22 yasinda genc delikanli bi kzcagiz soluooo tamah ettt:86:Yoksaaa

aaaa askossuuun selam verdin de almadık mııı???
yaaa 101 neee?

kız çıtırrr senin var yaaaa saçını başını yolarım ben
ooooh bu gece de gezceeeem işten çıkınca önce doktoraaa sonra yemeğe sonra gezmeye gitcem sen de evde pinekle

kız çıtırrr senin var yaaaa saçını başını yolarım ben
ooooh bu gece de gezceeeem işten çıkınca önce doktoraaa sonra yemeğe sonra gezmeye gitcem sen de evde pinekle

hahhahah htunlar kapışmasıııı... gez yavrummm yarasınnn.. doktorun ne dicek merak eidyorum yaz hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…