AhahhBnm feysim yokki svmiozz feysii...tabe iki isi bi arada yapamssiniz sizzayhh tumm kahrimi fekionus en onemlisi yanlis anlamadan sakayi anliosunuzz.kop con ve donn ayh pardonn kop sefiom siziii
AhahhBnm feysim yokki svmiozz feysii...tabe iki isi bi arada yapamssiniz sizzayhh tumm kahrimi fekionus en onemlisi yanlis anlamadan sakayi anliosunuzz.kop con ve donn ayh pardonn kop sefiom siziii
Ayhh espri yaptiydimbebiss..kocamm sefmioo feyss ve bu konuda cok katii hele bnm nette vakit gcrmeme nefret ederdii hala da oleee..amma su bebek olayindan arastrmam icin ve yatrken sikilmamam icin neti kabul ettii...malesef ye n:87:hayatım neden face yokki yafff ordan rahat oluyor hem daha yakinen tanışıyoruz...
ayrıca hayatım ben bilmiyordum eklemeyiibizde seni seviyoruz canımmm... tatlım ben unutuyorum sahip yok hepimizin bu topiccc yafff
Ayhh espri yaptiydimbebiss..kocamm sefmioo feyss ve bu konuda cok katii hele bnm nette vakit gcrmeme nefret ederdii hala da oleee..amma su bebek olayindan arastrmam icin ve yatrken sikilmamam icin neti kabul ettii...malesef ye n:87:
Saygini yesinlerrr cnmmmanladım canım saygı duyarım .. napalım seni burdan takip etcezz
Ufffff 1saatlik yol cekcem simdii hmde insanliktn nasibini almmaiis bitakim neyduuubelirsizle1:1yani bnm mesai finishhh dom ve koppp
Ufffff 1saatlik yol cekcem simdii hmde insanliktn nasibini almmaiis bitakim neyduuubelirsizle1:1yani bnm mesai finishhh dom ve koppp
yavv askım bazıları gec tutunuyo mesela benım zıbıdı son anlarda tutundu saglıklı olaydı devam ederdı yuzden ben kesınlıkle yatma taraftarıyım...kızlar tüp bebek tedavisinde transferden sonra yatmak konusyunda düşüncelerinizi rica ediyorum.. kaç gün yatmalı sıradaki tedavi için fikir olsun.. ben diğerlerinde yattım olmadı. bunda yatmadım ilk 3 gün hariç oldu ama kaybettim. etraftan serzenişler var yataydın diyee. ne dersiniz:97::97::97:
sen 28 yasındasın bı kerem hıc kandırma bızııııııı.................senı tanıyomayhhh en kçüğünüz bn mıyımmm????22 yasındayımmmmmmmyasınız baya varmıss.yanlıs anlamayın yhaa maşaallah.biz o yasları grcez mı bakalımmmmmmmm..inşaallahhh...
ayy bayılırım 101 eeeeeebisim burda park var büyük bir park orada çay bahçeleri falan var gidip okey oynuyoruz arkadaşlarla... bilmem sizi açar mı??
aynennn 101ı yazıyorum ben yaaaa....Ben okey deil 101 sveerim herneyse kopkopcummm saten tontonnaysee Conconum hqqq:76::82:
sız 4unuz samımılestınız zeynep ayse hlya bı de sen.. ben de okuyup okuyup cıkıom napıımmmtopic sakinleri yine kayıpp.... ayşe zeynep hülyanın dışında ki kızlar kayıpp sudenaz girmeyel epe oldu sema zaten hep kayıpp noluyor böyle kızlarrr
yavv askım bazıları gec tutunuyo mesela benım zıbıdı son anlarda tutundu saglıklı olaydı devam ederdı yuzden ben kesınlıkle yatma taraftarıyım...
sen 28 yasındasın bı kerem hıc kandırma bızııııııı.................senı tanıyom
ayy bayılırım 101 eeeeee
aynennn 101ı yazıyorum ben yaaaa....
sız 4unuz samımılestınız zeynep ayse hlya bı de sen.. ben de okuyup okuyup cıkıom napıımmm
Yesss malesf kacrdin trenii yan simdi halineeeOOOHHH örtmen olmak varmış bu dünyada.. 22 yaşında mis gibi müdire hanım hem de 3 te çık git :)))
:79:yeteeeer yorulduuum eve gideliiiim..
yavv askım bazıları gec tutunuyo mesela benım zıbıdı son anlarda tutundu saglıklı olaydı devam ederdı yuzden ben kesınlıkle yatma taraftarıyım...
ayy bayılırım 101 eeeeee
sız 4unuz samımılestınız zeynep ayse hlya bı de sen.. ben de okuyup okuyup cıkıom napıımmm
ayy bayılırım 101 eeeeee
hayyyyyyy:76:Yesss malesf kacrdin trenii yan simdi halineee
:79:
Yalannn kulliyenn ...ne zmn gldindee yazdinda sennni sallamdikkk heeee Heeemm yoksun ki sen hicc:44:Osletion kndinii bisde aelimisdekilerle idare eduoruuzz bebeimmm...duusun yani bunu 22 yasinda genc delikanli bi kzcagiz soluooo tamah ettt:86:Yoksaaa
kız çıtırrr senin var yaaaa saçını başını yolarım ben
ooooh bu gece de gezceeeem işten çıkınca önce doktoraaa sonra yemeğe sonra gezmeye gitcem sen de evde pinekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?