Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

Ayhh kizlar ben giderr... Bgun bitanecikk (5tane ama)yigenim oglumun dgunusu ffarr..heppiii birtdeeyy diçes onaa...muahhhBebeimin adi serkann geldigimde umarimm binlerce heppy birtdiy msjii yazilmis olur topiceee:

Ayhh kizlar ben giderr... Bgun bitanecikk (5tane ama)yigenim oglumun dgunusu ffarr..heppiii birtdeeyy diçes onaa...muahhhBebeimin adi serkann geldigimde umarimm binlerce heppy birtdiy msjii yazilmis olur topiceee:

iyi ki doğdun serkan iyi ki doğdun serkaaaan iyiki doğdun iyi ki doğduuuun mutlu yıllar saaanaaaaa

iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...

baaak cevap yazamadı korktu kaçtı
çok geç dönmezsem yazarım olmadı sabah durum raporu veririm...
bakbebeimgrmemiştimmondannn..ne dersenn deeumrumda deilll...çünküüüüüüüüü..seni

iyi ki doğdun serkan iyi ki doğdun serkaaaan iyiki doğdun iyi ki doğduuuun mutlu yıllar saaanaaaaa

siziii cok sevıorummsaolunn bıtanelerım kop ve domm...drnedıorsa gece yazcnmbensabah işe gderken bakarım..okkk..dicemamasen bu msjımımuhtemelen işte grcenn..ummahh:76:

sevgili hlycn,

cnm evliliğinizde ikiniz arasında pek sorun gözükmüyor.Güzel bir gelecek vaadiyle bakıyosunuz evliliğinize.

Sen,
eşini sahipenmişsin,tamamiyle benim diyorsun.kaybetmeyı göze alamayacak kadar sevıyorsun.

bir vazgeçiş gözüktü eşinden sakladığın.Bazı konularda umutsuz olabiliyorsun,isteklerınden vazgececek psikolojıye gelıyorsun fakat bunu eşine yansıtmıyorsun.

cnm geçmişte yaşadığın ciddi sorunlar var ve halen yaşıyorsun.psikolojık anlamda kendini bazen hiç iyi hissetmıyorsun.İlişkinde bazı durumlarda bir ikilem yaşıyorsun.Karar vermek zorunda kalıyorsun. Bu senı çok rahatsız ediyor.

Bir dileğin var amacın sadece onun gerçekleşmesi.ama belirsiz gözüküyor cnm.

Eşin,
maddi anlamda bazı sorunlara takılmış.bir kayıp yaşamış olabilir.

bazı sorunları görmezden geliyor.aslında görüyor da harekete geçmiyor bunarı çözmek için.

beklediği bir evrak olabilir işle ilgili. Eşinin kafası suan işle yoğun anlayacağın. Yeni bir başlangıç umudu var onunda.

cnm sonuç olarak sorduğun soruların cevapları belirsiz. bebek için dersen de bir süre daha gözükmüyor cnm.

haha 28 28 28 28 yasındasınnnnnnnnnnnn

aaaa askossuuun selam verdin de almadık mııı???
yaaa 101 neee?

101 okey gbı oynanan cok daha zevklı bı oyun cnmmmm

ben de baktrmak ıstıorummmmm nası olcak solesene

canım hemen kafana takma nasıl baktırıyorsun bizede söyle eper benle ilgili söyledikleri çıkarsa o zaman inan derim ben

kızlar hepinize selam ben geldim nasılsınız bakalım takip ediyorum sizi ama fazla giriş yapmıyorum sanmayınki sizi unuttum sizin yeriniz herzaman benim için çok farklı biryerde canlarım benim sizi seviyorum

kızlar hepinize selam ben geldim nasılsınız bakalım takip ediyorum sizi ama fazla giriş yapmıyorum sanmayınki sizi unuttum sizin yeriniz herzaman benim için çok farklı biryerde canlarım benim sizi seviyorum

selam canımmmm... bizde seni seviyopruzzz özletme kendiniii gel bizeeeeee

canım hoşgeldinnn kızzzzzz nasıl olsun bildiğin gibi sen nasılsın iyiymisinnnn

iyisinizzzzzzzzzzz maşşallhhhhhhhhhhhhh bende nasıll olayımm canımm cumartesi yi bekliyorummm daha hiç bir şeyini görmedimm gitmedim daha doğrusuu bakalımm rabimm hayırlsını versinn senn de durumlar nasıll yeni bir çizelgenn var mıııı

aa epey oldu neden gitmedinki bu zaman kadar.... sizin topictede üzücü durumlar olmuş habererini aldım serap ve biozardın .. girip bakamdım morlaim bozulmasın diyeee. çizelge bol bizdeee şimdi yayınlayacağım tekrarr.

Güncel Listemizi Gururla sunarımmmmm..
اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

Rabbim hepimizi bebişlerimize kavuştur. Hasretimizi dindirsin.. Aminnn

ISIM .............. YAS........... DENEME SAYISI ....... TEDAVI MERKEZI.............. TEDAVİ ZAMANI

Dekopa ............. 27 ................. 4.................. Umut tüp bebek................ Eylül Dondurulmuş
Ayşe..................31....................2..... ............Bursa Art..........................Mayıs ayında başlıyor
Nazayse..............29...................2....... ............IVI tüp bebek....................İlk fırsatta
Castamo..............27...................2....... ............Umut tüp bebek...............?????????????
Hevuk.................26...................2...... ..............Erdem Hastanesi.................?????????????
Suaenver.............26...................4....... .............Mersin Özde.......................???????????????
Zeynepconer........32...................1......... .............????...............................Ha yırlısı ile bkliyoruzz
Yabangülü18.........30...................4........ .............IVI tüp bebek..................Eylül Dondurulmuşla
Sudenazzzz...........27...................5....... .............. Anadolu sağlık Merkezi.....Eylül-Ekim Dondurulmuşlarla
Ceanan...............30.....................2..... ................Memorial .........................Ağustosta inşallahhh
Hlycn.................28....................2.. ....................Konya ........................ Kendi imkanlarıyla inş. :1
Fts27.................29....................2.Aşıl ama............Celal Bayar.......................Tedavi sürecinde
Abuzel.................35..................4...... ....................İstanbul...................... .....Haziran İnş.
Nisa34.................25...................4..... ....................Lemi İbrahimoğlu...................Ekim İnş..

Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimmmmm

Eksik, değişen, Yeni arkadaşlar bilgi verin kızlar ekleyeyim..

canım 20 günden önce dr.önermedi dün 20. gün oldu ama ben gidemedimm 2 saatlik yoll oluncaa mecburan işlerimizii ayarlamakk zorundaydıkk geç olsunda güç olmasınn dedikk ayrıca benn çizelge derken ne zamann başlıycann tedaviyee o çizelgedennn bahsettimmmmmmmmm

eylül gibi en geç kısmetse bakalım canım daha diğeini atlatamadıkk.. inşallah hayırlı zamanı rabbim göstersinde bu sefer Tamamına erdirsinn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…