hahhahah htunlar kapışmasıııı... gez yavrummm yarasınnn.. doktorun ne dicek merak eidyorum yaz hemen
Ayhh kizlar ben giderr... Bgun bitanecikk (5tane ama)yigenim oglumun dgunusu ffarr..heppiii birtdeeyy diçes onaa...muahhhBebeimin adi serkann geldigimde umarimm binlerce heppy birtdiy msjii yazilmis olur topiceee:
Ayhh kizlar ben giderr... Bgun bitanecikk (5tane ama)yigenim oglumun dgunusu ffarr..heppiii birtdeeyy diçes onaa...muahhhBebeimin adi serkann geldigimde umarimm binlerce heppy birtdiy msjii yazilmis olur topiceee:
bakbebeimgrmemiştimmondannn..ne dersenn deeumrumda deilll...çünküüüüüüüüü..senibaaak cevap yazamadı korktu kaçtı
çok geç dönmezsem yazarım olmadı sabah durum raporu veririm...
iyi ki doğdun serkan iyi ki doğdun serkaaaan iyiki doğdun iyi ki doğduuuun mutlu yıllar saaanaaaaa
siziii cok sevıorummsaolunn bıtanelerım kop ve domm...drnedıorsa gece yazcnmbensabah işe gderken bakarım..okkk..dicemamasen bu msjımımuhtemelen işte grcenn..ummahh:76:iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...iyi ki doğdun serkan...
hayyyyyyy:76:Yesss malesf kacrdin trenii yan simdi halineee
:79:
Yalannn kulliyenn ...ne zmn gldindee yazdinda sennni sallamdikkk heeee Heeemm yoksun ki sen hicc:44:Osletion kndinii bisde aelimisdekilerle idare eduoruuzz bebeimmm...duusun yani bunu 22 yasinda genc delikanli bi kzcagiz soluooo tamah ettt:86:Yoksaaa
aaaa askossuuun selam verdin de almadık mııı???
yaaa 101 neee?
sevgili hlycn,
cnm evliliğinizde ikiniz arasında pek sorun gözükmüyor.Güzel bir gelecek vaadiyle bakıyosunuz evliliğinize.
Sen,
eşini sahipenmişsin,tamamiyle benim diyorsun.kaybetmeyı göze alamayacak kadar sevıyorsun.
bir vazgeçiş gözüktü eşinden sakladığın.Bazı konularda umutsuz olabiliyorsun,isteklerınden vazgececek psikolojıye gelıyorsun fakat bunu eşine yansıtmıyorsun.
cnm geçmişte yaşadığın ciddi sorunlar var ve halen yaşıyorsun.psikolojık anlamda kendini bazen hiç iyi hissetmıyorsun.İlişkinde bazı durumlarda bir ikilem yaşıyorsun.Karar vermek zorunda kalıyorsun. Bu senı çok rahatsız ediyor.
Bir dileğin var amacın sadece onun gerçekleşmesi.ama belirsiz gözüküyor cnm.
Eşin,
maddi anlamda bazı sorunlara takılmış.bir kayıp yaşamış olabilir.
bazı sorunları görmezden geliyor.aslında görüyor da harekete geçmiyor bunarı çözmek için.
beklediği bir evrak olabilir işle ilgili. Eşinin kafası suan işle yoğun anlayacağın. Yeni bir başlangıç umudu var onunda.
cnm sonuç olarak sorduğun soruların cevapları belirsiz. bebek için dersen de bir süre daha gözükmüyor cnm.
sevgili hlycn,
cnm evliliğinizde ikiniz arasında pek sorun gözükmüyor.Güzel bir gelecek vaadiyle bakıyosunuz evliliğinize.
Sen,
eşini sahipenmişsin,tamamiyle benim diyorsun.kaybetmeyı göze alamayacak kadar sevıyorsun.
bir vazgeçiş gözüktü eşinden sakladığın.Bazı konularda umutsuz olabiliyorsun,isteklerınden vazgececek psikolojıye gelıyorsun fakat bunu eşine yansıtmıyorsun.
cnm geçmişte yaşadığın ciddi sorunlar var ve halen yaşıyorsun.psikolojık anlamda kendini bazen hiç iyi hissetmıyorsun.İlişkinde bazı durumlarda bir ikilem yaşıyorsun.Karar vermek zorunda kalıyorsun. Bu senı çok rahatsız ediyor.
Bir dileğin var amacın sadece onun gerçekleşmesi.ama belirsiz gözüküyor cnm.
Eşin,
maddi anlamda bazı sorunlara takılmış.bir kayıp yaşamış olabilir.
bazı sorunları görmezden geliyor.aslında görüyor da harekete geçmiyor bunarı çözmek için.
beklediği bir evrak olabilir işle ilgili. Eşinin kafası suan işle yoğun anlayacağın. Yeni bir başlangıç umudu var onunda.
cnm sonuç olarak sorduğun soruların cevapları belirsiz. bebek için dersen de bir süre daha gözükmüyor cnm.
kızlar hepinize selam ben geldim nasılsınız bakalım takip ediyorum sizi ama fazla giriş yapmıyorum sanmayınki sizi unuttum sizin yeriniz herzaman benim için çok farklı biryerde canlarım benim sizi seviyorum
nasılsınnn bacımmmmmm keyiflerr nasılllllllllll
canım hoşgeldinnn kızzzzzz nasıl olsun bildiğin gibi sen nasılsın iyiymisinnnn
iyisinizzzzzzzzzzz maşşallhhhhhhhhhhhhhbende nasıll olayımm canımm cumartesi yi bekliyorummm daha hiç bir şeyini görmedimm gitmedim daha doğrusuu bakalımm rabimm hayırlsını versinn senn de durumlar nasıll yeni bir çizelgenn var mıııı
aa epey oldu neden gitmedinki bu zaman kadar.... sizin topictede üzücü durumlar olmuş habererini aldım serap ve biozardın .. girip bakamdım morlaim bozulmasın diyeee. çizelge bol bizdeee şimdi yayınlayacağım tekrarr.
canım 20 günden önce dr.önermedi dün 20. gün oldu ama ben gidemedimm 2 saatlik yoll oluncaa mecburan işlerimizii ayarlamakk zorundaydıkk geç olsunda güç olmasınn dedikk ayrıca benn çizelge derken ne zamann başlıycann tedaviyee o çizelgedennn bahsettimmmmmmmmm
Koooppp aksamim burnumdan gldiii eve geldikk uykum wr dedim herkeslereeeOoofff..cnm
http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/443000-hergun-2-kisiye-tarot-bakimi.html
Burqyq gr orda yqzioo oz l msj atiosun siraya griosun cok sira varrr amma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?