yaban gülüü selammm canımmmmmmmmmmmmm
dekopa cnm 10dkda 1 msj atılıo ya burdan yazıyım cvbı devam sanırım benım de bılgım yok :)
ölemiymiş ne saçmaaa... neyse mesaj alınmıştırr...
Ahahhah daha beni tanimayan bi kadin bile bana infertilite tanisi koduu....tarotcu sewalll ooofof..nasi olsn moralim esime dedim oda sacmalama ne inanion dedii okdr icimi rahatlatcak bisi demedii...seytanlar gezioo etrafimda seytanliklar sanki yhaa herkesin her yaptigini ustume aliniomm...psikopatlasiom galibaaa...bgun dgunune gttim ama hic konusmadim kndimde deikdimm halada deilimm...paso yanlis anlamaya yadaa ustume alinmaya kuurulmusumm gibiii:78:
Neyse ben cikayimda siz rahat konsuunnn...gizli gizli ne msjlasirsanizz merak ettim ve kndimi dislanmis hissederrrekk iii gejeler diorummm
kıskanççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççç
Beni bidaha da burda yalnis birakirsan gelmm topiceee..beni kop ve nasayse dislayip osel msjlastilarrYAAAA Bu saate kadar uyunur mu kalkıııııın:84::84::84:
kop kopcuğum listede benim mayıs ayında başlayacak yazıyor ya tedavim malum mayıs bitti bende tık yok sen onu kırmızı kar yağınca başlayacak diye düzeltir misin cicim??
Günaydın kızlar Osmancığıma gittim dün şükür kötü birşey demedi en son muayenede yumurtalarımın boyunu ölçmüştü o büyüklüğün üzerine hesap yaptı zaten ancak büyürler ve bu günlerde adet olursun çok da gecikmemiş 3-5 gün daha bekleyelim olmazsa ilaç veririm 12 gün o ilacı kullanırsın bitince de başlarız tedavine dedi..
Sizin de tahmin ettiğiniz gibi akşam gezmedeydim eve geç geldim üstümü bile zor değiştirip yattım hemen :))) Hala çoook uykum var nasıl ayılıp da iş yapıcam bilmiyorum, ayakparmağımdan saç telime kadar heryerim ağrıyor.. 30 tane kahve içicem şimdi
ayyy kıyamaaaam ürkek çıtırım :)) döndüm merak etme sen ben onlara gösteririmBeni bidaha da burda yalnis birakirsan gelmm topiceee..beni kop ve nasayse dislayip osel msjlastilarr Cokk koyyktum sen yokkennn...kirmizi kar hmn yagsin insaallahh..cunku bnm hamos klmam da ozmnn <<<<<<<<ozmn bu sensinnn
sev,ndim canım kötü birşey olmamasınaa... bende gece geç yattım yorgundum uyumuşum bugün... Hülyacım merhaba canım nasılsınnnnnn.. hayatımmmm alıngan kuşlarımm benimmm.. kahvaltı yapıp glicem canlarımmm
ayyy kıyamaaaam ürkek çıtırım :)) döndüm merak etme sen ben onlara gösteririm
oohh ben öğle yemeğine gidicem hanım khavlatı ediyo yaaaa kadınların çalışması yasaklansın hep evde yatsın kadınlar nüffeeeeeen..
Al bnden de okdr kankaaaaaayyy kıyamaaaam ürkek çıtırım :)) döndüm merak etme sen ben onlara gösteririm
oohh ben öğle yemeğine gidicem hanım khavlatı ediyo yaaaa kadınların çalışması yasaklansın hep evde yatsın kadınlar nüffeeeeeen..
Afiet olsun balimmm...sev,ndim canım kötü birşey olmamasınaa... bende gece geç yattım yorgundum uyumuşum bugün... Hülyacım merhaba canım nasılsınnnnnn.. hayatımmmm alıngan kuşlarımm benimmm.. kahvaltı yapıp glicem canlarımmm
Ayhh bgun bnde gec geldim ise...araba kaza yapmiss..1 saat gec gldim dikildimm bekle bekleeebende çalışıyorum hayatım ama kendi işim olduğu için bazen kafa izni kullanıyorum işte günlerdir çok yoruldum geç saate çalıştım bugün uyumuşum pestil gibioh şimdi başlarım gecey kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?