Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

dekopa cnm 10dkda 1 msj atılıo ya burdan yazıyım cvbı devam sanırım benım de bılgım yok :)

HÜLYACIM Noldu canım kim üzdü seni bakimmmmm

SEMAA şekerim şükürr yaf bomba atıp kaçtın akşamm

Ahahhah daha beni tanimayan bi kadin bile bana infertilite tanisi koduu....tarotcu sewalll ooofof..nasi olsn moralim esime dedim oda sacmalama ne inanion dedii okdr icimi rahatlatcak bisi demedii...seytanlar gezioo etrafimda seytanliklar sanki yhaa herkesin her yaptigini ustume aliniomm...psikopatlasiom galibaaa...bgun dgunune gttim ama hic konusmadim kndimde deikdimm halada deilimm...paso yanlis anlamaya yadaa ustume alinmaya kuurulmusumm gibiii:78:

canım yaa bencede inanmma bende inanmıyorum.. Allahtan başkası bilemezz gül geçç ... psikoojiye gelince çok normal canım inan bazen bende aynı oluyorum ama anladığım kadarıyle sen daha heyecanlı bir yapıya sahipsin benden dizginleyemiyorsun kendini.. hepsi geçecek birgün ve bize anı kalıcak biliyorum çok zor ama dayanıcaz ve aşıcaz canımmm.. aslen konyalımısın

Neyse ben cikayimda siz rahat konsuunnn...gizli gizli ne msjlasirsanizz merak ettim ve kndimi dislanmis hissederrrekk iii gejeler diorummm

hayırrrr kıyamam sana benn. yok kızzz burdan yazılmıcak birşeydi sadece daha karpuz kesecez nere gidinn

BiR kızım olsun..
parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz... altlarım çöksede
gaz sancıLarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim'
diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..
Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Kızımın saçları çıkmaya başladığında
minicik tokalarla süsleyip püsleyim onuşelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığında külotlu çorapla minicik eteğiyle göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim kızım diye ..
tıpış tıpış yürürken bezi yüzünden tebessümümle
Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..Olmaz mı ?

Günaydın kızlar Osmancığıma gittim dün şükür kötü birşey demedi en son muayenede yumurtalarımın boyunu ölçmüştü o büyüklüğün üzerine hesap yaptı zaten ancak büyürler ve bu günlerde adet olursun çok da gecikmemiş 3-5 gün daha bekleyelim olmazsa ilaç veririm 12 gün o ilacı kullanırsın bitince de başlarız tedavine dedi..
Sizin de tahmin ettiğiniz gibi akşam gezmedeydim eve geç geldim üstümü bile zor değiştirip yattım hemen :))) Hala çoook uykum var nasıl ayılıp da iş yapıcam bilmiyorum, ayakparmağımdan saç telime kadar heryerim ağrıyor.. 30 tane kahve içicem şimdi

YAAAA Bu saate kadar uyunur mu kalkıııııın:84::84::84:
kop kopcuğum listede benim mayıs ayında başlayacak yazıyor ya tedavim malum mayıs bitti bende tık yok sen onu kırmızı kar yağınca başlayacak diye düzeltir misin cicim??

Beni bidaha da burda yalnis birakirsan gelmm topiceee..beni kop ve nasayse dislayip osel msjlastilarrCokk koyyktum sen yokkennn...kirmizi kar hmn yagsin insaallahh..cunku bnm hamos klmam da ozmnn<<<<<<<<ozmn bu sensinnn

sev,ndim canım kötü birşey olmamasınaa... bende gece geç yattım yorgundum uyumuşum bugün... Hülyacım merhaba canım nasılsınnnnnn.. hayatımmmm alıngan kuşlarımm benimmm.. kahvaltı yapıp glicem canlarımmm

Beni bidaha da burda yalnis birakirsan gelmm topiceee..beni kop ve nasayse dislayip osel msjlastilarrCokk koyyktum sen yokkennn...kirmizi kar hmn yagsin insaallahh..cunku bnm hamos klmam da ozmnn<<<<<<<<ozmn bu sensinnn
ayyy kıyamaaaam ürkek çıtırım :)) döndüm merak etme sen ben onlara gösteririm

oohh ben öğle yemeğine gidicem hanım khavlatı ediyo yaaaa kadınların çalışması yasaklansın hep evde yatsın kadınlar nüffeeeeeen..

bende çalışıyorum hayatım ama kendi işim olduğu için bazen kafa izni kullanıyorum işte günlerdir çok yoruldum geç saate çalıştım bugün uyumuşum pestil gibi oh şimdi başlarım gecey kadar

Al bnden de okdr kankaaaaayada kndi isimiz olsunnn
-kopkop hanim ne is yapionus?
-efenim ben patronum

Afiet olsun balimmm...Wayhh simdi hulyacim oldumm dimii hayatt ne kazikkk
Ayhh bgun bnde gec geldim ise...araba kaza yapmiss..1 saat gec gldim dikildimm bekle bekleee<<<<bolebole oldummİste ogle aram simdii..3tede cikip gtcemm efe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…