Aman cicimm bjism icindimi dengesiz olmakkk..bi uzulur bi gulerim sanma sakin wazgecerimm alisamam inann yoklugunacanimm nasılsınn bugün daha iyimisin canım
Al bnden de okdr kankaaaaayada kndi isimiz olsunnn
-kopkop hanim ne is yapionus?
-efenim ben patronum
Afiet olsun balimmm...Wayhh simdi hulyacim oldumm dimii hayatt ne kazikkk
Ayhh bgun bnde gec geldim ise...araba kaza yapmiss..1 saat gec gldim dikildimm bekle bekleee<<<<bolebole oldumm İste ogle aram simdii..3tede cikip gtcemm efe [/QUOTE
hukuk ve danışmanlık büromuz var canım.
Beni bidaha da burda yalnis birakirsan gelmm topiceee..beni kop ve nasayse dislayip osel msjlastilarr Cokk koyyktum sen yokkennn...kirmizi kar hmn yagsin insaallahh..cunku bnm hamos klmam da ozmnn <<<<<<<<ozmn bu sensinnn
Al bnden de okdr kankaaaaayada kndi isimiz olsunnn
-efenim ben patronum
Ayhh bgun bnde gec geldim ise...araba kaza yapmiss..1 saat gec gldim dikildimm bekle bekleee<<<<bolebole oldumm İste ogle aram simdii..3tede cikip gtcemm efe [/QUOTE
Bizdeki bu saat farki beni oldurecek.Ben ise yeni basliyorum siz nerdeyse isi bitirmis oluyosunuz.Gerci cok degil 2 saatcik ama olsun.
Bu arada beni hafiften istanbul heyecani sardi heheh:))
Ahahhah daha beni tanimayan bi kadin bile bana infertilite tanisi koduu....tarotcu sewalll ooofof..nasi olsn moralim esime dedim oda sacmalama ne inanion dedii okdr icimi rahatlatcak bisi demedii...seytanlar gezioo etrafimda seytanliklar sanki yhaa herkesin her yaptigini ustume aliniomm...psikopatlasiom galibaaa...bgun dgunune gttim ama hic konusmadim kndimde deikdimm halada deilimm...paso yanlis anlamaya yadaa ustume alinmaya kuurulmusumm gibiii:78:
Ayy kiyamam ben sana ben yokken yalniz kaldin demi sen.Kizlar aramizda en kucuk Hulya onu yalniz birakmayalim emi:))
HihiAyy kiyamam ben sana ben yokken yalniz kaldin demi sen.Kizlar aramizda en kucuk Hulya onu yalniz birakmayalim emi:))
Biliom bebeisimm dee senin kndi isin yhaaa patronsun yaniiiAl bnden de okdr kankaaaaayada kndi isimiz olsunnn
-efenim ben patronum
Kocisinlemi tekmi geliosunn..tanidik vardimi istdaBizdeki bu saat farki beni oldurecek.Ben ise yeni basliyorum siz nerdeyse isi bitirmis oluyosunuz.Gerci cok degil 2 saatcik ama olsun.
Bu arada beni hafiften istanbul heyecani sardi heheh:))
Bilmiom cnm o amh die bi testle bakilomus netten ogrensdimm..ama bana yapilmadii yok konyada galibaaaCanim fala inanma falsiz kalma.insallah bebisimiz olcak kaldiki sen daha kucksunnnn.Olacak elbet.Bu arada yumurta rezervinin orani kacmis.sordunmu??
Napcam bilmm fena halde adet olasim var yumoslarim agriooo
Ay öyle bir şey oldu ki allah o kadar büyük ki
yaa kızlar ben haaaamiiiileeeeyiiiiiiiiiiiiim
Ayhhh dommmmmm inananmiom sperrrr wllaaa umarim saka deildirrrr....hayrli olsunn cnmm darisi biseeAy öyle bir şey oldu ki allah o kadar büyük ki
yaa kızlar ben haaaamiiiileeeeyiiiiiiiiiiiiim
Ayhhh dommmmmm inananmiom sperrrr wllaaa umarim saka deildirrrr....hayrli olsunn cnmm darisi bisee
İnsaallahh...simdi sende birakcan bisi dimii
Kopp dooru dioo baska topice de yazmiss..mucize bi arkdsimiz varr bisim deee hadi basi cektiii domumm amma domdomm yha kan mi vrdin testmi nolduda belli oldu..dun dr anlamadimi hamis oldugunuuu
2 saat kadar oldu öğrendiğim hala zangır zangır titriyorum vallahi hayal gibi ama gerçeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek
yazamıyorum kızlar ellerim çok titriyor kendime gelemiyorum özür dilerim
öylemiii canımm... Hemen yakaladın paparazziiiiiAllah tamamına erdirsin inşallahhh.. Mucize oldu desenee bak uyanık bize demiyorrrrrrr dün doktor anlamıştır kız anlamazmııııı adeti bu kadar geciktiiiii bize söylemedin dimi kızzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?