Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

ayseee yha cevapp vvverrrrrsene okulu kapatcam 1saat yokumn azzzz hadii..ne nakorsun kuz sennn bise bi aciklama yapp..ne zmn oldu bu cocukkk

kıs valla şaka gibi biliyorsunuz ya eşim geçen ay ameliyat oldu ve biz sadece ama sadece 1 kez beraber olduk

Cnmmm hayrlica saglicakla all koununa onu yada onlarii...yhaa aysee dee sorun neydii yhaa...kis umdumus oldunnMassaallah

KIZ BEN DOĞURACAKSAM ALLAHIN İZNİYLE DAĞLAR TAŞLAR BİLE DOĞURUR REZERVİM AZ ÇİKOLATA KİSTİM VAR EŞİMDE HAREKETLİLİK %5 MORFOLOJİ %2

şimdi cuma günü testi tekrarlıycaz katlanıyor mu bakıcaz şimdilik 300 küsürmiş değerim

maşallah canım değerin güzel.. çok duygulandım canımm.. Allahım mucizene şükürler olsun.. Allah tamamına erdirsin.. Rabbim bize de bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin inşallah en kısa zamanda..

2 saat kadar oldu öğrendiğim hala zangır zangır titriyorum vallahi hayal gibi ama gerçeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek
yazamıyorum kızlar ellerim çok titriyor kendime gelemiyorum özür dilerim

Bugun duydugum en guzel haber hatta ayin bile diyebilirim.Allahim ne guzel bir haber gercek diyosun demi ben senden daha saskinim.Allahim sen mucozeni koru cok sevindim cok en az kendim kadar.Keske bende hamile olsam((

Ay öyle bir şey oldu ki allah o kadar büyük ki
yaa kızlar ben haaaamiiiileeeeyiiiiiiiiiiiiim

Allahim sen buyuksun valla hala saskinim cok ama cok sevindim. Esin turnayi gozunden vurmus bu sefer.Allahim duy sesimizi darisi bizim basimiza lutfen.Ayy Ayse sen hastalanamiyodun acep bende de oyle bisey olsa keskem....
Allahim nazarlardan korusun insallahhh

Ayhhh dommmmmm inananmiom sperrrr wllaaa umarim saka deildirrrr....hayrli olsunn cnmm darisi bisee
İnsaallahh...simdi sende birakcan bisi dimii

Birakmaz bizi neden biraksin Aysem bizi birakma lutfennnn.Sen bizim idolumuz olursun.Allahim benim de diger tupum acik olsa hatta ordan yumurtlasam ooo olme essegim yaz gelsinnn....

hülyayada diyorum beni dinlemiyorrr kazı çalışmalarına başlayınn kız hülyaa bak topicimiz başladı hamiş çıkarmyaaaaa:82::82:

Inanirmisin hic beklemiyodum Ayseden Allahim sen ne buyusun cok saskinim.Masallahhh diyorumm

Olmadigi ni nerdn bilonn cooon

Hulyacim bakmadim acikcasi ama cok zor benimki hatta imkansiz o yuzden.Ama sen biraz kocisinle ilgilen emi?Benim bir tupum kapali digeride yok zaten o yuzden olmaz.Sen de olacaksin insallah sadece sabret ve tabii dua et hem de dogal Allahin izniyle..

Hulyacim bakmadim acikcasi ama cok zor benimki hatta imkansiz o yuzden.Ama sen biraz kocisinle ilgilen emi?Benim bir tupum kapali digeride yok zaten o yuzden olmaz.Sen de olacaksin insallah sadece sabret ve tabii dua et hem de dogal Allahin izniyle..
inşaallah bebeimmm yha ne bılım umıt kesılmezzzzzzz...zekeriya as'ın eşide kısırmısss ama ogulları olmuss...sende ılgılennnbıde bı test yapp omas mııı coon

Olmadigi ni nerdn bilonn cooon
gerçekten zeynep kızzz bak beni dinleyin çalışmalara başlayın gün aşırı fiki fiki hemen kalkmayın dikin bacakları havaya kalın bir saaat
ahhh be bacım benim hiç tüpüm yok şansım da yok tedavisiz şansım yok adetim gecikince aklıma acaba hamilemiyim diye gelme imkanı da yok... kendimi hep yarım hissediyorum
inşaallah bebeimmm yha ne bılım umıt kesılmezzzzzzz...zekeriya as'ın eşide kısırmısss ama ogulları olmuss...sende ılgılennnbıde bı test yapp omas mııı coon

kızz biz o kadar iyi olabilsek keşkee inan hayatımda en çok istediğim şey adetim geciksin hamile kalayım beklemeden kocama hamile müjdesini vereyimdi.. ama yaşayamdım bu mutluluğuu

offffffffffff koppp nağğğlatma benii uleynnnn....yhaaa kopumm benımmm seyımmm cok yanıoooo nıekıııı....bölee yanma varr ıcerdeee reglı olcam dıemı kiii..offffffff....

offffffffffff koppp nağğğlatma benii uleynnnn....yhaaa kopumm benımmm seyımmm cok yanıoooo nıekıııı....bölee yanma varr ıcerdeee reglı olcam dıemı kiii..offffffff....

mikrop kapmışındır bacımmm ne bilem ben jinekologmuyumm offff bende bebğim olsun istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

IMKANSIZ DEME, IMKANSIZ BU DUNYADA HIC BIRSEY YOOKK, CANIM ne mucizeler duyuyoruz inanmiyomusun, vakti zamani geldimi bebisde gelcek sen buna INAN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…