ayseee yha cevapp vvverrrrrsene okulu kapatcam 1saat yokumn azzzz hadii..ne nakorsun kuz sennn bise bi aciklama yapp..ne zmn oldu bu cocukkk
Cnmmm hayrlica saglicakla all koununa onu yada onlarii...yhaa aysee dee sorun neydii yhaa...kis umdumus oldunn Massaallah
kıs valla şaka gibi biliyorsunuz ya eşim geçen ay ameliyat oldu ve biz sadece ama sadece 1 kez beraber olduk
hahahha tam 12 den vurmuşş senin heriffff.....canım çok sevindim senin adına allah tamamına erdirsinnnn...
usta nişancııııııı
hülyayada diyorum beni dinlemiyorrr kazı çalışmalarına başlayınn kız hülyaa bak topicimiz başladı hamiş çıkarmyaaaaa:82::82:
şimdi cuma günü testi tekrarlıycaz katlanıyor mu bakıcaz şimdilik 300 küsürmiş değerim
2 saat kadar oldu öğrendiğim hala zangır zangır titriyorum vallahi hayal gibi ama gerçeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek
yazamıyorum kızlar ellerim çok titriyor kendime gelemiyorum özür dilerim
Ay öyle bir şey oldu ki allah o kadar büyük ki
yaa kızlar ben haaaamiiiileeeeyiiiiiiiiiiiiim
Ayhhh dommmmmm inananmiom sperrrr wllaaa umarim saka deildirrrr....hayrli olsunn cnmm darisi bisee
İnsaallahh...simdi sende birakcan bisi dimii
hülyayada diyorum beni dinlemiyorrr kazı çalışmalarına başlayınn kız hülyaa bak topicimiz başladı hamiş çıkarmyaaaaa:82::82:
Bugun duydugum en guzel haber hatta ayin bile diyebilirim.Allahim ne guzel bir haber gercek diyosun demi ben senden daha saskinim.Allahim sen mucozeni koru cok sevindim cok en az kendim kadar.Keske bende hamile olsam((
Olmadigi ni nerdn bilonn cooon
inşaallah bebeimmm yha ne bılım umıt kesılmezzzzzzz...zekeriya as'ın eşide kısırmısss ama ogulları olmuss...sende ılgılennnHulyacim bakmadim acikcasi ama cok zor benimki hatta imkansiz o yuzden.Ama sen biraz kocisinle ilgilen emi?Benim bir tupum kapali digeride yok zaten o yuzden olmaz.Sen de olacaksin insallah sadece sabret ve tabii dua et hem de dogal Allahin izniyle..
gerçekten zeynep kızzz bak beni dinleyin çalışmalara başlayın gün aşırı fiki fikiOlmadigi ni nerdn bilonn cooon
ahhh be bacım benim hiç tüpüm yok şansım da yok tedavisiz şansım yok adetim gecikince aklıma acaba hamilemiyim diye gelme imkanı da yok... kendimi hep yarım hissediyorumHulyacim bakmadim acikcasi ama cok zor benimki hatta imkansiz o yuzden.Ama sen biraz kocisinle ilgilen emi?Benim bir tupum kapali digeride yok zaten o yuzden olmaz.Sen de olacaksin insallah sadece sabret ve tabii dua et hem de dogal Allahin izniyle..
inşaallah bebeimmm yha ne bılım umıt kesılmezzzzzzz...zekeriya as'ın eşide kısırmısss ama ogulları olmuss...sende ılgılennnbıde bı test yapp omas mııı coon
offffffffffff koppp nağğğlatma benii uleynnnn....yhaaa kopumm benımmm seyımmm cok yanıoooo nıekıııı....bölee yanma varr ıcerdeee reglı olcam dıemı kiii..offffffff....gerçekten zeynep kızzz bak beni dinleyin çalışmalara başlayın gün aşırı fiki fikihemen kalkmayın dikin bacakları havaya kalın bir saaat
ahhh be bacım benim hiç tüpüm yok şansım da yok tedavisiz şansım yok adetim gecikince aklıma acaba hamilemiyim diye gelme imkanı da yok... kendimi hep yarım hissediyorum
kızz biz o kadar iyi olabilsek keşkee inan hayatımda en çok istediğim şey adetim geciksin hamile kalayım beklemeden kocama hamile müjdesini vereyimdi.. ama yaşayamdım bu mutluluğuu
offffffffffff koppp nağğğlatma benii uleynnnn....yhaaa kopumm benımmm seyımmm cok yanıoooo nıekıııı....bölee yanma varr ıcerdeee reglı olcam dıemı kiii..offffffff....
Hulyacim bakmadim acikcasi ama cok zor benimki hatta imkansiz o yuzden.Ama sen biraz kocisinle ilgilen emi?Benim bir tupum kapali digeride yok zaten o yuzden olmaz.Sen de olacaksin insallah sadece sabret ve tabii dua et hem de dogal Allahin izniyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?