Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

Bacim ben analrim senin halinden.Neyse guzel haberler geliyor bize de gelcek insallah kader arkadaslarim yavas yavas hep pozitif dusunmek lazim..Bu topik hepimize ugurlu gelcek insallah...

ben ayin sonuna kadar eklicem oldum olmadi kesin bir terslik var bu iste benimde adetim baya gecikti.Ama sanmiyorum hamile oldugumu kucuk kanama geldi gitti.Bikacgun kucuk bir kanama geldi gitti.Nedir acep bu???

offffffffffff koppp nağğğlatma benii uleynnnn....yhaaa kopumm benımmm seyımmm cok yanıoooo nıekıııı....bölee yanma varr ıcerdeee reglı olcam dıemı kiii..offffffff....

ben ayin sonuna kadar eklicem oldum olmadi kesin bir terslik var bu iste benimde adetim baya gecikti.Ama sanmiyorum hamile oldugumu kucuk kanama geldi gitti.Bikacgun kucuk bir kanama geldi gitti.Nedir acep bu???

yaa kızlar ne tuhafsınız haa benim adetim bir saat geçse ben hemen huylanıyordum acaba diyee. zeynep conconum neden yapmadın test günün geçmiş... hülya sende canım yapın bak ayşeden sonra insan azcıkkkkkk heyecanlanırrrr.. tontonlara bak yaaaaaaaaaaaaaa.... ahhh ben im küçücük şansım olsa neler yapardımmmm

Bugun duydugum en guzel haber hatta ayin bile diyebilirim.Allahim ne guzel bir haber gercek diyosun demi ben senden daha saskinim.Allahim sen mucozeni koru cok sevindim cok en az kendim kadar.Keske bende hamile olsam((
ahhh canıım olur yaa neden olmasın kiiii..
kızlar biliyorsunuz ne kadar çok ve ağır sorunlarım vardı hem kadın hem erkek faktörü bozuktu üstelik ağır bir obezim ama oldu işte..
inşallah devamı da gelir..
Birakmaz bizi neden biraksin Aysem bizi birakma lutfennnn.Sen bizim idolumuz olursun.Allahim benim de diger tupum acik olsa hatta ordan yumurtlasam ooo olme essegim yaz gelsinnn....

hepinizi birer mucize bulsun en kısa zaman da canlarııım :)))

ahhhahhh bıtanemm yerım senıı dee..ben sımdıye kdr baya gecınce 2 kere test yaptımm..şokkk negatıff..onları eşimin elınden alırkenn yada esım bana verırken heyecan ve umuttt.....ve tek cızgıyle suratımısdannn sanıye sanıye okunan kırgınlıkk...en son kan testınde negatıflıkk..ben artık bunları yasamk ıstemıorumm...ınan hoc sanmıorummm...karnımmmda şişlikk ve reglı agrısı varrr...sıvılcelerrr delı gıbııı...bıtek göguslerım acımıooo..kopkopummm ben kötu bısey yasamk ıstemıom artıkk..yasamayım dımıı sende yasama oda bu da şu daa....ayseeeeee anne olooo.sewınıomm onun da

adına ...ama dedım yha hamıs haberı alınca benn umutsuzlanıommm

yapacaksanız kan testi yapın 2 kez idrar testi yaptım çıkmadı biliyorsunuz..

bnden ilk kez duyacagınızz cümleeeeeeee..ıstemdenn agzımdan pardon elımden dökülüoo..şeyhh kocama yemk yapmm gerekk...bekleyın bnıı..kutlayalım bunuu..heyy aysee kır seyını ve otur efdee

aşkolsun kuşum umutsuzluk ne demek yaaa benden iyi durumdasınız hepiniz..denemeye devaaaam..

cnm bnm ya tedavıye baslayacaksın dıyecektım sana bır suru yorum yapacaktım hamılesın ellerım tıtrıyo ınan...

Ay öyle bir şey oldu ki allah o kadar büyük ki
yaa kızlar ben haaaamiiiileeeeyiiiiiiiiiiiiim
gozlerım dolu dolu ellerım tıtrıyo bu bır mucıze allahım yaradana sukurler olsun bu ne guzel bır haber hergece bunun ıcın dua edıyorum hepımıze....ya dualar kabul oluyo ıste allahım ınsallah tamamına erdırır kucagına alırsın bıtanem ya oyle sevınclıyım kı sankı ben hamıleyım yaaaa

2 saat kadar oldu öğrendiğim hala zangır zangır titriyorum vallahi hayal gibi ama gerçeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek
yazamıyorum kızlar ellerim çok titriyor kendime gelemiyorum özür dilerim
aynen halaaaa ellerım tıtrıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bugun duydugum en guzel haber hatta ayin bile diyebilirim.Allahim ne guzel bir haber gercek diyosun demi ben senden daha saskinim.Allahim sen mucozeni koru cok sevindim cok en az kendim kadar.Keske bende hamile olsam((
bız de olcaz conerım ya cnm bnm destek olcaz bırbırımıze taaa kı bebeklerımızı kucaklarımıza alana kadar umutlu olalım nolur....

bitanmm pazarrtesıydııı...olmas guselım yha hmnn bnmm dee yanma var cok kötu yane reglı olcammm gıbııconummm

Bakarsin hamilesindir bu Ayse regli olamayanlarin herkese umut verdi.Ayy gidiyim bende test yaptiriyim bari.Degilim biliyomda ne olur ne olmaz.Sigara iciyorum ben...

eveeet seneye hepimizin kollarında olacak bebişler Allahın izniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…