Kooppp:44:Tamammmm:44:
örtmenim bizim de sana saygımıs sonsuuuuuzzzzayhh insaallahh conummm
AnnnneeeeeeeSen annesin gayrim takilmamsana saygim warrr
Kooppp:44:Tamammmm:44:
2 saat kadar oldu öğrendiğim hala zangır zangır titriyorum vallahi hayal gibi ama gerçeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek
yazamıyorum kızlar ellerim çok titriyor kendime gelemiyorum özür dilerim
ayy canım çok sevindim haberi okuyunca inan göz yaşlarımı tutamadım çok duygulandım allah tamamına erdirsn inşallah darısı bizim başımıza inşallah hepimiz için namazlarımda dua ediyorum
açılışı sen yaptın devamıda gelir inşallah
hadi kızlar boş durmayın artık çalışmalara tam gaz devam
Solemeyinnnnnn bakalimmm...saten de bgun dee siz dislayinn beniii..conummconummm nirdesinnnn
Ayhh gusell seyler pskioljik dw olsaa keyfini cikarrr cnmmmtamam tamam küsmeeee face operasyonu yaptık da ona tamam dedim :)))
ya öğrendim ya mide bulantım başladı psikolojik galibaaa:26:
Ayhh gusell seyler pskioljik dw olsaa keyfini cikarrr cnmmm
ben de ıcıorum yaaaaBakarsin hamilesindir bu Ayse regli olamayanlarin herkese umut verdi.Ayy gidiyim bende test yaptiriyim bari.Degilim biliyomda ne olur ne olmaz.Sigara iciyorum ben...
ya sız ekleyın bırbırınızı faceden beni hıc saymayın ole olsuntamamdır komutanımmm..
Ay öyle bir şey oldu ki allah o kadar büyük ki
yaa kızlar ben haaaamiiiileeeeyiiiiiiiiiiiiim
ben de ıcıorum yaaaa
ya sız ekleyın bırbırınızı faceden beni hıc saymayın ole olsun
askolsuuun hemen adımı yascam özelden ekle beni bebeğim :)))) ama akşam onaylarım iş yerinde yassah hemşerim face yassah..ben de ıcıorum yaaaa
ya sız ekleyın bırbırınızı faceden beni hıc saymayın ole olsun
amiiiiin darısı önce arkadaşlarıma sonra tüm bekleyenlere...ay nasıl sevindim anlatamam ...o kadar sıkıntı çektin o kadar bekledin...sonunda mucizen geldi bak hemde kendi kendine...Rabbim öyle ya da böyle bu mutluluğu bize de yaşatsın inşallah....Rabbim aksilik yaşatmasın analı babalı büyütsün inşallahhhh
nüffen küsmeeee sana da yazcam adımı sen de ekle kuşum..yok nazencim banada yaptilar arada neyse ustumuze alinmadik facebooklar falan filan kas goz arasi
Seynepp sen test yaptrmaya mi gttin dunnn nolduuuu ayhh heycanli bekleyisss
Annnnneeeeciqqq gunadin sana da hamisligin ikinc gunu sayilirrrsana da günaydın çıtır cadı
Bi benmm ozelden is cevirmeyenn...drustlugummden cektim ne cektiysemmHer ne iseee zeynepp ben senii grdumm feystee cnmmm aynada foton farr fistikk dimii
Seynepp sen test yaptrmaya mi gttin dunnn nolduuuu ayhh heycanli bekleyisss
sana da günaydın çıtır cadı[
Gunaydin Aysem????(aysem degil artikin)
Nasilsin iyimisin iyi bak kendine alkol sigara yok bol bol meyva sebze.
Amanda aman annesimiz birakmicak bizi.
Bu arada dekopacim guncelle bizi ilk bomba geldi sukurler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?