Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

2 saat kadar oldu öğrendiğim hala zangır zangır titriyorum vallahi hayal gibi ama gerçeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek
yazamıyorum kızlar ellerim çok titriyor kendime gelemiyorum özür dilerim

ayy canım çok sevindim haberi okuyunca inan göz yaşlarımı tutamadım çok duygulandım allah tamamına erdirsn inşallah darısı bizim başımıza inşallah hepimiz için namazlarımda dua ediyorum
açılışı sen yaptın devamıda gelir inşallah
hadi kızlar boş durmayın artık çalışmalara tam gaz devam

birtek kafirler umudunu kesermiş umutsuzluk yok canlarıııım...

Solemeyinnnnnn bakalimmm...saten de bgun dee siz dislayinn beniii..conummconummm nirdesinnnn

Ay öyle bir şey oldu ki allah o kadar büyük ki
yaa kızlar ben haaaamiiiileeeeyiiiiiiiiiiiiim

ay nasıl sevindim anlatamam ...o kadar sıkıntı çektin o kadar bekledin...sonunda mucizen geldi bak hemde kendi kendine...Rabbim öyle ya da böyle bu mutluluğu bize de yaşatsın inşallah....Rabbim aksilik yaşatmasın analı babalı büyütsün inşallahhhh

kızlar nasılsınız uzun süre oldu gelemedim ama yarın mutlaka uğrayacam..özledim hepiniziii...şimdi çıkmam gerek görüşürüzzzz

Bi benmm ozelden is cevirmeyenn...drustlugummden cektim ne cektiysemmHer ne iseee zeynepp ben senii grdumm feystee cnmmm aynada foton farr fistikk dimii

ben de ıcıorum yaaaa

ya sız ekleyın bırbırınızı faceden beni hıc saymayın ole olsun
askolsuuun hemen adımı yascam özelden ekle beni bebeğim :)))) ama akşam onaylarım iş yerinde yassah hemşerim face yassah..
amiiiiin darısı önce arkadaşlarıma sonra tüm bekleyenlere...
yok nazencim banada yaptilar arada neyse ustumuze alinmadik facebooklar falan filan kas goz arasi
nüffen küsmeeee sana da yazcam adımı sen de ekle kuşum..

Bi benmm ozelden is cevirmeyenn...drustlugummden cektim ne cektiysemmHer ne iseee zeynepp ben senii grdumm feystee cnmmm aynada foton farr fistikk dimii

evet cm o benim gonder bana ekliyim seni fistik gibi mi dedin bana hehehe tesekkurler...

Seynepp sen test yaptrmaya mi gttin dunnn nolduuuu ayhh heycanli bekleyisss

Hulyacim ben dun ayptirmadim kocisim bekle dedi biraz o da umutlanmak istemiyor.Neyse bugun karar verdim gizli yapacam.Olmussa eger bana dediki dile benden ne dilersen :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…