bebeıımm sen zaten benım msnımde de varsın mujkkk guzel annem benımmmm...askolsuuun hemen adımı yascam özelden ekle beni bebeğim :))))
bebeıımm sen zaten benım msnımde de varsın mujkkk guzel annem benımmmm...
Gunaydin Aysem????(aysem degil artikin)
Nasilsin iyimisin iyi bak kendine alkol sigara yok bol bol meyva sebze.
Amanda aman annesimiz birakmicak bizi.
Bu arada dekopacim guncelle bizi ilk bomba geldi sukurler olsun
Yha cnm grmemisim cucuklere gunaydin msjiji yeni farkettim falla.bnde diom nie bana sana daa gunaydin dioo...mucuksssana da günaydın çıtır cadı
Yesss bilodumm..cnmm bnm feys yokk arkdstan baktim okdrevet cm o benim gonder bana ekliyim seni fistik gibi mi dedin bana hehehe tesekkurler...
Ayhhh yapp ne dilijenn cnmmmmHulyacim ben dun ayptirmadim kocisim bekle dedi biraz o da umutlanmak istemiyor.Neyse bugun karar verdim gizli yapacam.Olmussa eger bana dediki dile benden ne dilersen :))
Bnim eemesenimde bil yuksunn wahhhyyosssuuun face de de olayım :)))
Senin adin ayse deilmiydii hanii bi bis vrdikk gercek isimle nick alan...kafam karistii neysee:))) ayşem ceylinim ikisi de ben oluyorum ...
ben hayatımda hiiiç sigara içmedim içki de galiba en son yılbaşında yarım bira içmiştim bişey olmas :)))
yaa nasıl su içiyorum anlatamam içim yanıyor benim..
Yha cnm grmemisim cucuklere gunaydin msjiji yeni farkettim falla.bnde diom nie bana sana daa gunaydin dioo...mucukss
Yesss bilodumm..cnmm bnm feys yokk arkdstan baktim okdr
Ayhhh yapp ne dilijenn cnmmmm
Bnim eemesenimde bil yuksunn wahhhyy
Senin adin ayse deilmiydii hanii bi bis vrdikk gercek isimle nick alan...kafam karistii neysee
..ammqn allahim su an allak bullakimmm ...
osssuuun face de de olayım :)))
:))) ayşem ceylinim ikisi de ben oluyorum ...
ben hayatımda hiiiç sigara içmedim içki de galiba en son yılbaşında yarım bira içmiştim bişey olmas :)))
yaa nasıl su içiyorum anlatamam içim yanıyor benim..
Bitanem ruy deill...cunkuu su an ruya olsa emin oll ben bu mekani secmesdimm ruya icinnnn...idrar yollarimm usumusss yanioo cozdumm dun nie yanio diodumm off..Yaaa acaba bu rüya mııı ya yarın uyanırsam bu rüyadan:26::26::26:
Bitanem ruy deill...cunkuu su an ruya olsa emin oll ben bu mekani secmesdimm ruya icinnnn...idrar yollarimm usumusss yanioo cozdumm dun nie yanio diodumm off..
Cooonum nbrrr
çok korkuyoyuuum yarın ki testimden:18::18::18:
Iyidir Hulyacim giriyim bakiyim dedim ne var ne yok.Isteyim hic calismak istemiyorum bugun ama iste para kazanmam lazim eee tedavi icin.Bizim isimizde zor be guzelim anne olmak icin ugras didin yani..Naplim olsun da zor yoldan olsun artik.
Seninde faceni istiyorum.Atarsan bana ozelden eklicem canimcim senide
Korkma bitanem nasipp.hmm ni e dusuk olayi hep bizim basimiza mi gelcek yhaaa..omass relax ol nuffen
Solemeyinnnnnn bakalimmm...saten de bgun dee siz dislayinn beniii..conummconummm nirdesinnnn
ben de ıcıorum yaaaa
ya sız ekleyın bırbırınızı faceden beni hıc saymayın ole olsun
canım hoşgeldinn gelin özledik bak topicimiz şenlendiiii... bırakmayın bizi sizde hamiş kalınn yeni slogan bukızlar nasılsınız uzun süre oldu gelemedim ama yarın mutlaka uğrayacam..özledim hepiniziii...şimdi çıkmam gerek görüşürüzzzz
yok nazencim banada yaptilar arada neyse ustumuze alinmadik facebooklar falan filan kas goz arasi
içim içimi yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?