Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

Gunaydin Aysem????(aysem degil artikin)

Nasilsin iyimisin iyi bak kendine alkol sigara yok bol bol meyva sebze.

Amanda aman annesimiz birakmicak bizi.

Bu arada dekopacim guncelle bizi ilk bomba geldi sukurler olsun

:))) ayşem ceylinim ikisi de ben oluyorum ...
ben hayatımda hiiiç sigara içmedim içki de galiba en son yılbaşında yarım bira içmiştim bişey olmas :)))
yaa nasıl su içiyorum anlatamam içim yanıyor benim..

sana da günaydın çıtır cadı
Yha cnm grmemisim cucuklere gunaydin msjiji yeni farkettim falla.bnde diom nie bana sana daa gunaydin dioo...mucukss
evet cm o benim gonder bana ekliyim seni fistik gibi mi dedin bana hehehe tesekkurler...
Yesss bilodumm..cnmm bnm feys yokk arkdstan baktim okdr

Hulyacim ben dun ayptirmadim kocisim bekle dedi biraz o da umutlanmak istemiyor.Neyse bugun karar verdim gizli yapacam.Olmussa eger bana dediki dile benden ne dilersen :))
Ayhhh yapp ne dilijenn cnmmmm

osssuuun face de de olayım :)))
Bnim eemesenimde bil yuksunn wahhhyy

Senin adin ayse deilmiydii hanii bi bis vrdikk gercek isimle nick alan...kafam karistii neysee
..ammqn allahim su an allak bullakimmm ...

Yha cnm grmemisim cucuklere gunaydin msjiji yeni farkettim falla.bnde diom nie bana sana daa gunaydin dioo...mucukss
Yesss bilodumm..cnmm bnm feys yokk arkdstan baktim okdr

Ayhhh yapp ne dilijenn cnmmmm

Yaaa acaba bu rüya mııı ya yarın uyanırsam bu rüyadan:26::26::26:

Bnim eemesenimde bil yuksunn wahhhyy

Senin adin ayse deilmiydii hanii bi bis vrdikk gercek isimle nick alan...kafam karistii neysee
..ammqn allahim su an allak bullakimmm ...

benim iki adım var ayşe ceylin bi de soyadım amaaa onu yazmaaam
annem ceylin diyo babam ayşe ikisi de benim yani..

osssuuun face de de olayım :)))

Yaaa acaba bu rüya mııı ya yarın uyanırsam bu rüyadan:26::26::26:
Bitanem ruy deill...cunkuu su an ruya olsa emin oll ben bu mekani secmesdimm ruya icinnnn...idrar yollarimm usumusss yanioo cozdumm dun nie yanio diodumm off..

Iyidir Hulyacim giriyim bakiyim dedim ne var ne yok.Isteyim hic calismak istemiyorum bugun ama iste para kazanmam lazim eee tedavi icin.Bizim isimizde zor be guzelim anne olmak icin ugras didin yani..Naplim olsun da zor yoldan olsun artik.

Seninde faceni istiyorum.Atarsan bana ozelden eklicem canimcim senide

yeteyyyyy beniii eklemeyinnn...bnm feysimm yokki hemmmmMsnimle idar et bebeimm

Solemeyinnnnnn bakalimmm...saten de bgun dee siz dislayinn beniii..conummconummm nirdesinnnn

ben de ıcıorum yaaaa

ya sız ekleyın bırbırınızı faceden beni hıc saymayın ole olsun

kızlar nasılsınız uzun süre oldu gelemedim ama yarın mutlaka uğrayacam..özledim hepiniziii...şimdi çıkmam gerek görüşürüzzzz
canım hoşgeldinn gelin özledik bak topicimiz şenlendiiii... bırakmayın bizi sizde hamiş kalınn yeni slogan bu
yok nazencim banada yaptilar arada neyse ustumuze alinmadik facebooklar falan filan kas goz arasi

tüm kızlarrr yirim sizleri bennnn... conconlarım ayşe dedi bende yazdım ekledik.. tabiki yazan olursa özelden eklerimmm memnuniyetleeeeeee... böyle cadılık yokkkkkkkk kızz hülya yum yummmm sen karıştırıyon oprtalığııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…