- 2 Haziran 2010
- 673
- 279
- 123
ay daha kaç nisan kaç mayıs hüsranla bitecek bilmiyorum.. hüsranların gediklisi ben de geldiiim :)))
hayır yani bir deneyebilsem de olmadı desem gam yemem de iptal iptal üstüne bir opu bilem olamadım garip kaldım yad ellerde vay vay
benim paralar suyunu çekti canım 3 tüp bir ameliyat... şimdi dondurulmuşla yapıcam 1500 tl inan iki aydan önce yapamamm o kadan yaniii
sizin gene dondurulmuşlarınız var bende oda yok offffffff çok para
hımm cnmmm gozumden kactı gordum soruyu da cvbi unuttum kıs mıkro tabııı yoka benım melek kocamın soft spermlerı yumurtama nası gırsın zaten hareket kabılıyetı yok haha amann dekop ya senın donmusun var ben napcam ya.....napcam yaaaa....
ben duydum aradımda .. bir arkadaşım onda hamiş kaldı ama onun torpilli tanıdığı varmış... nette yorumları kötü görünce gitmedim açıkcasııkıslar su tekzen camlıbel mı ne o nası bı dr acep bılen var mı?
hoşgeldinnn canımmm.. yeni topikle yeni maceralaraa yelken açtıkkHeyyyyyyy kislarrt yhaa neler olmus tpoictee daha son sayfaya gelemdimmm linki grunce tikladim gldim hyrliii olsunn cnmmmm.hadinn bakalimmm insaalh bi an once hamis kaliriz da bu topicten baska tpoice gecerissssss
evet bacım çok para ama bulacaz edicezzz yapcak bişi yokksizin gene dondurulmuşlarınız var bende oda yok offffffff çok para
kısır karılarrrrrrr sizi cok seviorummmm.....
nazayşe kocan için bitkisel şeyler denedinmi beni kocadada hareketlilik çok düşüktü bir sene kadar tedavi gördü biraz yükseldi ama fazla değil iş görecek kadar değil yani geçen sene ramazan ayında kadının birine çocuğu olmayanlar felan gidiyomuş bende gittim ama malesef eşimi götüremedim ama onada bir kaç bişey verdi onları yaptım içti sonra kurban bayramından sonra yine tahlili vardı yaptırdı spermleri normale dönmüştü nasıl oldu bilmiyorum ama şuanda normaller çok üst düzeyde değil ama normal yolla çocuk yapabilecek kadar var işte bence sende dene bitkileri hiç bişey kaybetmezsiniz
ohoooo rezerv terk etmiş gitmiiş, çikolata kisti olmuş kafam kadar, spermler desen hımbıl tembel üstelik yamuk :))) çok parlak bir tablo..
neler denemedım nelerrrr kecıboynuzlarını ben tukettım ıstanbulda....kıs yok benımkınınkı 2mılyon ya bız cok derın sudayız....
aslında var ya param olsa bugun bala deseler bugun baslarım yıne...cok uzuluyorum ben bu uzuntumu anck yenı bı tedavıye baslayarak atlatabılıcem....dekopa senın yerınde olsam ekımı beklemem cnm donmuslarla hemen yaparım ya yabangulu senın yerınde de olsam aynı sekılde hemen yapardım...
canım ben bu tüpten önce ameliyatta oldum onada yaklaşık 4000 lira gitti. o sebeple biraz ara vermem lazım.ikibin lira ama dondurulmuşlarla anam şuan 500 desen veremem çünkü zora giriyorum bu sefer işe de gidemedim doğru dürüst zaten bir aydır .. şimdi işe sarılıp bir an önce yaptırmak lazım.. eylül yadım ama ilk fırsatta yapıcam bacım.. dondurulmuşta garanti değilki canım çözünce iyi olursa transfer oluyor
haklısın ben napsam ben 2 ay sora yapcaksam calısmamalıyım yok yapımıycaksam calısmalıyım ya..para da lazım bılmıom kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?