Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

Ayni kaderi paylasiyoruz Aysecim bende mayisi bekleyenlerdenim tabii bir regli olursam:))

kupa elimizde koşucaz bacım yapcak bişi yok sonuna kadar devammm.. doğurana kadarrr yılmak yokk
kıslar su tekzen camlıbel mı ne o nası bı dr acep bılen var mı?
ben duydum aradımda .. bir arkadaşım onda hamiş kaldı ama onun torpilli tanıdığı varmış... nette yorumları kötü görünce gitmedim açıkcasıı
Heyyyyyyy kislarrt yhaa neler olmus tpoictee daha son sayfaya gelemdimmm linki grunce tikladim gldim hyrliii olsunn cnmmmm.hadinn bakalimmm insaalh bi an once hamis kaliriz da bu topicten baska tpoice gecerissssss
hoşgeldinnn canımmm.. yeni topikle yeni maceralaraa yelken açtıkk
sizin gene dondurulmuşlarınız var bende oda yok offffffff çok para
evet bacım çok para ama bulacaz edicezzz yapcak bişi yokk
kısır karılarrrrrrr sizi cok seviorummmm.....

sorma yaff kısır yiyemez oldumm aynaya bakar gibi oluyorumm

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

Rabbim hepimizi bebişlerimize kavuştur. Hasretimizi dindirsin.. Aminnn

ISIM .............. YAS........... DENEME SAYISI ....... TEDAVI MERKEZI.............. TEDAVİ ZAMANI

Dekopa ............. 27 ................. 4.................. Umut tüp bebek................ Eylül Dondurulmuş inşallah.....................
Ayşe..................31....................2..... ............Bursa Art..........................Mayıs ayında başlıyor inşallahh
Nazayse..............29...................2....... ............IVI tüp bebek....................İlk fırsatta inşallah
Castamo..............27...................2....... ............Umut tüp bebek...............?????????????
Hevuk.................26...................2...... ..............Erdem Hastanesi.................?????????????
Suaenver.............26...................4....... .............Mersin Özde.......................???????????????
Zeynepconer........32...................1......................????...............................Hayırlısı ile bkliyoruzz
Yabangülü18.........30...................4.....................IVI Tüp Bebek..................Eylül Dondurulmuşla inşallahh

Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimmmmm

Kızlar bilgilerinizi yazarsanız güncellenecektir.

kısır karılarrrrrrr sizi cok seviorummmm.....

nazayşe kocan için bitkisel şeyler denedinmi beni kocadada hareketlilik çok düşüktü bir sene kadar tedavi gördü biraz yükseldi ama fazla değil iş görecek kadar değil yani geçen sene ramazan ayında kadının birine çocuğu olmayanlar felan gidiyomuş bende gittim ama malesef eşimi götüremedim ama onada bir kaç bişey verdi onları yaptım içti sonra kurban bayramından sonra yine tahlili vardı yaptırdı spermleri normale dönmüştü nasıl oldu bilmiyorum ama şuanda normaller çok üst düzeyde değil ama normal yolla çocuk yapabilecek kadar var işte bence sende dene bitkileri hiç bişey kaybetmezsiniz

neler denemedım nelerrrr kecıboynuzlarını ben tukettım ıstanbulda....kıs yok benımkınınkı 2mılyon ya bız cok derın sudayız....

Ayhhh kislarr yassim 28 amma icimm göcmuss yumoslarim yaniiBen bidaha ne zmn nerde deneijem hic dsnmedimm simdilik ilac kullaniomm ve kndiligimdenn mucize olsun istiommm insaallahhh hepims icin

neler denemedım nelerrrr kecıboynuzlarını ben tukettım ıstanbulda....kıs yok benımkınınkı 2mılyon ya bız cok derın sudayız....

önemli olan sayısı değil kızzz hareketii hareketlendirmen lazım yabangülünde alsana ne içirmiş acep merak ettim

aslında var ya param olsa bugun bala deseler bugun baslarım yıne...cok uzuluyorum ben bu uzuntumu anck yenı bı tedavıye baslayarak atlatabılıcem....dekopa senın yerınde olsam ekımı beklemem cnm donmuslarla hemen yaparım ya yabangulu senın yerınde de olsam aynı sekılde hemen yapardım...

CNM ne ıcırdın kocana bacım sole ben de ıcıreyım ankara bana tazzıyede bulunmadı

Kislar bana kim ozel msj atti acaba okuyamiom nedEn blmemmmm.biliosaniz soleyinHeyyy ayse url bacim yazdigina glsemmi aglsammi bilemedimm cok gusel ozetlemisn bacim durumuu bnm reservlerim addaaaa.anlamadan dinelemden gtmisss.daha evliligimm 1bucuk yil yeni olck hmdeeeeee

canım ben bu tüpten önce ameliyatta oldum onada yaklaşık 4000 lira gitti. o sebeple biraz ara vermem lazım.ikibin lira ama dondurulmuşlarla anam şuan 500 desen veremem çünkü zora giriyorum bu sefer işe de gidemedim doğru dürüst zaten bir aydır .. şimdi işe sarılıp bir an önce yaptırmak lazım.. eylül yadım ama ilk fırsatta yapıcam bacım.. dondurulmuşta garanti değilki canım çözünce iyi olursa transfer oluyor

haklısın ben napsam ben 2 ay sora yapcaksam calısmamalıyım yok yapımıycaksam calısmalıyım ya..para da lazım bılmıom kı

mrb decopa bendesenin gibi hamile olduğumu duyunca havalara uçtum ben değerin katlanmasını beklerken birde baktımkı değer düşmüş inan o kadar çok ağladım ki hala daha ağlıyorum düşmemeliydi bebeğim diye düşünüyorum çok mutsuz çok umutsuz çok kötüyüm bir daha ki sefere ya tutmassa diye düşünüp ağlıyorum ama bir yandannda sağlıklı olsaydı düşmezdi diye düşünüyorum bilmiyorum kafam çok karışık arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…