ben 6 yıldır gidip geliyom dr dr geziyorum ama son 6 aydır tüp bebek denedik
vallahi benim 2 denemede negatifti ama hiç araştırmıyolar dr diyoki kendini iyi hissettikçe deniyeceksin pgt falan dedim gerek yok bilimsel olarak kanıtlanmamış diyo bunu diyen doçent
araştırma hastanesi olduğu için mi böyle bilmiyorum tekrar aynı yerde denesem indirimli aslında ilaç hariç 1,5 tl çok uygun ama umursamaz bi havaları var bide dr ulaşmak zor gitsen seni tanımazlar hep hemşireler ilgileniyo bilmiyorum ne yapsam
bacım gunaydınnnn
dun gece kanadı kırık kus gıbıydım esımle yatagın yam ortasında sarıldık uyuduk uyumadan bıraz oynastık yatagın ortasında toplaşalım dıye gulustuk sureklı gozyaslarımı kontrol ettı ama aglamadım hıc ıcım kabardı kabardı kabardı ya cok fenaymıs gercekten...bana bı ıs ara kafan dagılsın dedı bı arama dedı bosver dur biraz daha bilmiyorum ben bidaha calısırsam hıc bır ıs yerı benı 1 ay yatırmaz dımı yanı bu ıs ıcın 1 aya ıhtıyacım var resmen...ama sunu yapıp baslasam daha ıı sankı bılemedım kı bıdaha ne zaman yaparız bunu da konusmadık.
sımdı valıdem kedı doktorunu aradı kadın dogumcu anlattı sızın durumunuz coook zor demıs bıdaha tup deneyeceksınız demıs.....
canım maddi imkanınız varsa tedaviye ara vermicekseniz başlama işyerleri sorun yapıyor yada baştan konuşacaksın böyle bir durum var diye... neden zor demiş canım yaa hemen içini karartma ne vakalar var.. senin eşinin spermlerinden başka sorun varmı?
dekopa sıla gomedı heralde benı cıkar dedıını cnm hala hamıssın orda
bacım gunaydınnnn
dun gece kanadı kırık kus gıbıydım esımle yatagın yam ortasında sarıldık uyuduk uyumadan bıraz oynastık yatagın ortasında toplaşalım dıye gulustuk sureklı gozyaslarımı kontrol ettı ama aglamadım hıc ıcım kabardı kabardı kabardı ya cok fenaymıs gercekten...bana bı ıs ara kafan dagılsın dedı bı arama dedı bosver dur biraz daha bilmiyorum ben bidaha calısırsam hıc bır ıs yerı benı 1 ay yatırmaz dımı yanı bu ıs ıcın 1 aya ıhtıyacım var resmen...ama sunu yapıp baslasam daha ıı sankı bılemedım kı bıdaha ne zaman yaparız bunu da konusmadık.
sımdı valıdem kedı doktorunu aradı kadın dogumcu anlattı sızın durumunuz coook zor demıs bıdaha tup deneyeceksınız demıs.....
yok cok sukur bende bısey yok sımdı de bu deger ıfırlansın dıye ugrasıcaz dekopa adetle atmaya calscaz bı de atamazsak gor o zaman kurtajı
nazayse cok uzulum haberi aldigimda biliyosun benimde husrandi Nisan ayim.Allah yardimcin olsun benim de cok zorr. Haftasonu inan dogum gunu partileri oluyor etrafimdaki cocuklarin aralarina katilmak istemedim.Katilipta napicam herkes sorucak ne oldu diye istemedim acikcasi.Off zor Bu arada regli oldunmu?
atarız bana tekrar test filan demedi ya ne blim atarız herhal anammmya canım peki spermler için ilaç filan kullandı mı eşin destek amaçlı birde senin tüp bebek mi mikroenjeksiyonmu yapıldı
اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ
Bismillahirrahmanirrahim
Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm
Rabbim hepimizi bebişlerimize kavuştur. Hasretimizi dindirsin.. Aminnn
ISIM .............. YAS........... DENEME SAYISI ....... TEDAVI MERKEZI.............. TEDAVİ ZAMANI
Dekopa ............. 27 ................. 4.................. Umut tüp bebek................ Eylül Dondurulmuş.....................
Ayşe..................31....................2..... ............Bursa Art..........................Mayıs ayında başlıyor inşallahh
Nazayse..............29...................2....... ............Ivı tüp bebek....................İlk fırsatta inşallah
Castamo..............27...................2....... ............Umut tüp bebek...............?????????????
Hevuk.................26...................2....................Erdem Hastanesi.................?????????????
Suaenver.............26...................4....................Mersin Özde.......................???????????????
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimmmmm:6
Kızlar bilgilerinizi yazarsanız güncellenecektir.
4 aylıına bı ılac verdı o kdr yok ılac mılac varıkosel amelıyatı oldu duzelmıyo 2 mılyon a gerılemıs hatta bunun sadece %5i hareketli onun da %1inin yapısı duzgun yanı cok zor kız valla 10 yumurtanın 1 tanesı ılerleyebıldı de....donmus bıle yok
hayatım işte ondan sordum bu durumlarda Mikroenjeksiyon olması şart eğer öle yapmadıysa hastanen yuh derim.. sana kağıt vermişlerdir orda yazar yazmıyorsa da sor.. normak tüp bebek yöntemi bu tarz rahatsızlıklarda sonuç çok az veriyor. bizde artık bilirkiş olduk yapa yapa
Yasim 32 Ben tup bebek deneme asamasina bile gelemedim fazla yumurtam gelismedigi icin kismetse en yakin zamanda tekrar ignelere baslicam.
Heyyyyyyy kislarrt yhaa neler olmus tpoictee daha son sayfaya gelemdimmm linki grunce tikladim gldim hyrliii olsunn cnmmmm.hadinn bakalimmm insaalh bi an once hamis kaliriz da bu topicten baska tpoice gecerissssssKızlar Merhaba .. Sanırım yoğun istek üzerine bu topik açmak mecburi oldu.. zira biz ayrılmak istemiyoruzzz.
Yeni gelecek arkadaşlara tanıtmak amacıylaa.. ben 3. denememi yaptım sonuç pozitifti havalara uçtum.. değerim artıyordu doktorum 15 gün sonra keseye çağırdı ben hamiş hamiş etrafta gezinirken bir gün içime bir kurt düştü ve test yaptım değerim 282 den 95e gerilemiş.. yıkıldımm tabii. ama yıkılmak yok..
Gelin hep birlikte yeni tedavilere yelken açalımmm
sevinç, hasret, heyecan birlikte paylaşalımm..
ovvvvvvvvvvvvvvv hulya geldiiiiii.....nerdeın kıs
اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ
Bismillahirrahmanirrahim
Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm
Rabbim hepimizi bebişlerimize kavuştur. Hasretimizi dindirsin.. Aminnn
ISIM .............. YAS........... DENEME SAYISI ....... TEDAVI MERKEZI.............. TEDAVİ ZAMANI
Dekopa ............. 27 ................. 4.................. Umut tüp bebek................ Eylül Dondurulmuş.....................
Ayşe..................31....................2..... ............Bursa Art..........................Mayıs ayında başlıyor inşallahh
Nazayse..............29...................2....... ............Ivı tüp bebek....................İlk fırsatta inşallah
Castamo..............27...................2....... ............Umut tüp bebek...............?????????????
Hevuk.................26...................2....................Erdem Hastanesi.................?????????????
Suaenver.............26...................4....................Mersin Özde.......................???????????????
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimmmmm
Kızlar bilgilerinizi yazarsanız güncellenecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?