......................................
canım nasılsın hayatım. bugün işlerim yoğunn daha yeni yemek molası verdimm bşir yandan tıkınıp bir yandan size bakıyorummm ...
ayşe canım gözün aydın.inan çok sevindim adına.. tekrralayan histeroskopiler falan o kdar sitresten sonra ... rabbim çok büyük.. umarım mucizen hep senle kalır..
ahahahahah leyleksu ve leylekcann olsunnnnnnnn iki fazla olsunnn guzelimmmkız olursa tüpsu oğlan olursa tüpcan koyacaktım adını şimdi ne koycam normalcan ve normalsu mu
benim topiciminnn şansı o birkereemmmmmmm adını dekopa koycaksınnnkız olursa tüpsu oğlan olursa tüpcan koyacaktım adını şimdi ne koycam normalcan ve normalsu mu
ahahahahah leyleksu ve leylekcann olsunnnnnnnn iki fazla olsunnn guzelimmmnassıı cix bi fiqirrrr dimi ama:82::82:
saol cnm öledır gslerımmmfoton güzelmiş kızzz ne hoş gözü var hatununn
saol cnm öledır gslerımmm
Değerim 1041Rabbim sen tamamına erdir, sen herkese nasip et
maaaşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
2 gün sonra 2 bin kusur olur pazar yani
salıda keseyi görürsün ınşşşş
Masallahhh super bir haber cnm.Allah tamamini getirsin insallahhhh.Ayy ayyy cok sevindim..
Ayhh bi gelmedim neler olmz'mAsssallahh cnmmm..kucaginda almyai nasip etsin allahimm...woww diorumm baska bisi de miommm...kisss sen yoksa ikiz anasimi olcann..ayhh kese v pitpitlarne zmnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?