Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

üç buçuk üç buçuk üç buçuuuuuuuk üç buçuk atıyorum yarın sabah testi tekrarlıycaz:18::18::18:

kız olursa tüpsu oğlan olursa tüpcan koyacaktım adını şimdi ne koycam normalcan ve normalsu mu

ayşe canım gözün aydın.inan çok sevindim adına.. tekrralayan histeroskopiler falan o kdar sitresten sonra ... rabbim çok büyük.. umarım mucizen hep senle kalır..

ayşe canım gözün aydın.inan çok sevindim adına.. tekrralayan histeroskopiler falan o kdar sitresten sonra ... rabbim çok büyük.. umarım mucizen hep senle kalır..

çok sağol canım çok sıkıntılar çektim ama Allah gördü çektiklerimi tedaviye bile gerek kalmadan gönderdi mucizemi umarım da kucağıma almayı nasip eder.. darısı tüm kader arkadaşlarımın başına..

kan verdim 12 ye doğru çıkacak ama ben o saate kadar aklımı oynatırım kessssiiinnnnn
ya yoksa naparım ben...

Ahahha bgun teftis edildikkk ..guseldiii ahahabi baktim araba gelioo kesin mufettis dedikkk ve onlrdii simdi de bura bellegini unutmusss sayin mufettisimm

Değerim 1041 Rabbim sen tamamına erdir, sen herkese nasip et

Ayhh bi gelmedim neler olmz'mAsssallahh cnmmm..kucaginda almyai nasip etsin allahimm...woww diorumm baska bisi de miommm...kisss sen yoksa ikiz anasimi olcann..ayhh kese v pitpitlarne zmnnnn

maaaşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
2 gün sonra 2 bin kusur olur pazar yani
salıda keseyi görürsün ınşşşş

Masallahhh super bir haber cnm.Allah tamamini getirsin insallahhhh.Ayy ayyy cok sevindim..

Ayhh bi gelmedim neler olmz'mAsssallahh cnmmm..kucaginda almyai nasip etsin allahimm...woww diorumm baska bisi de miommm...kisss sen yoksa ikiz anasimi olcann..ayhh kese v pitpitlarne zmnnnn

Sağolun kısalaaar..darısı tez zamanda başınızaa hepinize çok çok dua edicem.. ptesi gel dedi doktişim keseyi görmeye çalışırız dedi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…