Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

yaaa nerdesiniz neden beni yalnız bıraktınız beni yalnız bırakmamanız lazım şimdi ya bana bişey olursa :)))
ben de madem sizi terk edeyim de görün... akşam gezmeye gitcem topiğe de gelmiycem

Değerim 1041 Rabbim sen tamamına erdir, sen herkese nasip et

yaaa nerdesiniz neden beni yalnız bıraktınız beni yalnız bırakmamanız lazım şimdi ya bana bişey olursa :)))
ben de madem sizi terk edeyim de görün... akşam gezmeye gitcem topiğe de gelmiycem

canımmm benimm Allah tamamına erdirsinnn... çok sevindim sen mucizemiz oldun bizim... bu hafta çok yoğun olucam iki gündür de öyle. görüşmelerim varr.. inan ayaklarım su topladı yürümekten ordan oraya... aklım burdaydı hemen geldim yemek yemeden baktım canımm... Maşallah sanaaa.

ayy kızlar neredesinizz ben yoğunum bugünlerdeee... geberriyorummmmmmmm dün ki yoğunlluktan sağ ayağım su toplamıştı bugünde diğeri su topladıııııı... offff .... nerdeisnizz bakalımmmm..

sema da kayıplarda yineeee

Kizlar nerdesiniz tehdit ediliyoruz canim ben burdayim bi yandan yumurta rezervi topigini de takip ediyorum.Bu arada unlu oldu canimcim.Artik seni sadece utopigimiz degil KK nin hepsi tniyor heheheh

Ben burdayim dekopacim...

Aysem haamile haberini alir almaz yerinde durmaz oldu:)))
Sen napiyosun ayyy topuklu ayakkabidan mi oluyor su toplama olayi ya biraz rahat ayakkabi alsan kendine cnm yaz da geliyo...

Ben burdayim dekopacim...

Aysem haamile haberini alir almaz yerinde durmaz oldu:)))
Sen napiyosun ayyy topuklu ayakkabidan mi oluyor su toplama olayi ya biraz rahat ayakkabi alsan kendine cnm yaz da geliyo...

canımcım nasılsın.. tatlım evet toplantılarım vardı iki gündür bu haftada varr.. ve mecburen görüştüğüm kişiler mevkice yüksek olduğundan bende birazzz şık takılıyorumm zaten seviyorum topuklu ama bu fazla geldi neyse hafta sonu dinlerir biraz ayaklarım...

face eklememişinn şekerm mailimi aldınmı

Seni ve Ayseyi ekledim cnm.Cok tatlisiniz kari koca bu arada...

canim valla bizim grup hepten guzel dekopaya bayildim senin gozler super ben pek sonuk kaldim heheh neyse biiz alan almis

ben daha tam bakamadım incelicem seniii çalışıyorum bir yandan işim bitsin rahat rahat değişik eliyor değilmi burdan hiç görmüyorsun sonra karşına bambaşka biri çıkıyorr.. yeni insanlar tanımak güzel

caaaaaaanımm tebrikk ederimmm çokkkkkkkkkkkk sevindimm rabbimm tamamına erdirsinnnnnnnnnnnndarısı diğerr kızlaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…