Değerim 1041Rabbim sen tamamına erdir, sen herkese nasip et
yaaa nerdesiniz neden beni yalnız bıraktınız beni yalnız bırakmamanız lazım şimdi ya bana bişey olursa :)))
ben de madem sizi terk edeyim de görün... akşam gezmeye gitcem topiğe de gelmiycem
mesai bittiiii ben didiyoooom attalara gitcez akşam giremem
seviyorum uleeeen sizi
yaaa nerdesiniz neden beni yalnız bıraktınız beni yalnız bırakmamanız lazım şimdi ya bana bişey olursa :)))
ben de madem sizi terk edeyim de görün... akşam gezmeye gitcem topiğe de gelmiycem
ayy kızlar neredesinizz ben yoğunum bugünlerdeee... geberriyorummmmmmmmdün ki yoğunlluktan sağ ayağım su toplamıştı bugünde diğeri su topladıııııı... offff .... nerdeisnizz bakalımmmm..
sema da kayıplarda yineeee
Ben burdayim dekopacim...
Aysem haamile haberini alir almaz yerinde durmaz oldu:)))
Sen napiyosun ayyy topuklu ayakkabidan mi oluyor su toplama olayi ya biraz rahat ayakkabi alsan kendine cnm yaz da geliyo...
canımcım nasılsın.. tatlım evet toplantılarım vardı iki gündür bu haftada varr.. ve mecburen görüştüğüm kişiler mevkice yüksek olduğundan bende birazzz şık takılıyorumm zaten seviyorum topuklu ama bu fazla geldi neyse hafta sonu dinlerir biraz ayaklarım...
face eklememişinn şekerm mailimi aldınmı
Seni ve Ayseyi ekledim cnm.Cok tatlisiniz kari koca bu arada...
concon filan dedik hatunaa kara gözlü kara kaşlı bir hatun çıktııı ne hoş hatunsun sen öyleeeSeni ve Ayseyi ekledim cnm.Cok tatlisiniz kari koca bu arada...
Kızlar nereye kaçtınızzzzzz
aa yeni gördüm concon bildirim gelmemişteeeeekledim canım
canim valla bizim grup hepten guzel dekopaya bayildim senin gozler super ben pek sonuk kaldim heheh neyse biiz alan almis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?