gezcem gezcem yarın da istanbula gidicemcanım benimmm kendine dikkat ett bu kadar gezme artıkkgezentiiiiiiiiiiiiiiiii...
ayyy kendi sitemi mi açsam acabaaaaaKizlar nerdesiniz tehdit ediliyoruz canim ben burdayim bi yandan yumurta rezervi topigini de takip ediyorum.Bu arada unlu oldu canimcim.Artik seni sadece utopigimiz degil KK nin hepsi tniyor heheheh
bis tatsız mıyız yaniii baskül ailesi olarak :)))Seni ve Ayseyi ekledim cnm.Cok tatlisiniz kari koca bu arada...
caaaaaaanımm tebrikk ederimmm çokkkkkkkkkkkk sevindimm rabbimm tamamına erdirsinnnnnnnnnnnndarısı diğerr kızlaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
evt kizlar en sonunda yaptim testi maalesef negatif.napalim saglik olsun.umudumuzu yitirmek yok.BIR DAHAKI SEFERE INSALLAHHH....
Değerim 1041Rabbim sen tamamına erdir, sen herkese nasip et
büyruuuuuuun benim....Ayseeee:78:JnN
ossun cicim aylar bitmedi ya önümüzdeki maçlara bakalım.. ama mutlaka doktora git artık çok gecikti..evt kizlar en sonunda yaptim testi maalesef negatif.napalim saglik olsun.umudumuzu yitirmek yok.BIR DAHAKI SEFERE INSALLAHHH....
amiiiin darısı tüm dostlarımın başına...Allah tamamına erdirsin canım inşş..
En sonunda geldi mayıs kuşunnn..Çok sevindim canım Hayırlı evlatlardan kılsın Rabbim bebeğini
Nörüyonuz kızlar bi ara geldim gittim topik bomboştu şimdi muhabbete tam gaz devam ama denk gelemiyorum ben ne ara giriyosunuz..İnşallah Ayşe ayağını sürterde bizde peşinden gideriz...Heray birimiz hamile kalsa ne güzel gün gibi Altın günü
hayatımmm bizim kapımız dostalar açıkkk geldinde de geri mi çevirdik... özelde atarsan ekleriz tabii.ben küstüm hepinize beni neden almıyosunuz aranıza bende görmek istiyorum sizi ağlarım bende
hayatım peki neden hastalanmıyorsun o zaman.. ayşenin de çıkmamıştı hatırlarsınn.. doktoruna sordunmu enden olmadığınıevt kizlar en sonunda yaptim testi maalesef negatif.napalim saglik olsun.umudumuzu yitirmek yok.BIR DAHAKI SEFERE INSALLAHHH....
merhaba canımmm... aaaa nerdeeee. benden olmaz ben çetereyi tutarım artıkkk... sende aksatıyorsun burayı sanada cezaaaaNörüyonuz kızlar bi ara geldim gittim topik bomboştu şimdi muhabbete tam gaz devam ama denk gelemiyorum ben ne ara giriyosunuz..İnşallah Ayşe ayağını sürterde bizde peşinden gideriz...Heray birimiz hamile kalsa ne güzel gün gibi Altın günü
böcükleeeeer kalkın hadi uykucu böcükler.. yaaa kıslar ben çoook korkuyorum bebeğim beni bırakmasın nooooluuur...:18::18:
Anamm bu testler bazen gstermiomuss..olabilir mi acabaaaevt kizlar en sonunda yaptim testi maalesef negatif.napalim saglik olsun.umudumuzu yitirmek yok.BIR DAHAKI SEFERE INSALLAHHH....
Biz hamis deiliz ki helejanlanip uyumayalimm..bnde yni klktimm yorgundumm vedee sistitten dolayii..böcükleeeeer kalkın hadi uykucu böcükler.. yaaa kıslar ben çoook korkuyorum bebeğim beni bırakmasın nooooluuur...:18::18:
Kooooooppp iyiyim de cnmm bgun tattilim her tatil gibi muallaktayimm..evde yatip dinlensem mii ,annemi mi cagrsam yoooksaa disari mi ciksammm...gonlum ilkinden yana amma...sen nasilsinn koppp
canım o kadar yorulmuşumki dayak yemiş gibi kalktım heryerim ağrıyor... bilgisayarımı aldım tv mi açtım hafif hafif çalışıyorum evden çıkmıcam bugün canım.. sende dinlenn bence biraz keyifsizsin canım sankii... iyimisin
Gunaydinnnnn
Anamm bu testler bazen gstermiomuss..olabilir mi acabaaa
Biz hamis deiliz ki helejanlanip uyumayalimm..bnde yni klktimm yorgundumm vedee sistitten dolayii..
Gunaydin kizlar bende yeni kalktim.kocis yok keyif yapiyorum.yok kizlar hamis degilim hissederdim. neysem Aysem korkma sakin rahat ve sakin.Allah verdi sana onu. dua et sadece bundan sonrasi inan Allahin takdiri.Seni cok ama cok iyi anliyorum.keltos doktorun ne dedi??
dekopacim biz ancak tup bebek paklar o yuzden hayirlisi artik en azindan sukur yumurtalar iyi.sukur.tupler sizinti falan yapmiyosa insalllah bi dahaki sefere..
hulyacim sana gelince yumurta hesaplama testler var baktinmi yumurtalama gunu kocasini al artik bilmiyorum yap yapabildigini..onu da iyi besle.heheeeanladin dimi??
böcükleeeeer kalkın hadi uykucu böcükler.. yaaa kıslar ben çoook korkuyorum bebeğim beni bırakmasın nooooluuur...:18::18:
tenks bebeimm..yha cnmmm bnm adetım nrmalde yanlıs hatrlıomsuumm...20sıymıss..yanı az gectı bnmm..bide hıssss ıstee ondan bndede yokkk..bboşumm sankıı...allaha şkr cnmm esımdee hersey cok nrmal bıı sorun yokk...bıde beslnemeyı cok sevre kndılerııı gerek yokkk...sen napıonn..kopumm yha sennnGecmis olsun cnm usutmussun dikkat et ne olur enfeksiyon sonucta...
zeynep canım aynen öyle tüp paklar ... daha nce sormuştum belki hatırlamıyorum senin tüplerin sızıntı varmı durumu ne
Aysecim ayy yerim kari koca ben sizi cok tatliymissiniz siz ya.valla ben de kociste sizden kalir yanimiz yok...heheee masallahimiz var.demekki cocuk zamaniniz gelmis.kedise bay bayy bebise hayy hayyy diyorum(bu arada bende kedileri co severim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?