sanirim zaten birini aldilar cnm.sizinti vardi.hamileligi engelliyomus.digerinde yok suan.ama ilerde olabilir alabilirler onuda.o yuzden en iyisi aldirmak aslinda bagli olmasida pek ise yaramiyomus.tabii bu benim duydugum cnm.
evet canım ben ikisini de aldırdım tertemizz.. psikoloji olarak çok kötü ama sağlık için en yiisi böyle... normal yolla şans kalmıyortabi böylee
bizde yemegi seviyoz kari koca kiloluyuz yanim..hee simdi ignelerden hep aldim
sen nezaman aldirdin dekopa?
kızlarr bi anda içimden geldıııı..allahım hepımızıı daha beterınden koruusuunnnnnn
canım 4 ay olduu... peşine yaptırdığım tüp tuttu doktor bu çok olumlu demek onlardan tutmuyordu dedi
kızlar ne resmi neler karıştırıyorsunuz sizDiger resimleri gormedin ondan
kesinlikle insallah bu sefer tutacak bi de dekopacim anladigim kadariyla stresli bi isin de var.bence imkanin varsa tup bebek tedavisinde calismaya ara versen olabilirmi?sana diyom ama bende yapabilirmiyim diye dusunuyorum.ben bide ozel bir sirkette caliisyorum.bana cok zor geldi ozellikle randevular icin giderken cok stres oldum.gec kaldim ise hep panik yaptim..
ufss cnm sıkıldı bnmm ben yemek yapım da acılayım barii şekerlerrrrryada sadece şeker kokopkoppkooookpppppum
kopppn anltttt...cnm pcyı mutfga gtrdımmmmmmm..offs
hıhhh conumda gldı siz yazısın bn sızı okuyamm
Kizlar naparsiniz??
Temizlik yapmak zorundayim.Amaa hic iicmden gelmiyo.Evim darmadaginik sagol mutfak banyo odalar evde ya;pmaktan nefret ettigim iki sey camasir katlamak ve yerlestirmek.Onun disindaki butun isleri yaparim.utu dahil...Kim yapacak bu kadar isi tabiiki ben..
be pazar günleri yapıyorumm temizliği. banada yemek yapmak ölüm geliyor bu aralar...
bende yemek çok aksatıyorum bu aralar canım.. temizlik takıntısı var zaten nher dakka yapıyorum.. ne bebek emzirmesi kızzz sıyırdın galibaayemek ezıyet oluo cunku hıc yemek ıstemıorum hıcbısıı.genelde hazır yıecek ıstıo cnmmmm...ama sebzee mahvoluooo bnde sırf yazık olmasın dıeee.yapıom wlla..temıslıkkk severımm ama gunumde olmmm gerekıoo..evım temıss cnm alhha sukurr.yemegıkm btsın sadece supurcem ve sılcemm okdrr...çamasır sercemm...offfofff bıde bebekkkk emzırcemmm
Allahtan kocis yapmis benim yemegi dun...yoksa o da bir dertti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?