Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

allahım eksık etmöeısnnn bnde tazze severım kalmıs yemek yıememm..bısde dısardan solerıs geneldee...hele sıcaklar basınca yemek yemeyısss...karpuzzz severıs bısss...heftt cnmm bebeımıs yokkı dagılmo evımıss.sabah cık aksam gel eve..okdr:93::93:

mutluluktan uçuyor olmam gerekmez mi benim yaaaaa ama içim buruk bir garip hissediyorum...
neden kiii offf ya sonu gelmezse ((

tatlımm dışardan yemek sevmem benn.. güvenmiyorum temizmi diye... sıcaklar basınca evet yemek yenmiyor.. benim eşim çok güzel yapar yazın genelde o yapar...

mutluluktan uçuyor olmam gerekmez mi benim yaaaaa ama içim buruk bir garip hissediyorum...
annesıı tedırgın olman dogal cnmm ne olcak hadı olmassaa..bıss kolay hamıle kalann doguran ınsanlar deılıss yha..herseyı blmk herzmn ııı deıldırr işteee..korkma bıtanemm.öle yada bölee allahımmm bılır herseyıı..dua ett..dıkkat et kndıneee...sonrası allahtann...ıstnbula gtmıomuydunnn sen yawrum bgunn...hıııı bıde bu arada senın kuşa senın kedılerr bişi yapmasın doguncaaa

hayatım çok normal hülyanın dediği gibi neler yaşadık burda ama sen içini ferah tut bu kadar probleme rağmen tutunan bebeğin seni bırakmıcak inşallah canım.. sıkma canını

:44::44::44::44:benım arkadsım kankam oldunussssssss...sizi cok sevıomm sizin gıbı ınsanlarla tanıstıgım ve de kaynastıgım içinnnn..sefoorum sızıııı güzelliklerrr

hayatım çok normal hülyanın dediği gibi neler yaşadık burda ama sen içini ferah tut bu kadar probleme rağmen tutunan bebeğin seni bırakmıcak inşallah canım.. sıkma canını

bırakmaz umarım çünkü o beni bırakırsa ben de kendimi bırakırım...
istanbula altı gibi gidicez yarın akşam döneriz
kedi meselesi 2 yıldır araştırdığım bir konu şimdiki doktorum da veterinerimiz de hiç sorun olmaz diyorlar ben de tedbiren kediyi dudağından öpmeyi bıraktım

:44::44::44::44:benım arkadsım kankam oldunussssssss...sizi cok sevıomm sizin gıbı ınsanlarla tanıstıgım ve de kaynastıgım içinnnn..sefoorum sızıııı güzelliklerrr

ayyyy bi garip oldum kıs ben ağlayasım geldi gözlerim dolduuuu... ben de sizi çoook seviyoruum keşke yakın olsaydııık. şimdi uyuz uyuz evde oturmazdık da birimizin evinde otururduk uyuz uyuz :))) ben de size sarılır ağlardım da ağlardım...çok duygusalım çooook

bende seni seviyorum cadıııııııııııııııııı

hahahaaayyy biz senın zırıltınımı cekcektıkk heeeee....hem döferdık seni bisss hem hamişsin hmde aglıcannn hakkın yok cnmm..yha bıs napalımmmm tontonummayhh ne ıstrdımm yakın olmayıı ne güsel olardıı fallaa...ama işte kaderr cnmmm..yan bloktakı komusm olsan burda tanısmasakk böle kanka olamasdıkkk ehrseyde hayrr varr..doğurdaa bebe grmyee gelelımmm

yaaaa anlayıssız cadıııı sen duymadın mı hiç hamileler duygusal oluuuuur...
ayy ne güsel oluuuur hem doğurmul olurum hem de sizi görürüm çifte mutluluk:)))

yaaaa anlayıssız cadıııı sen duymadın mı hiç hamileler duygusal oluuuuur...
ayy ne güsel oluuuur hem doğurmul olurum hem de sizi görürüm çifte mutluluk:)))
kıslarr bn duygusal deılım aksıne ınanılmas sabırsız ve sinirliyim bu aralarrrr

acaba içimde ayran ve süt ağacı çıkar mı ki??? duyduğumdan beri ha bire süt içiyorum ayran içiyorum.. bir de 3 lt falan su.. sanki içimde bebek değil akvaryum var..

Allahim iki dakka gitim ortalik kaynamas.

Hulyacim biz de seni cok seviyoruz.En cok ictenligini seviyom icin disin bir.Bayilirim boyle insanlara...

Aysecim bu senin en mutlu zamanin lutfen ama lutfen bebisine hissettirme bu durumlari sute ve ayrana devam birak akvaryum olussun.kalsiyum super bebisine..

Dekopacim biz daha beklicem biraz once annemle konustum.Gurbette olmak zor kizlar.anannadan ayri kardastan ayri memlekt ozlemi hepsi var...Su interneti bilgisayari icat edenleri opuyor saygiyla onlerinde egiliyorum.Ne iyi yapmislar.Dunya kuucldu onlarin sayesinde.annemi gordum kardeslerimi.sukur iyiler...1 ay sonra istanbuldayim.Onlari cok ozluyorum..

bir bebisim olsaydi bu hasretlik bir nebzede olsa azalirdi..Allahim bizi daha fazla bekletmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…