arkadaşlar aranıza yeni katıldım bana yardım edin lütfennnn...
allahım eksık etmöeısnnn bnde tazze severım kalmıs yemek yıememm..bısde dısardan solerıs geneldee...hele sıcaklar basınca yemek yemeyısss...karpuzzz severıs bısss...heftt cnmm bebeımıs yokkı dagılmo evımıss.sabah cık aksam gel eve..okdr:93::93:bende yemek çok aksatıyorum bu aralar canım.. temizlik takıntısı var zaten nher dakka yapıyorum.. ne bebek emzirmesi kızzz sıyırdın galibaaya evimiz dağalmıyorki bebeğimiz olsa dağıtsa pisletse heryeriii
ohhhhh ne güzel benimkide beceriklidir kaç gündür ona yüklemiştim bugün dışarda ben yapıcam mecburen bende taze yapıp yemesini severim ..
bacımm hgeldındeeee gelmıs gtmısınn.hayrdırrrrarkadaşlar aranıza yeni katıldım bana yardım edin lütfennnn...
allahım eksık etmöeısnnn bnde tazze severım kalmıs yemek yıememm..bısde dısardan solerıs geneldee...hele sıcaklar basınca yemek yemeyısss...karpuzzz severıs bısss...heftt cnmm bebeımıs yokkı dagılmo evımıss.sabah cık aksam gel eve..okdr:93::93:
annesıı tedırgın olman dogal cnmm ne olcak hadı olmassaa..bıss kolay hamıle kalann doguran ınsanlar deılıss yha..herseyı blmk herzmn ııı deıldırr işteee..korkma bıtanemm.öle yada bölee allahımmm bılır herseyıı..dua ett..dıkkat et kndıneee...sonrası allahtann...ıstnbula gtmıomuydunnn sen yawrum bgunn...hıııı bıde bu arada senın kuşa senın kedılerr bişi yapmasın doguncaaamutluluktan uçuyor olmam gerekmez mi benim yaaaaa ama içim buruk bir garip hissediyorum...
neden kiii offf ya sonu gelmezse((
mutluluktan uçuyor olmam gerekmez mi benim yaaaaa ama içim buruk bir garip hissediyorum...
neden kiii offf ya sonu gelmezse((
annesıı tedırgın olman dogal cnmm ne olcak hadı olmassaa..bıss kolay hamıle kalann doguran ınsanlar deılıss yha..herseyı blmk herzmn ııı deıldırr işteee..korkma bıtanemm.öle yada bölee allahımmm bılır herseyıı..dua ett..dıkkat et kndıneee...sonrası allahtann...ıstnbula gtmıomuydunnn sen yawrum bgunn...hıııı bıde bu arada senın kuşa senın kedılerr bişi yapmasın doguncaaa
hayatım çok normal hülyanın dediği gibi neler yaşadık burda ama sen içini ferah tut bu kadar probleme rağmen tutunan bebeğin seni bırakmıcak inşallah canım.. sıkma canını
:44::44::44::44: benım arkadsım kankam oldunussssssss...sizi cok sevıomm sizin gıbı ınsanlarla tanıstıgım ve de kaynastıgım içinnnn..sefoorum sızıııı güzelliklerrr
:44::44::44::44: benım arkadsım kankam oldunussssssss...sizi cok sevıomm sizin gıbı ınsanlarla tanıstıgım ve de kaynastıgım içinnnn..sefoorum sızıııı güzelliklerrr
bende seni seviyorum cadıııııııııııııııııı
ayyyy bi garip oldum kıs ben ağlayasım geldi gözlerim dolduuuu... ben de sizi çoook seviyoruum keşke yakın olsaydııık. şimdi uyuz uyuz evde oturmazdık da birimizin evinde otururduk uyuz uyuz :))) ben de size sarılır ağlardım da ağlardım...çok duygusalım çooook
hahahaaayyy biz senın zırıltınımı cekcektıkk heeeee....hem döferdık seni bisss hem hamişsin hmde aglıcannn hakkın yok cnmm..yha bıs napalımmmm tontonummayhh ne ıstrdımm yakın olmayıı ne güsel olardıı fallaa...ama işte kaderr cnmmm..yan bloktakı komusm olsan burda tanısmasakk böle kanka olamasdıkkk ehrseyde hayrr varr..doğurdaa bebe grmyee gelelımmm
kıslarr bn duygusal deılım aksıne ınanılmas sabırsız ve sinirliyim bu aralarrrryaaaa anlayıssız cadıııı sen duymadın mı hiç hamileler duygusal oluuuuur...
ayy ne güsel oluuuur hem doğurmul olurum hem de sizi görürüm çifte mutluluk:)))
kıslarr bn duygusal deılım aksıne ınanılmas sabırsız ve sinirliyim bu aralarrrr
kıslarr bn duygusal deılım aksıne ınanılmas sabırsız ve sinirliyim bu aralarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?