Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

hava bozuk bugün yaaa gerçi iyi oldu güzle olunca evde olmak moral bozucu...

evet yaa çıktım ben de işim vardı biraz ama çok acayip bir hava var hem soğuk hem de terletiyor.. ben de eşimi bekliyorum 1 saate kadar gelecek yola çıkıcaz biz de..yarın giremem sanırım merak etmeyin olur mu

vallahi bak kendimden biliyorum yani kendi deliliğimden kendim yoruldum :))) bir türlü inanamıyorum ya gidip idrar testi aldım evde onu yaptım yaparken de korktum ya çıkmazsa diye... neyse çıktı.. Allahım sen akıl fikir ver..

canım sabır diliyorum eminim çok zordr benim annem ist andolu yakasında ben avrupa yakasındayım .. ayda bir belki görüyorumm.. seni düşünmek bile zor canımm.. Ama dediğin gibi bu bilgisayar ve internet en önemli icatt bak bizlerde ne kadar faydası var

evet yaa çıktım ben de işim vardı biraz ama çok acayip bir hava var hem soğuk hem de terletiyor.. ben de eşimi bekliyorum 1 saate kadar gelecek yola çıkıcaz biz de..yarın giremem sanırım merak etmeyin olur mu

Iyi yolculuklar saglicakla...

ah be tatlımmm inan hepimiz aynıyızz toptan delirdik yaniii kendini garip sanmaa

bir sene içinde hepimiz bebişlerimize kavuşmuş olucaz vee hepsi düzelecek...

evet canımm hepimiz evrene güzel mesajlar gönderelim... rabbimden dilemezsek olmazz inanmalıyız değil mi cnaım... BU SENE HEPİMİZ ANNE OLACAĞIZZZZZZ (yani hamile kalacağız diğeri tıbben imkansızz )

sen okullar kapanınca mı deneyeceksin tekrardan??
domdomum bn ıkıncı adetımın 3.muydu 4.gunmuydu dra gtcemm.ama hıccc denemk ıstemıom allah bılıo yha yenıdenn negatıflıkk alırsam yıkımm..neysee ben daha ılkını olamadımkı adetınn

canım sen hastalandınmı bu aradaa gecikti diyordun
cnmm olmadım 20sıymıs gunum az once bısey geldı wcye aglayark gttımm baktımm akıntıı..hayıt tohumu ıcıodum o tam zamanında getırıoduu....amma yumurtlama vaktı ıcme tehlıkelı dedılerr bnde ıcmedımm ve olamamdımm...gecıktıı hamiş deılım kesınn..karnım adet olcam gıbı agrıoo..bgun yada yarın kesin.hatta yarın bıyere davetlıydık mangala esımı arayıp ıptal ettırsemmı dıorummm malum kötu olcam agrımda olcak reglıolcxammmhadı bakalım nısan dedık bttı mayıs dedık oda bıtıı.alıştımmm hazıranıda bıtırıım cnmmm..eger hmn hamıs kalsaydımm gecen hazıranda hamıstımmm

bak bana oldu sana neden olmasın azıcık unutmaya çalış koşa koşa gelir.. gerek kalmaz yeni bir denemeye belki de..

tatlım üzülme ama artık buda bizim sınavımızz beklicez bak burda hepimiz aynıyızz... bende beklicem yaz sonuna kadar... tatlım nerden biliyorsun belki olacak bu sefer önce kendin inanman lazım biliyorsun canımm.. bu sefer hepimizin olcak Allahın izniyle canımm..burdan bağırıcaz hepimiz bana güven

bak bana oldu sana neden olmasın azıcık unutmaya çalış koşa koşa gelir.. gerek kalmaz yeni bir denemeye belki de..

kopkopum ve domdomumm haklsıınızzz bılıorumm sızde bole seyler yazsanız cvp olarak onları yazardım..ama neyse cnmm yha cok kötu deılım uzaklastıkkk bu mevzudann tabı bı umut yhaa reglı olursamm blmm noljakk..seyhhh cnmmm vaktı saatı allah bılır napalım kaderımıs sekerlerrr...istanbula kıme gtcen cnm dommm kopla bulusunnnnn

selamlar herkese... bende katılabilirmiyim sohbete en başından beri okuyorum zaten bu topiği anca cesaret ettim yazmaya

he kız ben avcılardayım fırsat bulursann görüşürüz tabii

selamlar herkese... bende katılabilirmiyim sohbete en başından beri okuyorum zaten bu topiği anca cesaret ettim yazmaya

hayatım hoşgeldinn hep görüyorumm geliyorsun yazmıyorsun bende bizi sevmedinmi dedim acaba... iyi oldu yazman sevindim... cesaret etmeyecek birşey yok inan hepimiz aynı yolun yolcusu ... sen biliyorsun bizleri zaten okuyorsun ben topicin oturan boğasıı hülya cadısıı ... diğer arkadaşlar geldikçe tanıtırım kapımız herkese açıkk aynı samimyetlee

sevmediğimden değil ben biraz tanımaya çalışıyorum samimi bulduğum içinde yazmak istedim...bana ne lakap takacaksınız bakalım merak ettim ayşe beni tanıyor zaten o bulur bana lakap

sevmediğimden değil ben biraz tanımaya çalışıyorum samimi bulduğum içinde yazmak istedim...bana ne lakap takacaksınız bakalım merak ettim ayşe beni tanıyor zaten o bulur bana lakap

kendi adıma konuşursam ben netten yapılan sahteliklere tiksinerek bakan biriyim çok nadir katılırım netten bu tarz yerlere ama biz burdkai arkadaşlarla güzel bir enerji yakaladık.. düzgün ve seviyeli olarak görüşüyoruz. gülşüyoruz ağlıyoruz hep beraberiz.. sağolsun birbirimizi bırakmıyoruz .. sen de hoşgeldin aramızaa seni biraz tanımak isteim sakıncası yoksa... lakapp olayına gelince sana ne diyelim HÜLYAACIM sen bvulursun bir muziplik şimdiiii

hgeldın cnmm bnde gruodumm senıı hep ama heralde aklına takılnları okuoo sonra cıkıo dıodummm..hgeldınn naznaz

he kız ben avcılardayım fırsat bulursann görüşürüz tabii

senın serefıne naznazz

benimde samimi bulduğum birkaç kişi var onlarlada konuşuyoruz zaten sizleride samimi buldum...benim hikayem 14 sene olacak evleneli 7 senedir çocuk istiyoruz 1 kez düşük yaptım 1 kez dış gebelik oldu sonrasındada tedaviler olmadı ocakda tüp bebeğe başladık yumurtam erken çatlsadığı için aşılama yapıldı tutmadı sonrasında kist oldu derken hala olmadı bende beklemeye geçtim bir süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…