hgeldın cnmm bnde gruodumm senıı hep ama heralde aklına takılnları okuoo sonra cıkıo dıodummm..hgeldınn naznaz
senın serefıne naznazz
ayhh cnm inşaallah olacak olacakk..pekii cnm sorun ne sızınnn???benimde samimi bulduğum birkaç kişi var onlarlada konuşuyoruz zaten sizleride samimi buldum...benim hikayem 14 sene olacak evleneli 7 senedir çocuk istiyoruz 1 kez düşük yaptım 1 kez dış gebelik oldu sonrasındada tedaviler olmadı ocakda tüp bebeğe başladık yumurtam erken çatlsadığı için aşılama yapıldı tutmadı sonrasında kist oldu derken hala olmadı bende beklemeye geçtim bir süre
benimde samimi bulduğum birkaç kişi var onlarlada konuşuyoruz zaten sizleride samimi buldum...benim hikayem 14 sene olacak evleneli 7 senedir çocuk istiyoruz 1 kez düşük yaptım 1 kez dış gebelik oldu sonrasındada tedaviler olmadı ocakda tüp bebeğe başladık yumurtam erken çatlsadığı için aşılama yapıldı tutmadı sonrasında kist oldu derken hala olmadı bende beklemeye geçtim bir süre
naznaz dogum gunun kutlu olsun bacımcım
ben bılrımm bacımmcımmayy nerden gördün kızzzzzzzzzzzz... öylemiii mutlu senelerrrrrrr
hem cadıı hem hafiyeeeeben bılrımm bacımmcımm
benim başlarda sorun yoktu dış gebelikten sonra sağ tüpüm da tıkanma olmuş soldada yumurtalar zor gelişiyor bir süre tedavi oldum ilaçlara cevap vermediğim için tüp bebeğe gönderdi tüp bebeğe gidene kadar hiç bişeyin yok deniyordu... bende bursa art de başlamıştım tedavime aşılama oldu şimdi para biriktiriyoruz tekrardan tüpe başlayacaz ama kaç ay sonra onu bilmiyorum şimdilik
naznaz dogum gunun kutlu olsun bacımcım
ayy nerden gördün kızzzzzzzzzzzz... öylemiii mutlu senelerrrrrrr
hem cadıı hem hafiyeeee
geçmiş olsun canımm.. buda bizim sınavımız iştee... hiç sıkma cnını canım biliyoruz hepimzi ne kadar zor olduğunuu.. beterin beteri var deyip yolumuza devam diyoruz canımm.. bu sene hepimiz hamile kalıcaz inşallahhh canımm
çıçıçı öle miii...olsun bakalımmm sımdıden kutlayalım dedıydık bis dımıı kopummçok teşekkürler evet bugün benim doğum günüm yaşlanıyoruz ...ama profilimdeki yazan kimliğimdeki doğum günüm
çıçıçı öle miii...olsun bakalımmm sımdıden kutlayalım dedıydık bis dımıı kopumm
çıçıçı öle miii...olsun bakalımmm sımdıden kutlayalım dedıydık bis dımıı kopumm
evettttthafiyelk tutmadı bu seferrr
yok yok tutturdu tam 12den
ben kaçar markete gidecem görüşmek dileğiyle
yes bılıorum bebeimmmmyanlış yazdım galiba asıl bugün doğum günüm siz tam gününde kutladınız .... profildeki kimlikte yazan 2 gün geç yazdırmışlar
evettttthafiyelk tutmadı bu seferrr
yes bılıorum bebeimmmm
hahahahahhaha naaaaaaberr koooooppppp:76::76::76:kopumm emınım yha hem bn profılınden bakmadıydımmmm..
nerden buldun kız hafiyee hadi benimkinide bul bul bul bullbenim profilde yazıyor gerçiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?