Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

ayhh cnm inşaallah olacak olacakk..pekii cnm sorun ne sızınnn???

hakkında hayırlısı canım.. nerde yaşıyorsun sorun nedir özel değilse... tedavini nerde yapıyorsun... herşey kader kısmet canım. bende 4 yıldrı tedavi görüyorum ikisinde tutmadı 3. de tuttu ama yaşamadı.. zorlamaklada olmuyor çok yandım çok üzüldüm ama zamanı gelmeyince elden brişey gelmiyor.. kısmetse yaz sonu telkrar denicem çüki çok istiyorum ara vermek beni mahvediyor ama malum çok masraflı.

benim başlarda sorun yoktu dış gebelikten sonra sağ tüpüm da tıkanma olmuş soldada yumurtalar zor gelişiyor bir süre tedavi oldum ilaçlara cevap vermediğim için tüp bebeğe gönderdi tüp bebeğe gidene kadar hiç bişeyin yok deniyordu... bende bursa art de başlamıştım tedavime aşılama oldu şimdi para biriktiriyoruz tekrardan tüpe başlayacaz ama kaç ay sonra onu bilmiyorum şimdilik

ben bılrımm bacımmcımm
hem cadıı hem hafiyeeee

geçmiş olsun canımm.. buda bizim sınavımız iştee... hiç sıkma cnını canım biliyoruz hepimzi ne kadar zor olduğunuu.. beterin beteri var deyip yolumuza devam diyoruz canımm.. bu sene hepimiz hamile kalıcaz inşallahhh canımm

inşallah hep bu sene olacak diye diye 14 sene olacak inşallah bu sene son olur... evet hep bende bunun için kendimi bu konuyla ilgili yıpratmamaya çalışırım elimden geldiğince

çıçıçı öle miii...olsun bakalımmm sımdıden kutlayalım dedıydık bis dımıı kopumm

yanlış yazdım galiba asıl bugün doğum günüm siz tam gününde kutladınız .... profildeki kimlikte yazan 2 gün geç yazdırmışlar

yanlış yazdım galiba asıl bugün doğum günüm siz tam gününde kutladınız .... profildeki kimlikte yazan 2 gün geç yazdırmışlar
yes bılıorum bebeimmmm

evettttt hafiyelk tutmadı bu seferrr

hahahahahhaha naaaaaaberr koooooppppp:76::76::76:kopumm emınım yha hem bn profılınden bakmadıydımmmm..

yes bılıorum bebeimmmm

hahahahahhaha naaaaaaberr koooooppppp:76::76::76:kopumm emınım yha hem bn profılınden bakmadıydımmmm..

nerden buldun kız hafiyee hadi benimkinide bul bul bul bull benim profilde yazıyor gerçiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…