Bir bebeğim olsun .
ayşe fatma ali muratt.. adı ne olursa olsunn benim olsun
kokusunu duymak istiyorum saçlarına dokunmak, tenini hissetmek
Bir bebeğim olsun istiyorum
Ağlama çığlıkları benim ninnim olsun
Cefası sefam olsun
Bir bebeğim olsun sımsıkı sarılayım ona kucağımda oynaşsın,
Yuvamdaki sessizlik bitsin
Karanlıklar dağılsın.
Ya rabbim bitsin bu hasret artık bir bebeğim olsun
kızlarr lütfenn böyle umutsuzz üzgünn olmayınn bundada bir hayıorrr varrrrrr
nasılsınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrr hlycn ben konyadayımm dünn geldimmmmmmmmmmm
sağol canım.. mutlaka varda gönül ferman dinlemiyor.
doğru haklısınn bacımm daaa iştee böylee yazdıklarınızıı okudukça içimm sızlıyorrrrrrrrr
[/FONT]
hepimizin öye canım bazen gülüyoruz bazen ağlıyoruz işte canım napalımm .. ne zaman alırız bebeklerimizi sağ salim kollarımıza o zaman rahatlıcaz galiba bu gidişle. hiçbirşey avutmyor insanı hep bir yanım eksik kalıyor eski neşeme hiç kavuşamıyorum artık
nasılsınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrr hlycn ben konyadayımm dünn geldimmmmmmmmmmm
canı deli gibi tatlı yemek isteyen bir hatunn.... eğer evde tatlı yoksaaa ne yapmalııı ????????????????
Siparis vermeli
Cnmm ben 4yil boyunca disarda doguda daha doorusu yasayinca bekar bekar otelde alistim ahzir yiecek ve siparis o layinaa yani bisdee 24saat siparis vermiis ama vakitsiz istekler oluosaa canlarin mecburr..mesela 1 saat once cigkofte cekti canimizz cikmk istemedikk sipari vrdikk..senin sipariş yönün epey kuvvetli hayatım. ben el emeği göz nuru takılıyorum.. şaka bir yana ben dışardan hiçbirşey sevmem yaff.. böyle durumlarda gerekli aslında
Cnmm ben 4yil boyunca disarda doguda daha doorusu yasayinca bekar bekar otelde alistim ahzir yiecek ve siparis o layinaa yani bisdee 24saat siparis vermiis ama vakitsiz istekler oluosaa canlarin mecburr..mesela 1 saat once cigkofte cekti canimizz cikmk istemedikk sipari vrdikk..
canı deli gibi tatlı yemek isteyen bir hatunn.... eğer evde tatlı yoksaaa ne yapmalııı ????????????????
Ayhh kuzumm hele bizim burda bi namli cigkofte varr..offf bi oturusta kndim yiyebilirim 6kisiligii..esim cok guzel yapar cig kofteyii yiye yiye etlisini sevmiorumm..ama namliyi tek gecer cig koftd anlaminda..bgunde tatlises acilmis onu denicezZZ.hadi bakalimm..ayyy evet çiğ köfte güzel oluyor yafff ama yazın sonrası ffena oluyor ben bahar geldimi çiğköfte ve şarküteriden kaçıyorum. ağır oluyor ama çiğ köfteee süper yafff
Off cikoda cok severimm simdi yeni favorimm ssareelle nin yeni cikan cikolarasii..offf cnm cekti kalkip yeim benn naznazkalkıp tatlı yapmalı üşeniyorsa benim yaptığım gibi yapmalı.... canım tatlı çekiyorsa ve evdede çikolata, tatlı yoksa sütle birlikte( püsküvüt)yiyorum ama genelde markete gittikçe çikolatayı yığıyorum eve sanki kıtlık olacakmış gibi
biz dendk tatlısesi çok güzeldii.. burdaki diğer çiğ köfteclere göre daha iyi. daha hafif çok fazla sarmısak kokmuyor..nutellayı tek geçerim çikolataadaaaAyhh kuzumm hele bizim burda bi namli cigkofte varr..offf bi oturusta kndim yiyebilirim 6kisiligii..esim cok guzel yapar cig kofteyii yiye yiye etlisini sevmiorumm..ama namliyi tek gecer cig koftd anlaminda..bgunde tatlises acilmis onu denicezZZ.hadi bakalimm..
Off cikoda cok severimm simdi yeni favorimm ssareelle nin yeni cikan cikolarasii..offf cnm cekti kalkip yeim benn naznaz
kalkıp tatlı yapmalı üşeniyorsa benim yaptığım gibi yapmalı.... canım tatlı çekiyorsa ve evdede çikolata, tatlı yoksa sütle birlikte( püsküvüt)yiyorum ama genelde markete gittikçe çikolatayı yığıyorum eve sanki kıtlık olacakmış gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?