Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

ALLAH ın sevdiği kuluymuşun bak canın çektiği an çikolata geldi...bende dün kabak tatlısı yapmıştım son kez yiyeyimde bidaha yapmayacam dedim, yakmışım.... internete takılınca sizlerle yazışırken unutmuşum.... kabak tatlısını yiyemeden gittiği için üzülsemmi kalori almadığıma sevinsem bilemedim

neden son kez şekerimm ben kabak tatlısını pek sevmem nadir böyle güzel yapan yer olursa yerimm ... o kadar kalorili değildir o bencee.. ben en çok künefe severimm

neden son kez şekerimm ben kabak tatlısını pek sevmem nadir böyle güzel yapan yer olursa yerimm ... o kadar kalorili değildir o bencee.. ben en çok künefe severimm

bende sevmezdim senin gibi güzel yapan olursa yerdim kabağı ...şu birkaç aydır ne olduysa adet zamanlarımda özellikle tatlı yemeğe başladım kabak tatlısınada öyle alıştım ...genelde tatlı canım çekerse çikulata puding özellikle dondurma gibi şeyler yerdim... zaten bidahada yapmayacam tatlı felan rejime giriyorum spora başladım aldığım kiloları veryim yaz geliyor

iyi yapmışsın canım kilolara veda iyi değil... ben yıllar önce çok kiloluydum hayatımı dğeiştirdim şimdi en fazla 55 oluyorum çok şükür. sevmiyorum kiloyu.dikkat etmemiz lazım tedavi çok aldırıyor çünki

Son düzenleme:
Kop, con, yum, naz yabeeer??? Güsel bir hafatsonu geçirdim hepiniz için dua ettim şimdi işimin başındayım akşama miniğimi görmeye gidiceeeeeeem

Kop, con, yum, naz yabeeer??? Güsel bir hafatsonu geçirdim hepiniz için dua ettim şimdi işimin başındayım akşama miniğimi görmeye gidiceeeeeeem
ufaginii mi grmyeni gtcenn wowwww sperrmisss...sevindimm hasonuu iyi gecmiss bnmde allaha sukurr...ben hala hastalanmadimm agrilarim cok faslaa...negatif almak istemedigimdenn test yapmammmNapcammm yhaaa ofsss

ufaginii mi grmyeni gtcenn wowwww sperrmisss...sevindimm hasonuu iyi gecmiss bnmde allaha sukurr...ben hala hastalanmadimm agrilarim cok faslaa...negatif almak istemedigimdenn test yapmammmNapcammm yhaaa ofsss

evet gitcem ama çok korkuyorum kuzulaaar nolur bana dua edin bu mucizeyi kaybedersem yaşayamam:18::18::18:

ne güzel sevindim canım güzel geçirmene ... hadi bakalım haber verirsin canım
yapsana tatlım seninde epey geçtiii
evet gitcem ama çok korkuyorum kuzulaaar nolur bana dua edin bu mucizeyi kaybedersem yaşayamam:18::18::18:

merak etme canım... korkma

selam kızlar herkesler iyidir inşallah ....ayşem çok sağol canım herşey güzel olcak... o sadece senin değil hepimizin mucizesi... inan bir sürü insan senin için dua ediyor ...

Zeynep conconum nasılsın

Gunaydinnnn Kizlar

Haftasonunuz nasil gecti herkes dekopa Ayse hulya nerelerdesiniz bakiyim neler yaptiniz?

Ben dun gezdim gezdim cok yakin arkadasimin bebisinin 1.yas gunuydu.Ahh bir benimki eksitti orada..Yurumeye bile baslamas kerata.Neysem artik seneye insallah...

Isteyim her pazartesi gibi bu p.tesiyi sevmiyorum.neyseki silzler varsiniz...

Hulyacim ben de bu konuda muzdaripim bide benim de agrim var sanlki regli olacakmisim ama insallah bu sefer yolda. Agrinda varsa gelecek cnm.Hormonlarimizin dengesi sasti normaldir ne diyim ben de birnce eski halime donek istiyorum..

Selam canım ben dinlendim haftasonu...ben hiç gitmek istemiyorum böyle çocuk muhabbetlerine kötü oluyorum.. inşallah bizde seneye kavuşuruz bebişimze canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…