biz dendk tatlısesi çok güzeldii.. burdaki diğer çiğ köfteclere göre daha iyi. daha hafif çok fazla sarmısak kokmuyor..nutellayı tek geçerim çikolataadaaa
kocam imdadıma yetişti tahminimden erken geldi ve elinde bir pakett bol fındıklı çikolata ileeeeeeee
ALLAH ın sevdiği kuluymuşun bak canın çektiği an çikolata geldi...bende dün kabak tatlısı yapmıştım son kez yiyeyimde bidaha yapmayacam dedim, yakmışım.... internete takılınca sizlerle yazışırken unutmuşum.... kabak tatlısını yiyemeden gittiği için üzülsemmi kalori almadığıma sevinsem bilemedim
neden son kez şekerimm ben kabak tatlısını pek sevmem nadir böyle güzel yapan yer olursa yerimm ... o kadar kalorili değildir o bencee.. ben en çok künefe severimm
merhaba canımmm... aaaa nerdeeee. benden olmaz ben çetereyi tutarım artıkkk... sende aksatıyorsun burayı sanada cezaaaasen ne yaptın şekerim tedavi ile ilgili gelişme varmı
Yavrucum geliyorum ben sürekli kimseyi göremiyorum çoıkıyorum..Bide gecleri dasha çok giriyorum ben..Tedaviye ara verdim ya şimdii biraz dinleniyorum pisikolojimi düzeltim maratona çıkmadan önce güçlü olmlıyım kazanmak için....
iyi yapmışsın canım kilolara veda iyi değil... ben yıllar önce çok kiloluydum hayatımı dğeiştirdim şimdi en fazla 55 oluyorum çok şükür. sevmiyorum kiloyu.dikkat etmemiz lazım tedavi çok aldırıyor çünkibende sevmezdim senin gibi güzel yapan olursa yerdim kabağı ...şu birkaç aydır ne olduysa adet zamanlarımda özellikle tatlı yemeğe başladım kabak tatlısınada öyle alıştım ...genelde tatlı canım çekerse çikulata puding özellikle dondurma gibi şeyler yerdim... zaten bidahada yapmayacam tatlı felan rejime giriyorum spora başladım aldığım kiloları veryim yaz geliyor
merhaba canımmm... aaaa nerdeeee. benden olmaz ben çetereyi tutarım artıkkk... sende aksatıyorsun burayı sanada cezaaaasen ne yaptın şekerim tedavi ile ilgili gelişme varmı
Yavrucum geliyorum ben sürekli kimseyi göremiyorum çoıkıyorum..Bide gecleri dasha çok giriyorum ben..Tedaviye ara verdim ya şimdii biraz dinleniyorum pisikolojimi düzeltim maratona çıkmadan önce güçlü olmlıyım kazanmak için....
olsun canım sen yaz yinede bir selam ver biz geli,nce görürüz yaşadığınızı anlarıziyi yapmışsın canımm dinlen bol bol enerji topla
iyi yapmışsın canım kilolara veda iyi değil... ben yıllar önce çok kiloluydum hayatımı dğeiştirdim şimdi en fazla 55 oluyorum çok şükür. sevmiyorum kiloyu.dikkat etmemiz lazım tedavi çok aldırıyor çünki
olsun canım sen yaz yinede bir selam ver biz geli,nce görürüz yaşadığınızı anlarıziyi yapmışsın canımm dinlen bol bol enerji topla
bende 60 kiloydum 1 buçuk sene önce dr 10 kilo vermemi söyledi.... bende sporla yediklerimede dikkat ederek 8 kilo vermiştim...verdiğim kilolardan 4 kilosunu geri aldım bende hemen kolları sıvadım tekrar hedefim önce 52 ye düşmek sonrası ALLAH kerim... bende sevmiyorum ama bazen boğazımı tutamıyorum hele makarnaya hiç hayır diyemiyorum...evlendiğimde 48 kiloydum zamanla 64 kadar çıktım sonra ara ara verdim aldım ...ama bidaha 55 üstüne çıkmak istemiyorum...tedaviye kadar en azından 52 olayımda tedavilerde aldırıyor zaten
iyi yapmışsın canım kilolara veda iyi değil... ben yıllar önce çok kiloluydum hayatımı dğeiştirdim şimdi en fazla 55 oluyorum çok şükür. sevmiyorum kiloyu.dikkat etmemiz lazım tedavi çok aldırıyor çünki
bende 60 kiloydum 1 buçuk sene önce dr 10 kilo vermemi söyledi.... bende sporla yediklerimede dikkat ederek 8 kilo vermiştim...verdiğim kilolardan 4 kilosunu geri aldım bende hemen kolları sıvadım tekrar hedefim önce 52 ye düşmek sonrası ALLAH kerim... bende sevmiyorum ama bazen boğazımı tutamıyorum hele makarnaya hiç hayır diyemiyorum...evlendiğimde 48 kiloydum zamanla 64 kadar çıktım sonra ara ara verdim aldım ...ama bidaha 55 üstüne çıkmak istemiyorum...tedaviye kadar en azından 52 olayımda tedavilerde aldırıyor zaten
çok iyiymiş kilon bende yemeyi çok seviyorum dengeliyorum.. bazen istediğimi istediğim kadr yiyporum ertesi gün kısıyorum rejim yağpmıyorum yani yaşam tarzı haline getirim zorlanmıyorum bu sebeple.. ama tedavilerden sonra göbeğimde hafif yağlanma oldu oda ancak sporla gider ama ona da vaktim yoksen çalışıyormusun canım
çok iyiymiş kilon bende yemeyi çok seviyorum dengeliyorum.. bazen istediğimi istediğim kadr yiyporum ertesi gün kısıyorum rejim yağpmıyorum yani yaşam tarzı haline getirim zorlanmıyorum bu sebeple.. ama tedavilerden sonra göbeğimde hafif yağlanma oldu oda ancak sporla gider ama ona da vaktim yoksen çalışıyormusun canım
yok ben çalışmıyorum... bende rejim dediysem aynı senin gibi yapıyorum şimdiki gibi canımın istediğini doyasıya kadar yemiyorum ....haftada bir gün eşim izinli olduğu gün ne istersem yiyorum diğer günler dikkat ediyorum... herşey yiyorum aslında ama sık sık az yiyorum tabii sporun çok faydasını görüyorum... benimde evde kondisyon bisikleti var akşam yemeğimi yedimmi hemen hiç oturmadan sporumu yapıyorum...benim boyum kısa olduğu için bu kilo bana fazla geliyor
Kop, con, yum, naz yabeeer??? Güsel bir hafatsonu geçirdim hepiniz için dua ettim şimdi işimin başındayım akşama miniğimi görmeye gidiceeeeeeem
ufaginii mi grmyeni gtcenn wowwww sperrmisss...sevindimm hasonuu iyi gecmiss bnmde allaha sukurr...ben hala hastalanmadimm agrilarim cok faslaa...negatif almak istemedigimdenn test yapmammm Napcammm yhaaa ofsss
ne güzel sevindim canım güzel geçirmene ... hadi bakalım haber verirsin canımKop, con, yum, naz yabeeer??? Güsel bir hafatsonu geçirdim hepiniz için dua ettim şimdi işimin başındayım akşama miniğimi görmeye gidiceeeeeeem
yapsana tatlım seninde epey geçtiiiufaginii mi grmyeni gtcenn wowwww sperrmisss...sevindimm hasonuu iyi gecmiss bnmde allaha sukurr...ben hala hastalanmadimm agrilarim cok faslaa...negatif almak istemedigimdenn test yapmammm Napcammm yhaaa ofsss
evet gitcem ama çok korkuyorum kuzulaaar nolur bana dua edin bu mucizeyi kaybedersem yaşayamam:18::18::18:
Kop, con, yum, naz yabeeer??? Güsel bir hafatsonu geçirdim hepiniz için dua ettim şimdi işimin başındayım akşama miniğimi görmeye gidiceeeeeeem
Zeynep conconum nasılsın
ufaginii mi grmyeni gtcenn wowwww sperrmisss...sevindimm hasonuu iyi gecmiss bnmde allaha sukurr...ben hala hastalanmadimm agrilarim cok faslaa...negatif almak istemedigimdenn test yapmammm Napcammm yhaaa ofsss
Gunaydinnnn Kizlar
Haftasonunuz nasil gecti herkes dekopa Ayse hulya nerelerdesiniz bakiyim neler yaptiniz?
Ben dun gezdim gezdim cok yakin arkadasimin bebisinin 1.yas gunuydu.Ahh bir benimki eksitti orada..Yurumeye bile baslamas kerata.Neysem artik seneye insallah...
Isteyim her pazartesi gibi bu p.tesiyi sevmiyorum.neyseki silzler varsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?