Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

Hulyacim ben de bu konuda muzdaripim bide benim de agrim var sanlki regli olacakmisim ama insallah bu sefer yolda. Agrinda varsa gelecek cnm.Hormonlarimizin dengesi sasti normaldir ne diyim ben de birnce eski halime donek istiyorum..

ya kızlar bizde aldık hormon ama bizde gecikmedi.. yafff bu kadar gecikme normal değil

Selam canım ben dinlendim haftasonu...ben hiç gitmek istemiyorum böyle çocuk muhabbetlerine kötü oluyorum.. inşallah bizde seneye kavuşuruz bebişimze canımm

Valla cnm al benden de o kadar bende istemiyorum.Ama insanlar anlamaz senin ne durumda oldugunu bide en yakin arkadasim. Inan gene herkes sordu naptin ne ettin diye bende anlatmak zorunda kaldim.Offf insallah olacak insallah.Bu aralar bide daha yogun bu duygum.Bebisim olsun istiyorum...

Bana sorarsaniz ypmicamm biliom degill yumosum yokki cunku okdr ilacla sadece iki tane olustu...hayit tohumu yuzunden mi ki diorum yaa..kopppp sen egli gunun ne zmnn oldunmuu senn ikincisini bacimmm

Bana sorarsaniz ypmicamm biliom degill yumosum yokki cunku okdr ilacla sadece iki tane olustu...hayit tohumu yuzunden mi ki diorum yaa..kopppp sen egli gunun ne zmnn oldunmuu senn ikincisini bacimmm

hayatım benim 3 ü filan benim gecikmez hep günümde olurum..

melabaaaa
birasdan çıkıcam önce tiroid rahatsızlıklarım için endokrinoloji uzmanına gidicem sonra eve gidip yatıcam akşama da osmancığıma gidicem..

deliii benim de olmadı yaaa 8 gün iğne oldum milim büyümedi ki 3 tanecik yumoşum.. yapsana bi teeest..

offf inşallah şu koca göbeemden görebilir doktor çocuk kat kat yağın altında ezildi kaldı
ilahii dombikimmm esilmesssss
deliii benim de olmadı yaaa 8 gün iğne oldum milim büyümedi ki 3 tanecik yumoşum.. yapsana bi teeest..
Oufsss senin kdr cesaretli deilemm gercii neyi bekliosamm uha herro yha merrooo
hadi ben gittim akşama iyi haberlerle dönerim innnnşallaaaah..
İnsaallah cnmm hadi bakalim gor yakisiklimizii sanki irkek olcak gibiii

Koppp yah kist olduysaaaa.....yha bide drlarin hmmm bi yumosunuz catlammais bakinnn burda deyip ultrasyonda gstermesi yokkmiuuj

Koppp yah kist olduysaaaa.....yha bide drlarin hmmm bi yumosunuz catlammais bakinnn burda deyip ultrasyonda gstermesi yokkmiuuj

ya hayatım çatlatmak için ilaç verebilir ama değil mi hayatım ne olursa olsun kaç gün geçti bri sorun varsa bile erken den müdahale en iyisi değil mi canıım ben olsam çatlardımmmmmmmmm

Catlamiommmm wlla nieysee..kocisim dedii sana test alim bnde dedimm cixxx ammaKorkuomm cunku kooobbb:89:

Catlamiommmm wlla nieysee..kocisim dedii sana test alim bnde dedimm cixxx ammaKorkuomm cunku kooobbb:89:

aman be hayatım ne korkuyorsun kii.. hamileysen zaten hamilesin değilsen de değilsin bizler alışıkız bu duruma... hamileysen dikkat edersin zevkini yaşarsın değilsen de rahjatlarsın acablardan kurtulursun yanlış anlama tatlım baskı yapmak değilde ben yapı olarak belirsizlikleri hiç sevmem kendimde neyse bilicemm çatlardımmmm bennn

kopcuğum haklı yumyum yaptır bir test sen de rahatla hem eğer gebelik yoksa hemen doktora git ki kist mist varsa ilaç versin de dağılsın tedavin ertelenmesin..

kopcuğum haklı yumyum yaptır bir test sen de rahatla hem eğer gebelik yoksa hemen doktora git ki kist mist varsa ilaç versin de dağılsın tedavin ertelenmesin..

Bisi sorcam 10 gun gecunce belli olar mii bide illa ilk idrar mi olmaliii bilmiomkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…