- 2 Haziran 2010
- 673
- 279
- 123
evet gitcem ama çok korkuyorum kuzulaaar nolur bana dua edin bu mucizeyi kaybedersem yaşayamam:18::18::18:
Hulyacim ben de bu konuda muzdaripim bide benim de agrim var sanlki regli olacakmisim ama insallah bu sefer yolda. Agrinda varsa gelecek cnm.Hormonlarimizin dengesi sasti normaldir ne diyim ben de birnce eski halime donek istiyorum..
Selam canım ben dinlendim haftasonu...ben hiç gitmek istemiyorum böyle çocuk muhabbetlerine kötü oluyorum.. inşallah bizde seneye kavuşuruz bebişimze canımm
ya kızlar bizde aldık hormon ama bizde gecikmedi.. yafff bu kadar gecikme normal değil
Bana sorarsaniz ypmicamm biliom degill yumosum yokki cunku okdr ilacla sadece iki tane olustu...hayit tohumu yuzunden mi ki diorum yaa..kopppp sen egli gunun ne zmnn oldunmuu senn ikincisini bacimmm
Bana sorarsaniz ypmicamm biliom degill yumosum yokki cunku okdr ilacla sadece iki tane olustu...hayit tohumu yuzunden mi ki diorum yaa..kopppp sen egli gunun ne zmnn oldunmuu senn ikincisini bacimmm
Guzel haberlerle geleceksin insallah Ayse stres yok.Allahim fotosunu verecekler sana cok guzel bir duygu o...
offf inşallah şu koca göbeemden görebilir doktor çocuk kat kat yağın altında ezildi kaldı
Oufsss senin kdr cesaretli deilemm gercii neyi bekliosamm uha herro yha merrooodeliii benim de olmadı yaaa 8 gün iğne oldum milim büyümedi ki 3 tanecik yumoşum.. yapsana bi teeest..
İnsaallah cnmm hadi bakalim gor yakisiklimizii sanki irkek olcak gibiiihadi ben gittim akşama iyi haberlerle dönerim innnnşallaaaah..
hadi ben gittim akşama iyi haberlerle dönerim innnnşallaaaah..
Melabaaaa haaaaa
Koppp yah kist olduysaaaa.....yha bide drlarin hmmm bi yumosunuz catlammais bakinnn burda deyip ultrasyonda gstermesi yokkmiuuj
Catlamiommmm wlla nieysee..kocisim dedii sana test alim bnde dedimm cixxx ammaKorkuomm cunku kooobbb:89:
kopcuğum haklı yumyum yaptır bir test sen de rahatla hem eğer gebelik yoksa hemen doktora git ki kist mist varsa ilaç versin de dağılsın tedavin ertelenmesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?