mrb decopa bendesenin gibi hamile olduğumu duyunca havalara uçtum ben değerin katlanmasını beklerken birde baktımkı değer düşmüş inan o kadar çok ağladım ki hala daha ağlıyorum düşmemeliydi bebeğim diye düşünüyorum çok mutsuz çok umutsuz çok kötüyüm bir daha ki sefere ya tutmassa diye düşünüp ağlıyorum ama bir yandannda sağlıklı olsaydı düşmezdi diye düşünüyorum bilmiyorum kafam çok karışık arkadaşım
Günaydın kızçeler yenii uyandım zorla kaldırdım kendimi yataktan..Hala uykum var ama gecede okadar geç yatmadım ama. siz nörüyonuz..Ben napıcagımı bilemedim yaa acaba önce ameliyattmı olsam param yokk pulumm yokk dondurulmuşum yok of offf...
kızlar ben geldim benim koca okuldan geldi o yüzden çıkmak zorunda kaldım yemek hazırladım hemen geldim
CNM ne ıcırdın kocana bacım sole ben de ıcıreyım ankara bana tazzıyede bulunmadı
ne okulu kızzz.. senin kocan reşit dimi
canım benim koca öğretmen o yüzden şimdi evde
aslında var ya param olsa bugun bala deseler bugun baslarım yıne...cok uzuluyorum ben bu uzuntumu anck yenı bı tedavıye baslayarak atlatabılıcem....dekopa senın yerınde olsam ekımı beklemem cnm donmuslarla hemen yaparım ya yabangulu senın yerınde de olsam aynı sekılde hemen yapardım...
mrb decopa bendesenin gibi hamile olduğumu duyunca havalara uçtum ben değerin katlanmasını beklerken birde baktımkı değer düşmüş inan o kadar çok ağladım ki hala daha ağlıyorum düşmemeliydi bebeğim diye düşünüyorum çok mutsuz çok umutsuz çok kötüyüm bir daha ki sefere ya tutmassa diye düşünüp ağlıyorum ama bir yandannda sağlıklı olsaydı düşmezdi diye düşünüyorum bilmiyorum kafam çok karışık arkadaşım
ne okulu kızzz.. senin kocan reşit dimi
selam canlar yeni topik hayırlı olsun umarım iyisinizdir komşum kek getirmiş bana bende hemen alıp size geldim kabul edermisiniz beni çay ve kek ikram etsem
selam canlar yeni topik hayırlı olsun umarım iyisinizdir komşum kek getirmiş bana bende hemen alıp size geldim kabul edermisiniz beni çay ve kek ikram etsem
kızlar kimler istanbulda yaşıyooo bigün toplanıp bir araya gelsek ne güzel olur
Günaydın kızçeler yenii uyandım zorla kaldırdım kendimi yataktan..Hala uykum var ama gecede okadar geç yatmadım ama. siz nörüyonuz..Ben napıcagımı bilemedim yaa acaba önce ameliyattmı olsam param yokk pulumm yokk dondurulmuşum yok of offf...
bacım ne günaydını akşam olduuerken kalkan yol alırr kalkalım erkenden işlerimizi yaplaım evimizin bereketi olsun canlarrr... tatlım ameliyat meselesini doktoruna sor o eğer gerek görürse yapar. sen hsg çekindinmi ne çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?