Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

canım hoşgeldinn. benim değer önce katladı sonra düştü ne yapacağına oda karar veremedi yani canım bunda da vardır hayır diyorum nağpalım elden ne gelir ben ilkk iiki gün bağıra bağıra ağladım rahatladım şimdi yeni tedaviye hazırlanma zamanı zamanımız değerli.. gel sende sirkelen bizle beraber başla yeni tedavine cnaım biz aylardır birbirimize destek oluyoruz insan rahatlıyor çünkü bizi bizden başka kimse anlamaz..

Günaydın kızçeler yenii uyandım zorla kaldırdım kendimi yataktan..Hala uykum var ama gecede okadar geç yatmadım ama. siz nörüyonuz..Ben napıcagımı bilemedim yaa acaba önce ameliyattmı olsam param yokk pulumm yokk dondurulmuşum yok of offf...

bacım ne günaydını akşam olduu erken kalkan yol alırr kalkalım erkenden işlerimizi yaplaım evimizin bereketi olsun canlarrr... tatlım ameliyat meselesini doktoruna sor o eğer gerek görürse yapar. sen hsg çekindinmi ne çıktı

CNM ne ıcırdın kocana bacım sole ben de ıcıreyım ankara bana tazzıyede bulunmadı

canım hibusküs mekke gülüdiğer adıyla nar çiçeği kaynatıp sürekli içirdim dolaptan eksik etmedim bittikçe sürekli kaynattım kendimde içtim meyve suyu gibi zaten tadı kötü değil hücre yenileyiciymiş bide sabahları aç karına bir tatlı kaşığı kara üzüm çekirdeği yedirdim bide yine aç karına böğürtlen kökü kaynatıp suyunu içirdim bir çay bardağı herzaman taze olarak hazırladım bide kahvaltıda bıldırcı yumurtası yedi çok az haşladım muz da yesi günde birtane ceviz fındık bunlarıda tüketsin çok fazla olmamak şartıyla bir kaçtane proteğin alması lazım anlıcan
benimkinin hareketlilik oranı %10 du şimdi %40 larda

canım bende aynı durumdayım çok para döktük elimizde hiç bişey yokken bu işe kalkıştık çok borcun içine girdik aslında kesin olcanı bilsem ne yapar eder bu parayı bulur yaptırırdım ama ama biliyosun herşey kısmet pskolojik olarakda çok yıprandım biraz kendime gelmem gerek psikolojide bu durumu çok etkiliyo herşey nasip nasibimizde varsa olur inşllah

ben de aynıyım benımkı de dekopa gbı 17.gun bıraktı beni....

selam canlar yeni topik hayırlı olsun umarım iyisinizdir komşum kek getirmiş bana bende hemen alıp size geldim kabul edermisiniz beni çay ve kek ikram etsem

selam canlar yeni topik hayırlı olsun umarım iyisinizdir komşum kek getirmiş bana bende hemen alıp size geldim kabul edermisiniz beni çay ve kek ikram etsem

Ederiz canım ne demek.. Ama Allah düşürmesin buraya senin daha test belli değil sen ziyarete gel tamammı canım

sağol canım desteğin için ben şöyle bi 6 ay felan dinlenip sonra başlarım tedaviye diye düşünüyorum anca kendimi toparlarım gibi geliyo

hosgeldın bacımmmm allah dusurmesın
dekopa ne mutluyduk ya saka gbı....

En iyisi bir silkelen canim biraz ara ver en azindan bikac ay vucudun dinlensin psikolojinde tabii.Zor bir durumdan ciktin.benim burdaki hala sonuclanmadi ama turkiyede yaptirirsam kredi cekecem.

Uyanamıyorum öglen kalkıyorum işte yapmıyorum biraz daha kirlensin ev toptan tamizliycemm..Dinleniyorum kendime izin verdim Çekildim canım hsg sağ tüpüm tıkalı sol ise yapışık çıktı ama sıvı filan bişey demediler en az 10 dr gittim...Dr yüzünden böle oldu enfeksiyon geçirdim evlendiğim ilk ay ilaç bile vermedi balayı sendromu geçer dedi..Başka dr gitmek istiyorum soruyorum soruşturuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…