Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

Bisi sorcam 10 gun gecunce belli olar mii bide illa ilk idrar mi olmaliii bilmiomkii

simdiiii ben 14ünde adet olacaktım olmayınca hemen 14ünde evde idrar testi yaptım çıkmadı sonra 3 gün bekleyip yine yaptım çıkmadı 24ünde kanda bakıldı çıktı..beni kesmedi bu sonu. 28 inde evde bi daha idrar testi yaptım çıktı yani 12. gündü..
bence garanti olsun kanda baktır ama mümkün değilse idrar testlerinin pahalı olanlarından al 3-5 liralıklar uyduruk hassas değil yeterince..

iki saat kaldııııııııııııııııııııı göstercek mi bu küçük şeytan kendini banaaaaa????

iki saat kaldııııııııııııııııııııı göstercek mi bu küçük şeytan kendini banaaaaa????
şeytan deme kızzzz bebikimiseee

hülya yapsana kızım şu testi bak şimdi bende meraklandım
acaba benimkide bana süpriz yaparmı

ayhh yawrummm bılmıommmm...negatıff cıkarsa dıe korkumm yıkımm olar herall..ıcmedıgım hap yemedıgımm kür kalmadı anam nirdeyseee..oufssssss...nassı cok ıstıommm keskemm hamıs olsammm.ahahahha ozmn kkdaki tum hamıs olmk ısteyenlerr bısım topıce gelırr sanslı topicccc
hamiş bırakann topicc

minnak böcüüümü gördüm 1 cm bile değilmiş... herşey yolunda şimdilik dedi doktor civanım.. ptesi 1 cm olacakmış yine bakılacak sonraki ptesi de kalbi atacakmış kuşumun...
Rabbim hepinize nasip etsin benimkini de tamamına erdirsiiiin..

ayhhh efet kuzum....napcam bılemedımm...kana bgun gerek var mı acabaaaaaaaaaaaaaaaaa

yok kuzum yok yarın yaparsın kanı yarın hemen test yaptır sonra doktora kooooooooşşş
ayyyy hülyaaaam zaten ağlıyordum şimdi hüngüür hüngür ağlıyoruuuumm... çok şükür bin şükürrrrr

ayhhh efet kuzum....napcam bılemedımm...kana bgun gerek var mı acabaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaa ınanmıyorum harbııı mucize yaaa
canım sen tupğ bebekte olmadı gecen ay bu ay kendılığınden mı olduuu
valla bıraz once balktım ayseye senı okudum o sırada gördüm gecıktığını ıcıme doğmus gıbı hıssettım
tebrikk ederimmmm valla ne diim kiii:))))))))))))))))))))

mucize topikk gel gel topicee gellllllllllll boş yokk kardeşşşşşşş gellllllllllllllll

ayşecim hülyadan sana yazamadımm.. Allah tamamına erdirsin canım benimm.. seni solladı yam yamm

allahım sabaha kadar ağlasam keşke nasıl güzel bahar yağmurları gibi tertemiz akıyor gözümün yaşı miss gibi oldu yüreğim.. Rabbim sen herkese nasip et
hülyacımla benim minik kurtlarımızı bize bağışla Allahım bu mucizeleri tamamına erdir Rabbim
Çok şükür bin şükürrr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…