Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

allahım sabaha kadar ağlasam keşke nasıl güzel bahar yağmurları gibi tertemiz akıyor gözümün yaşı miss gibi oldu yüreğim.. Rabbim sen herkese nasip et
hülyacımla benim minik kurtlarımızı bize bağışla Allahım bu mucizeleri tamamına erdir Rabbim
Çok şükür bin şükürrr..

mucize topikk gel gel topicee gellllllllllll boş yokk kardeşşşşşşş gellllllllllllllll

ayy dekopa geldım bende tam nısan ayında eşimin varıkosel amelıyatının yanlıs yapıldığını öğrenıp 2. kez ameliyat olmustuu.. bende nisan ayı mağdurlarındandım o konudan ama sonra dedim pozıtıf başlıklı bi topiğe gireyim negatifi çekmiim dedimm abuuuu pozitifin kuyusu burdaymısssss:)))))))))))

amin canım benim... keşke benimde böyle bir şansım olsa da umut etsemm.. tek çarem tüppp bebk.. Allahım evlat hasreti yaşatma rabbim kimseye.. İsteyen herkesi evlat sahibi yap rabbim.

ne sandım dııııııı burası mucize kuyu.. Rabbimin mucizeleri burda gelll gell vatandaşş gellllllll

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

Rabbim hepimizi bebişlerimize kavuştur. Hasretimizi dindirsin.. Aminnn

ISIM .............. YAS........... DENEME SAYISI ....... TEDAVI MERKEZI.............. TEDAVİ ZAMANI

Dekopa ............. 27 ................. 4.................. Umut tüp bebek................ Eylül Dondurulmuş
Ayşe..................31....................2..... ............Bursa Art..........................Mucize bebeğimiz
Nazayse..............29...................2....... ............IVI tüp bebek....................İlk fırsatta
Castamo..............27...................2....... ............Umut tüp bebek...............?????????????
Hevuk.................26...................2...... ..............Erdem Hastanesi.................?????????????
Suaenver.............26...................4....... .............Mersin Özde.......................???????????????
Zeynepconer........32...................1......... .............????...............................Ha yırlısı ile bkliyoruzz
Yabangülü18.........30...................4........ .............IVI tüp bebek..................Eylül Dondurulmuşla
Sudenazzzz...........27...................5....... .............. Anadolu sağlık Merkezi.....Eylül-Ekim Dondurulmuşlarla
Ceanan...............30.....................2..... ................Memorial .........................Ağustosta inşallahhh
Hlycn.................28....................2.. ....................Konya ........................ 2. mucizemizz
Fts27.................29....................2.Aşıl ama............Celal Bayar.......................Tedavi sürecinde
Abuzel.................35..................4...... ....................İstanbul...................... .....Haziran İnş.
Nisa34.................25...................4..... ....................Lemi İbrahimoğlu...................Ekim İnş..

Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimmmmm

İlk mucizemiz Ayşeden geldiii
İkinci mucizemiz Hülyadann

Eksik, değişen, Yeni arkadaşlar bilgi verin kızlar ekleyeyim..

Son düzenleme:
ayşecim hülyadan sana yazamadımm.. Allah tamamına erdirsin canım benimm.. seni solladı yam yamm
sağol annem sağol kuşum darısı başınaa
amin canım benim... keşke benimde böyle bir şansım olsa da umut etsemm.. tek çarem tüppp bebk.. Allahım evlat hasreti yaşatma rabbim kimseye.. İsteyen herkesi evlat sahibi yap rabbim.

amiiin olsun kuzum tüp olsun senin olsun ne fark eder ki bak göreceksin bu sefer gelecek..

hülyacım kendine geldiysen bi anlat yaaa gecen ay tüp bebekten negatif alıp cok uzulduğunu bılıorum ama kaç kez yaptırdın sorun neydıı ayyy maaşşalalh yaa rabbım annesıne babasına bağışlasın

ayy canım ben varım eşim varıkoselden ameliyat oldu 20 gun once, 2 negatıf tup var oncesınde dr amca normal deneyın dedı 1 yıl lısteye yazabılırmısın

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

Rabbim hepimizi bebişlerimize kavuştur. Hasretimizi dindirsin.. Aminnn

ISIM .............. YAS........... DENEME SAYISI ....... TEDAVI MERKEZI.............. TEDAVİ ZAMANI

Dekopa ............. 27 ................. 4.................. Umut tüp bebek................ Eylül Dondurulmuş
Ayşe..................31....................2..... ............Bursa Art..........................Mucize bebeğimiz
Nazayse..............29...................2....... ............IVI tüp bebek....................İlk fırsatta
Castamo..............27...................2....... ............Umut tüp bebek...............?????????????
Hevuk.................26...................2...... ..............Erdem Hastanesi.................?????????????
Suaenver.............26...................4....... .............Mersin Özde.......................???????????????
Zeynepconer........32...................1......... .............????...............................Ha yırlısı ile bkliyoruzz
Yabangülü18.........30...................4........ .............IVI tüp bebek..................Eylül Dondurulmuşla
Sudenazzzz...........27...................5....... .............. Anadolu sağlık Merkezi.....Eylül-Ekim Dondurulmuşlarla
Ceanan...............30.....................2..... ................Memorial .........................Ağustosta inşallahhh
Hlycn.................28....................2.. ....................Konya ........................ 2. mucizemizz
Fts27.................29....................2.Aşıl ama............Celal Bayar.......................Tedavi sürecinde
Abuzel.................35..................4...... ....................İstanbul...................... .....Haziran İnş.
Nisa34.................25...................4..... ....................Lemi İbrahimoğlu...................Ekim İnş..
Umutbizimolsun......??...................3..........................???????????........................Sıradaki mucize İnş.

Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimmmmm

İlk mucizemiz Ayşeden geldiii
İkinci mucizemiz Hülyadann

Eksik, değişen, Yeni arkadaşlar bilgi verin kızlar ekleyeyim..

Son düzenleme:
ayy adamın ustune atlayasım varr hanımlar valla bı gaz geldı sormayın:)))))))

şansı olanlar atlasın ... bir an durmayın kızlar.. bak hülyaa nasıl atladıysaaaa artıkk .. adetininiz başlayınca sayın 7. günden sonra gün aşırı yapın sonra kalkmayın dikin ayakları havaya yatın 1 saat. topic ananızı dinleyin bakim hepinizi doğurtmadan rahat edemicemm

yok kııız iki senedir cambaz gibi yok ayağını dik yok totonun altına yastık koy yapmadığım kalmadı ama bu sefer iş biter fiş gider misalı zıp kalktım olacağı varsa oluyor işte..
ahh bir de tamamına erse...

ay sana bahane lazımdı zateeen

ayy sorma canımm mıllet başlarda umutlu olur bızde 2 negatıften sonra umutlanmaya başladıkk
belki ameliyattan sonra doktorun verdiği gazla bilmiyorum:)))))
ben kaçar kıslar sizlere iyi muhabbetler:)))))

neyse canlarım yüreğim bir anda bu kadar coşkuyu kaldırmadı galiba.. yoruldum.. biz minik elma çekirdğimle yatmaya gidiyoruz kusura bakmayın olur mu..
sizi çoook seviyorum.. hülyaaam kırkımız karışcak kıs yaşasııın

ayhhh saolunnnnnn ...allahıma bınlerce kez sükürrrr...sımdı kan verdık gelşdıkkk.sonuc 12de cıkcakkk...bısden yapmasııı gerısını blmmm artıkınn.atla kız umdun olsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…