Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

oooo masallah kizlar cosmussunuz ayse. hlyc hadi hayirlisi olsun Allahim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.
kizlar bende nisanda negatiflenenlerdenim.ama benim farkim 1 kizim var ALlah bagislasin onuda 4. tup denememde yakaladim simdi kardes icin ugrasiyoruz.Keske benimde normal yoldan hamile kalma sansim olsa.Sol tupumde 2 defa disgebelik yasadigim icin alindi sag tupumde kapali.Bizim is tupten baska birseyle olmaz yani .HAkkimizda hayirlisini nasip etsin ALlahim .

teşekkürler cnmmmm...saolasınn..hala ınananmıom wlla ...

allahııımmmm bu ne güsell bi hbr yaaaaaaaaaaaaaaa ............ çok duygulandım bebemm... hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim inş.. çok dua etmiştim rabbim şükürler olsun...... cnm çok çok çok sevindim.. darısı tüm isteyenlerin başına inş.

cassssssssssiimm sen nirlerdesinnnyha casimmm nolcak daha bılmıomkıı cok saoll.daha anlamadıkk eşimle bisss..kalktık bırer şükür namazıı ve kuran okudukk hala şoktayıs gecmedii..ösledımm gel baseennn

cassssssssssiimm sen nirlerdesinnnyha casimmm nolcak daha bılmıomkıı cok saoll.daha anlamadıkk eşimle bisss..kalktık bırer şükür namazıı ve kuran okudukk hala şoktayıs gecmedii..ösledımm gel baseennn

canım hayırlısı olsun rabbim tamamına erdirsin inşallah çok sevindim senin adına

canım hayırlısı olsun rabbim tamamına erdirsin inşallah çok sevindim senin adına

Saoll nurnemmm darisi sizin basiniza..ama ben daha pek sevinemiomm..malum herseyi bilioruss..disi da varr bununn yane dra gtmedenn hamisim demiorummm..drdan gelince insaallahh hamileyim yazarimm kopkoplArla

o ne kııız 17000 yuuuh ikiz mi acep bunlar maaşallah ne kadar yüksek bu değer böyle kısıııım ne kadar gecikmiştin ki sen??

Ayyhh domdomum korkuomm wlla nie bole yuksek iki kere arrattim kocisimee oglanida duydum onyedi bin kusurdedii.. Acaba bi sorun vr ondnmi bu kdryuksekkk..offf nebilimm yhaa..dis gebelik filan olurmuu 11 oldu bgun gecikmmm

Son düzenleme:
Ayyhh domdomum korkuomm wlla nie bole yuksek iki kere arrattim kocisimee oglanida duydum onyedi bin kusurdedii.. Acaba bi sorun vr ondnmi bu kdryuksekkk..offf nebilimm yhaa..dis gebelik filan olurmuu 11 oldu bgun gecikmmm

Yok yaaa yoktur bişey kuzucum randevu aldın mı hemen git zaten 1000 i geçince görülüyor kese git gör hemen o zaman belli olur.. Almadın mı randevuu??

Yarin 11 ceyrek aldim..alttanmi bakiolarr cnmmm ...:18:Anlat banaaaaNeden kimse yok bgunnn konusmuo benlee ouffsss:83:

mucize topikk gel gel topicee gellllllllllll boş yokk kardeşşşşşşş gellllllllllllllll

ne sandım dııııııı burası mucize kuyu.. Rabbimin mucizeleri burda gelll gell vatandaşş gellllllll
tam zamanında gelmişim yer kalmayacaktı yoksa
bende kalkmam yatarım sabaha kadar ama olacağı varsa oluyor olmayacağı varsa amuda da kalksanda olmuyor
Yarin 11 ceyrek aldim..alttanmi bakiolarr cnmmm ...:18:Anlat banaaaaNeden kimse yok bgunnn konusmuo benlee ouffsss:83:

canım üstten görünmezse alttan bakıyorlar

hlycn çok tebrik ederim canım şaşkınlıktan kutlayamayı unutmuşum... inşallah ALLAH ın izniyle bir sorun yoktur....dün rüyamı yazacaktım vazgeçmiştim ne zaman rüyamda bebek görsem hamile haberi alıyorum diye.... dünde rüyamda ilkokul 2.3 sınıf öğretmenimin kızını rüyamda 1 yaşlarında oğluyla ve hamile olarak görmüştüm ve uyandığımda hadi inşallah bir hamile daha çıkacak diye geçirmiştim içimden...

Nasnass kis ugurlu gldin topigimisee...cnm saollss darsii sizee ama dr hamissin demedenn havaya grmijemmm Ayhh bilmiom yha benn ikk defa hamis kaldimmmm..bisi olmas dimi alttannn:18:

Nasnass kis ugurlu gldin topigimisee...cnm saollss darsii sizee ama dr hamissin demedenn havaya grmijemmm
Ayhh bilmiom yha benn ikk defa hamis kaldimmmm..bisi olmas dimi alttannn:18:

canım sakıncası olsa dr bakarmı alttan...kardeşim almanyada hamileliği boyunca kontrollerinde alttan bakmışlar

inşallah uğurlu gelmişimdir...uğursuzluğum bulaşmasında gerçi bi uğursuzluğumda olmadı kimseye ama

geldim cnm..... ya sanmıyorum bi sorun olsun acaba hemen mi gebe kaldın üstüne mi gördün.. alttan bakar büyük ihtimal cnm.. netten bakalım bhg sonuçlarına ..... nasıl sevindim anlatamam bnm transferde b ay ama ben regl olmadım 29-30 uydu günüm ilaca başlıycam hastalanınca ... yetişirim sana :) ben demedim mi nberber ilerliycez dieee :):) kendim hamile hbrmi aldım sankim yaa çok sevindimm.....

tahminimce 7 haftalık hamişsin :)

3. hafta 5 – 130

4. hafta 75 – 2.600

5. hafta 850 – 20.800

6. hafta 4.000 – 100.200

7/12. hafta 11.500 – 289.000

13/16.hafta 18.300 – 137.000

17/24.hafta 1.400 – 53.000

25/40.hafta 940 – 60.000

Hulya hamilesin inanmammmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…