teşekkürler cnmmmm...saolasınn..hala ınananmıom wlla ...canım sen hamilemisin normal yoldan
inan çok sveindim görünce valla
tebrik ederim
teşekkürler cnmmmm...saolasınn..hala ınananmıom wlla ...
cassssssssssiimm sen nirlerdesinnnallahııımmmm bu ne güsell bi hbr yaaaaaaaaaaaaaaa ............çok duygulandım bebemm... hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim inş.. çok dua etmiştim rabbim şükürler olsun...... cnm çok çok çok sevindim.. darısı tüm isteyenlerin başına inş.
cassssssssssiimm sen nirlerdesinnnyha casimmm nolcak daha bılmıomkıı cok saoll.daha anlamadıkk eşimle bisss..kalktık bırer şükür namazıı ve kuran okudukk hala şoktayıs gecmedii..ösledımm gel baseennn
canım hayırlısı olsun rabbim tamamına erdirsin inşallah çok sevindim senin adına
dgerımmmm 17.275..nasssı ynaee
o ne kııız 17000 yuuuh ikiz mi acep bunlar maaşallah ne kadar yüksek bu değer böyle kısıııım ne kadar gecikmiştin ki sen??
Ayyhh domdomum korkuomm wlla nie bole yuksek iki kere arrattim kocisimee oglanida duydum onyedi bin kusurdedii.. Acaba bi sorun vr ondnmi bu kdryuksekkk..offf nebilimm yhaa..dis gebelik filan olurmuu11 oldu bgun gecikmmm
mucize topikk gel gel topicee gellllllllllllboş yokk kardeşşşşşşş gellllllllllllllll
tam zamanında gelmişim yer kalmayacaktı yoksane sandım dıııııııburası mucize kuyu.. Rabbimin mucizeleri burda gelll gell vatandaşş gellllllll
bende kalkmam yatarım sabaha kadar ama olacağı varsa oluyor olmayacağı varsa amuda da kalksanda olmuyorşansı olanlar atlasın ... bir an durmayın kızlar.. bak hülyaa nasıl atladıysaaaa artıkk.. adetininiz başlayınca sayın 7. günden sonra gün aşırı yapın sonra kalkmayın dikin ayakları havaya yatın 1 saat. topic ananızı dinleyin bakim hepinizi doğurtmadan rahat edemicemm
Yarin 11 ceyrek aldim..alttanmi bakiolarr cnmmm ...:18:Anlat banaaaaNeden kimse yok bgunnn konusmuo benlee ouffsss:83:
Ayhh bilmiom yha benn ikk defa hamis kaldimmmm..bisi olmas dimi alttannn:18:tam zamanında gelmişim yer kalmayacaktı yoksa
bende kalkmam yatarım sabaha kadar ama olacağı varsa oluyor olmayacağı varsa amuda da kalksanda olmuyor
canım üstten görünmezse alttan bakıyorlar
Nasnass kis ugurlu gldin topigimisee...cnm saollss darsii sizee ama dr hamissin demedenn havaya grmijemmm
Ayhh bilmiom yha benn ikk defa hamis kaldimmmm..bisi olmas dimi alttannn:18:
inşallah uğurlu gelmişimdir...uğursuzluğum bulaşmasındagerçi bi uğursuzluğumda olmadı kimseye ama
Yarin 11 ceyrek aldim..alttanmi bakiolarr cnmmm ...:18:Anlat banaaaaNeden kimse yok bgunnn konusmuo benlee ouffsss:83:
tam zamanında gelmişim yer kalmayacaktı yoksa
bende kalkmam yatarım sabaha kadar ama olacağı varsa oluyor olmayacağı varsa amuda da kalksanda olmuyor
canım üstten görünmezse alttan bakıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?