Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

Ya ben Dekopacim beni de dogurttt lutfennnn.Kartlasiyom bakkk

ayhhh efet kuzum....napcam bılemedımm...kana bgun gerek var mı acabaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ayy cok ama cok sevindim Hulyacim nasil sevindim anlatamam benim reglim geldi.Ayy Allahim sen ne buyuksun gordun mu bak kavustun.Dekopayla ben kaldim.Ayy insallah bizede gelir yarabbimmm.

Bizede mucize olsun insallah.....

Bebislerimiz geliyor teker teker....yasasinnnn

hadi az kaldı sizinkiler de yola çıkmak üzereymiş benimki söyledi vallaaa.. bak onlar gelmeden önce bekledikleri bi yer varmış orda tanışmış benimki sizinkilerle onlarda demiş ki sen önden git biz de bavulumuzu toplayıp çıkıcaz yola demişleeer..

Aminn Aysecim cok sevindim cok topigimiz ugur getirdi.Allahim devami da gelir insallahhh.

Dualarinizda bizi de unutmayin lutfennnn

Aminn Aysecim cok sevindim cok topigimiz ugur getirdi.Allahim devami da gelir insallahhh.

ahh etmez miyim hiç.. şu minnoşumun kalbi bir atsaydı.. çok korkuyorum olmamasını kabul ettik hadi ama olmuşken kaybetmeye dayanamaaam

ahh etmez miyim hiç.. şu minnoşumun kalbi bir atsaydı.. çok korkuyorum olmamasını kabul ettik hadi ama olmuşken kaybetmeye dayanamaaam

olacak cnm insallah .Sen icini freah tut.O tutunmak istedi annesi Allahin izniyle SIMSIKI tutanacak.Ayrica tup bebek de degil...

inşallah Allahın izni teyzelerinin dualarıyla bırakmayacak kuşum beni.. kalbi bir atsa o zaman haber vericem aileme falan daha söylemedim..

ayşe söyle senin ufaklığa, benim kine söylesin de gelsin artık hiç bi eşya almasına gerek yok biz burdan alırız herbi ihtiyacını

ayşe söyle senin ufaklığa, benim kine söylesin de gelsin artık hiç bi eşya almasına gerek yok biz burdan alırız herbi ihtiyacını

gelir geliiiir üzmez o annesini teyzesini.. bu ay çok bereketli oldu umarım sana da bulaşmıştır bu bereketen..

cnmmm sende olsaydınn bnde aynı senın gıbı sevınırdım emın oll..sevıorum senıı casimmmmmmhayrlısıyla sende bı reglı ol baslaaa tadevınee cnmmm..7 haftalık mıı cnm ben gecen 22 nısanda hastalandımm...baska olmadımmm

Hulya hamilesin inanmammmmmmmmmmmmmmm

Sokkkkkkkkkkkkkkklardayimmmmm.Inanmiyorum super bir haber inanamiyorum hala....
inannnmıonn mu hala bndeeeeeee

sizin de glecekkkk..ama benn pıtpıtlarını duymadan hamısım dımemmmmm...umarımm iiidirr ve duyarım ve hıc bırakmas babasıyla annesinii

atar cnm inşaallahhhhhh...

ayhhh dom ve nasssss cok komıksınızzzzzzzz......

yamyamıııım naber hamile kuşum??? ben bugün kustum ilk defa :))) sen nasılsın şoku atlattın mı??
duyurdun mu eş dost ve akrabalara?

yamyamıııım naber hamile kuşum??? ben bugün kustum ilk defa :))) sen nasılsın şoku atlattın mı??
duyurdun mu eş dost ve akrabalara?
domdomumm cıxx kımsenın haberı yok..sadece dun esım testte bakınca ablanııı arayalımm nolurrr dediii...yok hayr dedıysem deee aradıı..bnm ablamın haberı varr.okdrr..dedım kımseye deme dememıstrr kocısımm.cnm kesın olmadannn benn solemeyımm..nolur nolmass...:18::18::18:

yha conummm ben dhea bıosteron kullanıorummm..dra sorduk kullanmaya dwm dedıı.ama prospektüsinde hamişler kulllanmass dıooo...conummmmmmm

Biz pek gariban kaldik buralarda valla artik benim deolsun dayanamiyom artik...

yha conummm ben dhea bıosteron kullanıorummm..dra sorduk kullanmaya dwm dedıı.ama prospektüsinde hamişler kulllanmass dıooo...conummmmmmm

Ben de kullancam onu hulya nerden aldin.Sukur bak sende ise yaradi.Ama benim kesin tup bebek yaptirmam lazim dogal yolla olamiyacak maalesef...Dhea degilmi.Masallah cnm.Oldu cnm ben hissediyorum.Bu arada benim icime dogmustu.Hatirlarsan demistim sana...

nm ecsanedenn aldımm.netten de sıparıs verebılıosunnn kargoyla deloo..cnmmm eger hamııssemm sölıjem ne yedıgımı ıctıgımı.ama olumsuzsaa solemıjemm.ynlıs bılgılendırmek ıstememmmm..ama eger hamısssem soledıklerımı yap omas mııı cnmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…