Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

nbr kıslarr napıosunuz bakalımm
hulyacım sen napıosunn kıs bıde hamıleysem diosun 17 bınle ne olunur başka
cnm yarın gıttığınde küçük de olsa keseyi görürsün...:)))))))))
hersey yolundadır merak etme bu arada hikayeni merakla beklıyorum yarın bı gıt dra rahatla...

dün osmancım progesteron seviyen arttığı için tipik gebelik belirtilerin olacak baş dönmesi, kızarma, ishal gibi ve ilk üç ay boyunca keyfin kaçacak ruh halini de çok etkileyecek dedi.. doğru galiba cancağızım pek sıkkın (( oooffff gebe kalmakla bitmiyormuş demek ki ya bir aksilik olursa diye aklımı oynatcam ben yaaa...

beraber oyantırıs domdommummm omas mı bras daha bekleeee nüfffennn....ayhh cnmm bnde karın agrısı batmalar cokk...sende de olo muuuu

dom ve yum kız bacımm bnde hıkaye enteressan deıll.bılınddık yanee..gecen hazıranda korunmayı braktıkkk..kasımda 2 yıl olcak evlılıgımısss...1 kere tup doldurttukk olmadıı 7 nısan transferımdıı ısteeeee...sonrada ben ara verdım dr da onayladıı..2 ayy dınlen kndıne gel yenıden dedıı..amma allaha şükğrrrr eger hamıssemmm bttı arayısss..

cnmm benn bu ay cok sey yedımm duzenlı olarak yaptımmm kurlerıı.uyuyamıodumm netten arastrıodummm....okey bebekk hamişsin derse drumm solerımm cnmmm..
ayhh bu arada sen de ögretmenmısın meslektasımmmm...

.............................

canımmmmmmmmmm çok sevindimmmmm ayşe ve sen çok büyük umut oldunuz bana....Rabbim kucağınıza almayıda nasip eder inşallahhhhh..................darısı başımızaaaaaaaaaa....kız özel bi formülü var mı bu işin bizde uygulayalımmm....çok çok sevindimm yaaaaaaaaaaaa

sınavlarım bitti çooooooooooookkkkkkkkk şükürrr....temizlik falan yaptım şimdi rahat rahat takılabilirim burdaaaa...özledim sizi yahu...nasılsınız iyisiniz inşallah...iki tane mucizemiz var çok mutlu oldumm...öpüyorm siziiiiiiiii

Kızlarrrrrrrrr nasılsınızz çok şey yazmışınız göz gezdirdim okuyamadımm çok hepsini nisacım hoşgeldin canımmm... gitme artık bakimmm... kızlar cumartesiye kadar yoğunum nolur idare edin beniiiii ... full toplantım varr... şuan yeni paydos ettim hemen bakındım size... öpüyorum kendinize iyi bakın.. yam yam ve domdom gelişmelerden haber bekliyorum cancağızlarımm herkese doğurgan geceler diliyroummm

Ayyy cnm insaalah darisi sizee bgun dra gtcem ona gree havaya greyimm hamismiyim deilmiyimmm..saolasin cnmm
Ohh sinav da btmis temislik de caliskann kis senii..sen ne okuosuncnmmm
İdare edemem kop idare edemmemmmm osluos seni biss del hmn omas miiii...
Yumdan dom anneye yumdan dom annye gunaydinn

:79:selamlar...hlycn güzel haberlerini bekliyoruz inşallahda güzel haberlerle geleceksin

Ayyy cnm insaalah darisi sizee bgun dra gtcem ona gree havaya greyimm hamismiyim deilmiyimmm..saolasin cnmm

Ohh sinav da btmis temislik de caliskann kis senii..sen ne okuosuncnmmm

inşallah canımmm...inşallahhh doktor çok güzel şeyler söylerrr....ben Türk Dili ve Edebiyatı okuyorum canım...

selamlar...iyiyiz hlycn dan haber varmı diye bakıyorum arada ...sen nasılsın sınavlarda bitti gerçi senden iyisi olamaz

evet iyiyimsınavlar bitti 15 gün sonra tatlile çıkıyorum ...sefa sürecem bu ara anlayacağınız...:82:tavşan aldım onunla uğraşıyorum...çok tatlı sıpa...2 aylık daha

evet iyiyimsınavlar bitti 15 gün sonra tatlile çıkıyorum ...sefa sürecem bu ara anlayacağınız...:82:tavşan aldım onunla uğraşıyorum...çok tatlı sıpa...2 aylık daha

tatilin tadını çıkar... eşimde kuş istiyor evde bir ses olsun diye yada balık gerçi onun seside olmuyor ama

valla tavşanında sesi yok ama kucağına alıp sarılınca insan tüm sıkıntısını unutuyorrr...bnce dokunabileceğiniz bi hayvan alın...

ben dokunamıyorum ki sorun o zaten daha önce 2 tane kuş besledik sadece hasta olunca ilaç vermek için elime alıyordum onun dışında dokunamıyorum... eşim için farketmiyor kışın sokaktan bulduğu küçük köpek yavrusunu eve getirmişti çok seviyor hayvanları bende severim ama uzaktan

Kizlar Selam

Aysem Hulyam ve diger arkadaslar nasillar? Ben zor bir regli zamani geciyorum.Selim solugum kesildi.Hem agrili hem batmali hemde masallahlli regli.Iki ayin gelmemzzligini cektiriyor bana.Neysem bikac hafta sonra benim de gorusmem var.insallah bu sefer olucak. Bizim indian kusu doktorumu gorursem iki laf edecem ona.

Neysem opuyorum sizleri..
Guzel haberlerinizi bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…