beraber oyantırıs domdommummm omas mı bras daha bekleeee nüfffennn....ayhh cnmm bnde karın agrısı batmalar cokk...sende de olo muuuudün osmancım progesteron seviyen arttığı için tipik gebelik belirtilerin olacak baş dönmesi, kızarma, ishal gibi ve ilk üç ay boyunca keyfin kaçacak ruh halini de çok etkileyecek dedi.. doğru galiba cancağızım pek sıkkın(( oooffff gebe kalmakla bitmiyormuş demek ki ya bir aksilik olursa diye aklımı oynatcam ben yaaa...
kız bacımm bnde hıkaye enteressan deıll.bılınddık yanee..gecen hazıranda korunmayı braktıkkk..kasımda 2 yıl olcak evlılıgımısss...1 kere tup doldurttukk olmadıı 7 nısan transferımdıı ısteeeee...sonrada ben ara verdım dr da onayladıı..2 ayy dınlen kndıne gel yenıden dedıı..amma allaha şükğrrrr eger hamıssemmm bttı arayısss..nbr kıslarr napıosunuz bakalımm
hulyacım sen napıosunn kıs bıde hamıleysem diosun 17 bınle ne olunur başka
cnm yarın gıttığınde küçük de olsa keseyi görürsün...:)))))))))
hersey yolundadır merak etme bu arada hikayeni merakla beklıyorum yarın bı gıt dra rahatla...
.............................
Ayyy cnm insaalah darisi sizee bgun dra gtcem ona gree havaya greyimm hamismiyim deilmiyimmm..saolasin cnmmcanımmmmmmmmmm çok sevindimmmmm ayşe ve sen çok büyük umut oldunuz bana....Rabbim kucağınıza almayıda nasip eder inşallahhhhh..................darısı başımızaaaaaaaaaa....kız özel bi formülü var mı bu işin bizde uygulayalımmm....çok çok sevindimm yaaaaaaaaaaaa
Ohh sinav da btmis temislik de caliskann kis senii..sen ne okuosuncnmmmsınavlarım bitti çooooooooooookkkkkkkkk şükürrr....temizlik falan yaptım şimdi rahat rahat takılabilirim burdaaaa...özledim sizi yahu...nasılsınız iyisiniz inşallah...iki tane mucizemiz var çok mutlu oldumm...öpüyorm siziiiiiiiii
İdare edemem kop idare edemmemmmm osluos seni biss del hmn omas miiii...Kızlarrrrrrrrr nasılsınızz çok şey yazmışınız göz gezdirdim okuyamadımm çok hepsini nisacım hoşgeldin canımmm... gitme artık bakimmm... kızlar cumartesiye kadar yoğunum nolur idare edin beniiiii ... full toplantım varr... şuan yeni paydos ettim hemen bakındım size... öpüyorum kendinize iyi bakın.. yam yam ve domdom gelişmelerden haber bekliyorum cancağızlarımmherkese doğurgan geceler diliyroummm
.............................
Ayyy cnm insaalah darisi sizee bgun dra gtcem ona gree havaya greyimm hamismiyim deilmiyimmm..saolasin cnmm
Ohh sinav da btmis temislik de caliskann kis senii..sen ne okuosuncnmmm
selam kızlar nasılsınız.....:92:
selamlar...iyiyiz hlycn dan haber varmı diye bakıyorum arada ...sen nasılsın sınavlarda bitti gerçi senden iyisi olamaz
evet iyiyimsınavlar bitti 15 gün sonra tatlile çıkıyorum ...sefa sürecem bu ara anlayacağınız... :82:tavşan aldım onunla uğraşıyorum...çok tatlı sıpa...2 aylık daha
tatilin tadını çıkar... eşimde kuş istiyor evde bir ses olsun diye yada balık gerçi onun seside olmuyor ama
valla tavşanında sesi yok ama kucağına alıp sarılınca insan tüm sıkıntısını unutuyorrr...bnce dokunabileceğiniz bi hayvan alın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?