Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

nihayet sonunda geldi gelmemeside kötü.... sen tedaviye başlayacaktın galiba

ayyy sende annem gibisiinnn oda dokunamıyo hayvanlara...bnde ne bulsam mıncıklarım eşimde sever hayvanları sorun yok yaniii

ayyy sende annem gibisiinnn oda dokunamıyo hayvanlara...bnde ne bulsam mıncıklarım eşimde sever hayvanları sorun yok yaniii

maşallah eşim ikimizin yerinede seviyor ister sokak hayvanı olsun ister ev farketmiyor...ama balıklar güzel ne etrafı kirletiyor nede dokunmak gerekmiyor kendi hallerinde yüzüp dursun...evlenmeden önce 2 tane kedi vardı kaldığım evde inadına gelip ayağımın üstünde yatardı yada odamın kapısını açınca koşarak benim yatağın üstüne giderlerdi...

hayvan sevgisi güzel şeyyy...evet dokunamıyorsan balık güzel fikirr...

Kızlar herkese merhaba, uzun zamandır girmedim foruma. Arada bir bakıyordum haberlerinize, bugün vaktim vardı gecmisi okudum söyle bir ve şok oldum. Süper haberler var, öncelikle ayse ve Hülya'ya hayırlı uğurlu olsun. Çok sevindim, Allah tamamına erdirsin, saglikla kucaklarıniza almayı nasip etsin.

Veee diğer anne adayları, sizlere de biran önce bu güzel haberi nasip etsin.

Ben bu konudan uzak yasamaya çalışıyorum. Gecen hafta bu anne olma istegimi rafa kaldırmaya karar verdim. Ama aklımdan çıkaramıyorum. Bu durum çok sıkıcı bir hal aldı, ne yapmam gerekiyor onu da bilmiyorum((

Yeni harika haberleriniz için arada bir bakıyor olacağım. Kalın saglicakla...

kızlarrrr dra gttım mukemmell sevındıkk allahım tamamına erdırsınn olmayann ısteyen herkeşşşşlerii bebek sahıbı yapsın inşaallahh...dr dedi ultrasyondan bakalım bnde sordum alttan mıı..mnoldu dedıı ben dedım sıkıştımm ii bakalım ustten bakalım dedii...ayhh ama ben nası korkuomm hersey ruyaydıı ve dr bana sen iimisinn bişi yok burda dıjek dıeee...aman allahım korusunn..drum dedıkıı gözun aydın hulyaaaa..ayyy o anı anlatamammmm..pıtırcıgımın resmını verdı bana...teyselerıı evde olsaydım atardım burayaa..o an ıste koptumm nassı bı aglamakk delı gıbıı hem guluom hem aglıom.ablam dısardaydıı satenn hemsıre cıkıpp toplamıs herkesııı sölemıss..bi çıktım hepsı ordaaaaa hepsınıı öptum sarıldımmmm....çokkk şükürr rabbıme bgunlerı grdummm.ilkk kez hamişş kaldımm..mükemmel b i duyguu...hele o resım yok muu aynıı bıldıgın fasulyeeeee tanesiiii....hepınıse tek tekk cvp verıp yazmak ıstedıgım sey var ama evde deılımm ve yıgenımm dıger pcde oyun oynuoo arada ona bakıooomm..annemı aradım annem bana ınanmadıı wlla dıomm yok ınanamıoo ablamm aldı ozmn ınanadııı..oufffffss..dr ılac verdıı balım domummm progestoren ve folbıollllll....

biz dedik sana ALLAH ın izniyle herşey güzel olacak diye...yazdıklarını okurken tüylerim diken diken oldu tabi duygusallıktan... ALLAH tamamını erdirsin kucağına aldığın günleride göstersin bizler içinde bol dua etmeyi unutma... sen artık

cnmm etmemmiii hepp soluorumm allahım olmayan ısteyen herkese verr dıeee...nasnasss nasıı bı duyguu anlatammmmm...mercımek tanesıı farr karnımdaa wowww...sperr bişii..emınımm hepımısıı sahıb olcaz bebeklerımısee...hıcbısıyın garantısı yok cnmmm kucaga almadann rahat yokk..drum dedı yola gtmee ben farklı bı ılcede ögretmenımmm 1 saaatlık yolll.rapor yasdııı..bunu nasıı söleyecemmm mıllıegıtıme ouffs..dedım dra gerek yok düz yoll ama dınlemedı ablamla dr

dr rapor yazınca izin vermeleri gerekmezmi zeten raporda ne için olduğu yazar ben bilmiyorum gerçi prosodürleri...hem okullar tatil olacak sorun olmaz heralde

dr rapor yazınca izin vermeleri gerekmezmi zeten raporda ne için olduğu yazar ben bilmiyorum gerçi prosodürleri...hem okullar tatil olacak sorun olmaz heralde
cnm bn okulda aynı zmnda müdürmmm..karne zmanıı yenı kayıt zamanııı..napcam bılemmm...adamlar tam da zamanında hamiş kalmişş dıceklerr ..personel becerebılecek mı mechulll...nasnass ben bıras uykuya dıdıommm.omas mı cok yorukldum bgunn dısardaa...

tamam canım sen istirahatine bak ben merak ettiğim için bakıyordum güzel haberlerini aldım

ayyy maaşaşlahh canımm meğer senin cüvcüv aysenin kusundan daha önce konmus ya rahmıne

haftayada pıt pıtları duyarsın allahın ıznıyle canımm ayy valla ne guzel umut oldunuz banada adamın tepesindeyim artık gerçi bu ay boşa geçti de ameliyattan dolayı önümüzdeki maçlara sabırsızlanıorum:)))))))
ayy evet tatlımm meslektaşız bende öğretmenim..senın ısın daha zormus müdür yetkiliymişsin bırdee amannn canım naparlarsa yapsın bırını vekıl fılan yollarlar kımse senın kadar sıkıntı çekmemıstır ıkı kayıt yapsa cekmezde:)))))sen şimdi kuzunun keyfını cıkar bızlerede dua et bol bol...

evet cnm öle olmus dr 2 hafta sonra gel duyalım dedii...inşaallahhh..darsuıızı hepınısın basına ınsaallahh..daha hersey bıtmedı cnmm yenı baslıoo sıkıntıııı..bişey olursa oldu muu........ayhh adam kafayı yerrrr....hadi bakalımm gelecek ayy haberını alcazzzz...

yaaa hasta oldum beeen ateş ishal bulantı doktor 3 gün rapor verdi evde yattım bugün saat 12den beri uyuyorum
Allahım meleğim sana emanet sen koru Rabbim..

yaaa hasta oldum beeen ateş ishal bulantı doktor 3 gün rapor verdi evde yattım bugün saat 12den beri uyuyorum
Allahım meleğim sana emanet sen koru Rabbim..
bitanem gecmıs olsun cnmm..nıe oldu kııı ilaçtan mı oldukii progeston muduur ne dırr..o yapıomus yhaaaaaaa....tuh bebeimmm...kahvee üstüne limon sık ye omas mııııı....ishal ve bulantın içinnnn..dr ne dedı neden mişşşşşşşşşş

yok annem yaa üşütmüşüm ilaç vermedi doktor bana sadece folik asit o kadar..
gordun demek mercimeğini ben de çıkarıp çıkarıp resmini öpüyorum daha benimkisi küçük teyzesi 1cm bile değil en fazla 5 haftalık dedi doktor
kahve olmassss yasak kıs kahve sen de yeme içme sakın doktor bana liptonun zencefil çayı var ondan iç dedi bir de hergün 5 badem 1 ceviz ye mutlaka iyotlu tuz kullan en az haftada bir balık ye dedi..

yha ben sormadım o da söylemedii bana ne ye içç diee...cnmm kahveyı pişirmden sırff ıshalın ıcın dedımmm...düşmeyı onlemek ıcın progeston mu ne verdii cnmmm happp

yha ben sormadım o da söylemedii bana ne ye içç diee...cnmm kahveyı pişirmden sırff ıshalın ıcın dedımmm...düşmeyı onlemek ıcın progeston mu ne verdii cnmmm happp

vermedi bişey doğal gebelik gerek yok şimdilik dedi..
ben de doktora sormadım dooktorun beraber çalıştığı bir diyetisyen var hemen ona gönderdi o anlattı uzun uzun...
off titriyorum yine ateşim çıkacak
ben yatayım kuşum yine konuşuruz..
mercimeğini öperim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…