kızlarrrr dra gttım mukemmell sevındıkk allahım tamamına erdırsınn olmayann ısteyen herkeşşşşlerii bebek sahıbı yapsın inşaallahh...dr dedi ultrasyondan bakalım bnde sordum alttan mıı..mnoldu dedıı ben dedım sıkıştımm ii bakalım ustten bakalım dedii...ayhh ama ben nası korkuomm hersey ruyaydıı ve dr bana sen iimisinn bişi yok burda dıjek dıeee...aman allahım korusunn..drum dedıkıı gözun aydın hulyaaaa..ayyy o anı anlatamammmm..pıtırcıgımın resmını verdı bana...teyselerıı evde olsaydım atardım burayaa..o an ıste koptumm nassı bı aglamakk delı gıbıı hem guluom hem aglıom.ablam dısardaydıı satenn hemsıre cıkıpp toplamıs herkesııı sölemıss..bi çıktım hepsı ordaaaaa hepsınıı öptum sarıldımmmm....çokkk şükürr rabbıme bgunlerı grdummm.ilkk kez hamişş kaldımm..mükemmel b i duyguu...hele o resım yok muu aynıı bıldıgın fasulyeeeee tanesiiii....hepınıse tek tekk cvp verıp yazmak ıstedıgım sey var ama evde deılımm ve yıgenımm dıger pcde oyun oynuoo arada ona bakıooomm..annemı aradım annem bana ınanmadıı wlla dıomm yok ınanamıoo ablamm aldı ozmn ınanadııı..oufffffss..dr ılac verdıı balım domummm progestoren ve folbıollllll....
gecmış olsun cnm yhaaaa...dikkatli olll..bolbol meyve yeee....ben de senii mayıs böcüğünüü yirimmmmmmvermedi bişey doğal gebelik gerek yok şimdilik dedi..
ben de doktora sormadım dooktorun beraber çalıştığı bir diyetisyen var hemen ona gönderdi o anlattı uzun uzun...
off titriyorum yine ateşim çıkacak
ben yatayım kuşum yine konuşuruz..
mercimeğini öperim
cnmm evet demıstınn.bu aradaaa ben 7 hafta dıemedımm..esımle eve gelırken konusuuoruzzzz..6hafta 6 gunluykm yarın da 6 hafta 7 gunlukk o da bana dıokııı 7 hafta yarınn..yokkkk dıorummm 6 hafta 6 gunn daha ne 7 haftasıı dıomm..sonra jetonu düşürdükk..Allahım sana şükürler olsunnnnnnnnnn... dedim dimi dedim bennnn 6 hafta 6 gn yani 7 haftaaa :):):) hay allahım yaaa sen ne byüksün... noluuurrr rabbim tüm isteyenlere bu duyguyu nasip etttt burdaki tüm yol arkadaşlarımıza........... ayse ve hlyc allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin..... progesteron bende içmiştim ilk bebeğimde tutunsun sıkı sıkı die bebiş... kendinize dikkat edin canlar... rabbim istedimi nasıl oluyo istersede inş. doğacaklar hayırlısıyla :)
du bebem yapma bı 10 gun gcsnn.bılosunn reglıyı 10 15 gun gecınce cıkomus testtee.ayhh inşaallahh cnmmcnmsın... başlarsın sen yine duygusal duygusal şimdiii kıyamammm... ya bişi dicm demek istemedim ama.. bnm 30gbi regl olmama gereiodu hala tık yok.. nasıl sancım oluyo ama bişi olmuyo acaba diorum bi testy mi yapsam yarın ne dersin...
du bebem yapma bı 10 gun gcsnn.bılosunn reglıyı 10 15 gun gecınce cıkomus testtee.ayhh inşaallahh cnmm..cassiim sızde soreun neydı balımm
:44::44:
yokk cnmm nıe ole dıosunn olur muu olurrrr...benn olsa bıle cıkmas da üzülürsun dıeeeevre 4 endometriosiz tüplerimde ve yumurtalıklarımda yapışıklık var... biliosun transfer ertlendi.... bnm günüm şaşmaz aslında heleki bunca sancıya tmm geldi diorum negelen var ne gidenhayırlısı artık ilaca başlıycam bi olsam.. hiç aklıma bile gelmedi bu ay ev tadilattaydı ağar işler yaptım.. pikngegttm ipatladm..lunprka gittim hiç diikkat etmedim... bu stres yetio zaten.. dediğin gibi bekliyim bunca zaman olmadı şimdi mi olcak tm transfer öncesi... vücudum şiş olsam rahatlıycam :):) menopoz ne kötü bişidir kimbilir :)::))) ee sen anlat boşver beni şimdi kontrol bdaha NE ZMN.. kalbini ne zmn duycaksın bakalım...
yokk cnmm nıe ole dıosunn olur muu olurrrr...benn olsa bıle cıkmas da üzülürsun dıeee
...cnmmhıc bellı olmasss...ayhh sasmassaa hamıs olabılınnnnnnnnnnnsenn sogan kürü yaprınmııı..faydasıı oolmas mı kiii
amiiin kuzum darısı tüm isteyenlerin ve hakkıyla analık edebileceklerin başına.. Rabbim tamamına erdirsin inşallah..Allahım sana şükürler olsunnnnnnnnnn... dedim dimi dedim bennnn 6 hafta 6 gn yani 7 haftaaa :):):) hay allahım yaaa sen ne byüksün... noluuurrr rabbim tüm isteyenlere bu duyguyu nasip etttt burdaki tüm yol arkadaşlarımıza........... ayse ve hlyc allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin..... progesteron bende içmiştim ilk bebeğimde tutunsun sıkı sıkı die bebiş... kendinize dikkat edin canlar... rabbim istedimi nasıl oluyo istersede inş. doğacaklar hayırlısıyla :)
yapmaaaaaa ben 2 kere yaptım hem de 2 gün arayla ama çıkmadı idrarda. 11. gün kanda bakıldı 377 çıktı geç yumurtlamışım ben bu ay geç tutunmuş minnoşum.. boşuna test yapıp kendini üzme çıkmaz çünkü 1 hafta olunca kanda baktır..cnmsın... başlarsın sen yine duygusal duygusal şimdiii kıyamammm... ya bişi dicm demek istemedim ama.. bnm 30gbi regl olmama gereiodu hala tık yok.. nasıl sancım oluyo ama bişi olmuyo acaba diorum bi testy mi yapsam yarın ne dersin...
günaydın cicoşlarııım..
kandiliniz mübarek olsun Rabbim bu mübarek günün hürmetine dualarımızı kabul etsin hülyamla bana bıcırıklarımızı kucağımıza sağ sağlam sağlıklı almayı nasip etsin.. sizlerin de göbişlerine tez zamanda birer ikişer mercimekler göndersin güzel Allahım..
Aminnn cnmmm..senin ve tum arkdslrimin kndili mubarek olsunn..insaallh balim sag salim aliris kucagkmiza bebislerimisiii ve herkess hamisklirrrr...bu gece bolbol dua etcnm herkeseee..allahim kbul etsin hpimizin dualarini..
Bu araada bn bilememisim bebisimin buyuklugunuu bi yerde 16 cm dioo silam uyandrdi bniii okdr omas dedii..bnde iice bktimm biyerdede 0,83 cm yasoduu.sagliklii olsun da bebislerimizzzz
nbr kıslar ocnclıkle kandılınız mubarek olsunn bol bol dua ıle ınsallah
hamılelerımız nasıl aysecım geçmiş olsunn nazaramı geldın kusum ya...bol bol su iç tatlımonunla atarsın ınsallah
hulyaacım sen nasılsın bakalım
sızden nbr arkadaslar bu aylarda yaylarmı gevsedı nooldu :)maaşallah cok gusel habeerler alıorum yaa
ınancım artıo bole zamanlrda allahın ol demesıyle olmayack sey yok..bazen umutsuzlukda kaplamıo değil tabıkı ınsan tuple bıle olmadı oylemı olcak dıyor yada herkeın basına gelirde benım olmaz dıyebılıosun çunku bizim 1.5 yıldır geçtı dediğimiz varıkosel oylece durduğu ıcın 1 tane bıle artmadı sayı naptıysak olmadı yaa dırencımızı cok kırdı o..allah razı olsun arkadaslr butun safhalareınızı bızımle paylasıp kullnen umutlarımızı yeşertitiğiniz için allah beebişlerınızı sızlere bağışlasın darısıda tum olmayanlara bulaşşsın ınsallh:)))))))
Saoll cnmmm iyiyim allahima binlerce kez sukurr.. Sen nasilsinnn ...esjn ameliyet mi oldu senin cnm :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?