Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

Allahım sana şükürler olsunnnnnnnnnn... dedim dimi dedim bennnn 6 hafta 6 gn yani 7 haftaaa :):):) hay allahım yaaa sen ne byüksün... noluuurrr rabbim tüm isteyenlere bu duyguyu nasip etttt burdaki tüm yol arkadaşlarımıza........... ayse ve hlyc allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin..... progesteron bende içmiştim ilk bebeğimde tutunsun sıkı sıkı die bebiş... kendinize dikkat edin canlar... rabbim istedimi nasıl oluyo istersede inş. doğacaklar hayırlısıyla :)

gecmış olsun cnm yhaaaa...dikkatli olll..bolbol meyve yeee....ben de senii mayıs böcüğünüü yirimmmmmm

cnmm evet demıstınn.bu aradaaa ben 7 hafta dıemedımm..esımle eve gelırken konusuuoruzzzz..6hafta 6 gunluykm yarın da 6 hafta 7 gunlukk o da bana dıokııı 7 hafta yarınn..yokkkk dıorummm 6 hafta 6 gunn daha ne 7 haftasıı dıomm..sonra jetonu düşürdükk..amin cnm amin

cnmsın... başlarsın sen yine duygusal duygusal şimdiii kıyamammm... ya bişi dicm demek istemedim ama.. bnm 30gbi regl olmama gereiodu hala tık yok.. nasıl sancım oluyo ama bişi olmuyo acaba diorum bi testy mi yapsam yarın ne dersin...

du bebem yapma bı 10 gun gcsnn.bılosunn reglıyı 10 15 gun gecınce cıkomus testtee.ayhh inşaallahh cnmm..cassiim sızde soreun neydı balımm
:44::44:

du bebem yapma bı 10 gun gcsnn.bılosunn reglıyı 10 15 gun gecınce cıkomus testtee.ayhh inşaallahh cnmm..cassiim sızde soreun neydı balımm
:44::44:

evre 4 endometriosiz tüplerimde ve yumurtalıklarımda yapışıklık var... biliosun transfer ertlendi.... bnm günüm şaşmaz aslında heleki bunca sancıya tmm geldi diorum negelen var ne giden hayırlısı artık ilaca başlıycam bi olsam.. hiç aklıma bile gelmedi bu ay ev tadilattaydı ağar işler yaptım.. pikngegttm ipatladm..lunprka gittim hiç diikkat etmedim... bu stres yetio zaten.. dediğin gibi bekliyim bunca zaman olmadı şimdi mi olcak tm transfer öncesi... vücudum şiş olsam rahatlıycam :):) menopoz ne kötü bişidir kimbilir :)::))) ee sen anlat boşver beni şimdi kontrol bdaha NE ZMN.. kalbini ne zmn duycaksın bakalım...

yokk cnmm nıe ole dıosunn olur muu olurrrr...benn olsa bıle cıkmas da üzülürsun dıeee

...cnmmhıc bellı olmasss...ayhh sasmassaa hamıs olabılınnnnnnnnnnnsenn sogan kürü yaprınmııı..faydasıı oolmas mı kiii

yok cnm yapmadım içemiyorum öle şeyler... yyaaaaa aslında çok faydalıymış... bi yapıp rahmitmzlmek gerek heee.... olmam be cnm sanmıyorum heveslenyrm ama kızıyorum sonra kendime kan tahlili yaptırırım ama korkuyorum istemiyorum o sonuçları görmk.. en iyisi dediğin gibi beklemek bebemm... olsaydım temizlenecektim 2 güne ay anacım mağdurum çok mağdurum mağdurummm :):):)

en iyisi gidiyim yatıyım sabahta olmazsam ruh halime göre şu pahalı idrar testlerinden alıyım evde yapıyım hani yoksada dr gidim zmn geçio bişi versin başlasın artık şu ilaçlara dimi ama :)

amiiin kuzum darısı tüm isteyenlerin ve hakkıyla analık edebileceklerin başına.. Rabbim tamamına erdirsin inşallah..
yapmaaaaaa ben 2 kere yaptım hem de 2 gün arayla ama çıkmadı idrarda. 11. gün kanda bakıldı 377 çıktı geç yumurtlamışım ben bu ay geç tutunmuş minnoşum.. boşuna test yapıp kendini üzme çıkmaz çünkü 1 hafta olunca kanda baktır..

günaydın cicoşlarııım..
kandiliniz mübarek olsun Rabbim bu mübarek günün hürmetine dualarımızı kabul etsin hülyamla bana bıcırıklarımızı kucağımıza sağ sağlam sağlıklı almayı nasip etsin.. sizlerin de göbişlerine tez zamanda birer ikişer mercimekler göndersin güzel Allahım..

Aminnn cnmmm..senin ve tum arkdslrimin kndili mubarek olsunn..insaallh balim sag salim aliris kucagkmiza bebislerimisiii ve herkess hamisklirrrr...bu gece bolbol dua etcnm herkeseee..allahim kbul etsin hpimizin dualarini..
Bu araada bn bilememisim bebisimin buyuklugunuu bi yerde 16 cm dioo silam uyandrdi bniii okdr omas dedii..bnde iice bktimm biyerdede 0,83 cm yasoduu.sagliklii olsun da bebislerimizzzz

:))) 0.83 yada 1.6 cm dir tatlım çünkü ben ptesi gittim en fazla 5 haftalık dedi daha 1cm olmamış 1 cm olunca kaç haftalık olduğunu hesaplarız dedi.. ptesi yine gel ölçelim dedi ondan sonraki ptesi de kalbi atacak inşallah dedi..

nbr kıslar ocnclıkle kandılınız mubarek olsunn bol bol dua ıle ınsallah
hamılelerımız nasıl aysecım geçmiş olsunn nazaramı geldın kusum ya...bol bol su iç tatlımonunla atarsın ınsallah
hulyaacım sen nasılsın bakalım
sızden nbr arkadaslar bu aylarda yaylarmı gevsedı nooldu :)maaşallah cok gusel habeerler alıorum yaa
ınancım artıo bole zamanlrda allahın ol demesıyle olmayack sey yok..bazen umutsuzlukda kaplamıo değil tabıkı ınsan tuple bıle olmadı oylemı olcak dıyor yada herkeın basına gelirde benım olmaz dıyebılıosun çunku bizim 1.5 yıldır geçtı dediğimiz varıkosel oylece durduğu ıcın 1 tane bıle artmadı sayı naptıysak olmadı yaa dırencımızı cok kırdı o..allah razı olsun arkadaslr butun safhalareınızı bızımle paylasıp kullnen umutlarımızı yeşertitiğiniz için allah beebişlerınızı sızlere bağışlasın darısıda tum olmayanlara bulaşşsın ınsallh:)))))))

Son düzenleme:

Saoll cnmmm iyiyim allahima binlerce kez sukurr.. Sen nasilsinnn ...esjn ameliyet mi oldu senin cnm :44:

Saoll cnmmm iyiyim allahima binlerce kez sukurr.. Sen nasilsinnn ...esjn ameliyet mi oldu senin cnm :44:

evet canım 1.5 yıl once olmustu sol taraftan amelıyattan oncede 10 mılyondu mlde sperm ameliyattan sonarada naaptıysak artmadı :))))))2 de negatıf tüp bebek denememiz var..tabıı bende delı gıbı rahım fılmı hısteerskopi aklına ne gelıosa yaptırıorum nıye olmuo dıye tupde.. meğer eşimin ameliyatını yapan biippppp herif yapamamıs doğu bıyerdeydık ozaman..hemde sağdada varmıs işte 1 ay once çift taraflı oldu..başa döndükk şimdi 1 yıl doğla yolla denicez olamzsa seneye yaza bu kez istanbulda iyi bir merkezde denicez bız adanadayız burda denemıstık hep..hayırlısı işte canım bakalım belkı amelıyat vesıle olur

Gunaydin KK"nin Anne Adaylari

Kandiliniz mubarek olsun Allahim bugun ettiginiz tum dualari kabuletsin insallah.Olurda bide de dua ederseniz simdiden Allah razi olsun.

Hersey gonlunuzce olsun

Opuldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…