- 2 Haziran 2010
- 673
- 279
- 123
Aminnn cnmmm..senin ve tum arkdslrimin kndili mubarek olsunn..insaallh balim sag salim aliris kucagkmiza bebislerimisiii ve herkess hamisklirrrr...bu gece bolbol dua etcnm herkeseee..allahim kbul etsin hpimizin dualarini..
Bu araada bn bilememisim bebisimin buyuklugunuu bi yerde 16 cm dioo silam uyandrdi bniii okdr omas dedii..bnde iice bktimm biyerdede 0,83 cm yasoduu.sagliklii olsun da bebislerimizzzz
diğer topiktede konustuk gecen gun aysenin ve senin kese günlerinizde müdür yardımcısının odasından girdim baktımm not giriorum bahanesıyle:)))))))
dıorumm bıde ogun kım nereye girmiş kayıtlı oluomus pcde kadınlar kulubu tüp bebek bölumu ve nısan ayını husranla sonuçlananlar ve bi gün geleceksin bebeğim topiği abuuuuuu:))))))))kimsede bilmio bizim aıleler dısında hala düşünmuorz yalanı atıoz yerlerse:))))))
Bizim de kimse bilmioduu..eee bacim tup bebek icin surekli nasil izin aldinn
canım neden bu jadar gecikti doktoruna sor amaaaa :26:Kizlar Selam
Aysem Hulyam ve diger arkadaslar nasillar? Ben zor bir regli zamani geciyorum.Selim solugum kesildi.Hem agrili hem batmali hemde masallahlli regli.Iki ayin gelmemzzligini cektiriyor bana.Neysem bikac hafta sonra benim de gorusmem var.insallah bu sefer olucak. Bizim indian kusu doktorumu gorursem iki laf edecem ona.
Neysem opuyorum sizleri..
Guzel haberlerinizi bekliyorum..
canım hoşgeldin. yok öyle rafa kaldırmak filann.. kavuşana kadar mücadeleye devam...tatlım dilimiz kaldırıdık desede içimizdeki evlat hasreti geçmiyorki ben iki yıl kadlrıdım çok pişman oldum yapma sakın... keşke diyorum hemen devam etseydim şimdiye olurdu belki bence imkanların elverdiğince mücadele et canım.. bizmle birlikte tabii gitmek yok.. öptüm canımKızlar herkese merhaba, uzun zamandır girmedim foruma. Arada bir bakıyordum haberlerinize, bugün vaktim vardı gecmisi okudum söyle bir ve şok oldum. Süper haberler var, öncelikle ayse ve Hülya'ya hayırlı uğurlu olsun. Çok sevindim, Allah tamamına erdirsin, saglikla kucaklarıniza almayı nasip etsin.
Veee diğer anne adayları, sizlere de biran önce bu güzel haberi nasip etsin.
Ben bu konudan uzak yasamaya çalışıyorum. Gecen hafta bu anne olma istegimi rafa kaldırmaya karar verdim. Ama aklımdan çıkaramıyorum. Bu durum çok sıkıcı bir hal aldı, ne yapmam gerekiyor onu da bilmiyorum((
Yeni harika haberleriniz için arada bir bakıyor olacağım. Kalın saglicakla...
yaaa hasta oldum beeen ateş ishal bulantı doktor 3 gün rapor verdi evde yattım bugün saat 12den beri uyuyorum
Allahım meleğim sana emanet sen koru Rabbim..
oouufff ayseeeee domdommm küscem sana nerdesın sen yhaaaaaa..ne gusel eskıden geyıkneyım yapodukkk..unuttun falla..böcuklendın dıeeeeeeeeeenaber kuzulaaar?? boğazım düzeldi şimdilik daha iyiyim ama kırgınlık var hala üstümde..
kopcuğum sen ne iş yapıyodun da bu kadar yoğunsun canım..
nazayseeeee nerlerdesin sen???
oouufff ayseeeee domdommm küscem sana nerdesın sen yhaaaaaa..ne gusel eskıden geyıkneyım yapodukkk..unuttun falla..böcuklendın dıeeeeeeeeee
ben böcüklendim de sen noldun sankiiim durdun durdun da geçtin bile beni caadıııı
hastayım ya annem yatıyorum uyuyorum...
hülyaaa ne zaman pıtpıtlar???
Balim bocugummm cnmm iki hafta sonragel dedi dr..cnmm bnm kasik agrilarim cok fenalastii bisey mi oluoo:18:Sende varmi kasik agrisi ouff batioo sureklii offf hele simdii
yok kuzum normalmiş doktor dedi bana da kasıklarında batma sancı belinde ağrı olacak normaldir şu an yumurtalıkların zaten genişlemiş durumda rahminde kasılıp kendine yer açıyor ağrı olacak dedi..
ben de pek yok ağrı hatta ben de ondan şüpheleniyorum ben de yok ağrı sızı acaba gitti mi evladım diye(( memişler fena benim el değmiyo hem de rengi değişti sanki:26:
Piqi ama yedenn baaaaariosunn ki banaay delirme hülyaaa al dışardan ye bildik düzgün marka evde yapacağından bin kat sağlıklı olur evde sıcakta mayalayacaksın bisürü bakteri ürer onda.. herşeyin kesin pastörize ve bilindik marka olanını al.. ben yarım yağlı yörsan alırım hep evde yoğurt moğurt da yapmaaaam...
Piqi ama yedenn baaaaariosunn ki bana:84:
bak minnoşum en çok dikkat edilecek şey çiğ et ve yeşillikler çok iyi pişmemiş et ve çok iyi yıkanmamış yeşilliker yeme.. dışarda salata yeme.. pastörize olmayan süt ürünleri tüketme.. hazır çorba meyve suyu kahve tüketme... sigara zaten içmiyos dimi kuşum??
Cix icmomm yapma ddedigin bisiyii bapmioruummBide bide bide seni sefommmm Kop con bide sen delseniz de eski gunlerimise donsek yahh cok sikildim teqteqqq..agardi bak saclarim teqteqqq...
Et cnm ben namazimi kildimm simdi ara vrdim kurnda okuyalimmm cnmm bi de okunmasi gerekenler varmis netten baktimm sende bak cicisimmmhepsi terk etti kuşum biziiii((( ben de işteyken daha çok girebiliyorum evdeyken daha çok işim oluyor ptesi döncem işe yazarım sana bütüüüün gün..
ben de seni çoook seviyoyuuuum..
şimdi ben gideyim hepimiz için biraz dua edeyim kandil ya..
Et cnm ben namazimi kildimm simdi ara vrdim kurnda okuyalimmm cnmm bi de okunmasi gerekenler varmis netten baktimm sende bak cicisimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?