Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

Kucuk annemiz bize de dua et ne olur.Allahim bizede nasip etsin insallah...

herkesin kandili mubarek olsun kucakları bebişle dolsun inşallah

diğer topiktede konustuk gecen gun aysenin ve senin kese günlerinizde müdür yardımcısının odasından girdim baktımm not giriorum bahanesıyle:)))))))
dıorumm bıde ogun kım nereye girmiş kayıtlı oluomus pcde kadınlar kulubu tüp bebek bölumu ve nısan ayını husranla sonuçlananlar ve bi gün geleceksin bebeğim topiği abuuuuuu:))))))))kimsede bilmio bizim aıleler dısında hala düşünmuorz yalanı atıoz yerlerse:))))))

Bizim de kimse bilmioduu..eee bacim tup bebek icin surekli nasil izin aldinn

Bizim de kimse bilmioduu..eee bacim tup bebek icin surekli nasil izin aldinn

ayy kusumm uyduruk kuyusundan attıkça attık işte benım 3 yıl önceki ameliyatı sanki o sıralar oldum gibi oldu tabii hangisi daha utanç verici bilmıorum orda resmen anal fisür yazıo eşim doktor yaa onun dr arkadası yazdı raporu oda öğrendii şeyimizi açtığımızı, yetmedi orayı gerdik valla:)))))))
eşimde ameliyat oldu sonra iştee ben yıne sevk aldım fılan onuda söyleyemıoz yaa oda taş düşürüo olduu allahım sen affet valla tek ayak ustunde kırk yalan yuzumude kızarmaz oldu:)))

selam benim topic kurtlarım. nasılsınızzz ben ölüyorum yorgunluktann. tedavi ve sonrası depresyon derken işlerim birikti... yaz sıcak ve yoğunluk bitttimmmm .. hepinizin yazdıklarını okudumm hülya ve ayşecimmm güzel haberlerinizle mutlu oldum canlarımm..... dikkat edin kendinize... hepinizin kandilini kutluyorumm.. mübarek günelimize dualarımız kabul olsun inşallah hepimiz hamiş çıkalım 3 aylardan
canım neden bu jadar gecikti doktoruna sor amaaaa :26:
canım hoşgeldin. yok öyle rafa kaldırmak filann.. kavuşana kadar mücadeleye devam...tatlım dilimiz kaldırıdık desede içimizdeki evlat hasreti geçmiyorki ben iki yıl kadlrıdım çok pişman oldum yapma sakın... keşke diyorum hemen devam etseydim şimdiye olurdu belki bence imkanların elverdiğince mücadele et canım.. bizmle birlikte tabii gitmek yok.. öptüm canım
yaaa hasta oldum beeen ateş ishal bulantı doktor 3 gün rapor verdi evde yattım bugün saat 12den beri uyuyorum
Allahım meleğim sana emanet sen koru Rabbim..

hayatım bol bl dinlen dikkat et kendinee üzme bizi .dualarımız seninleee

naber kuzulaaar?? boğazım düzeldi şimdilik daha iyiyim ama kırgınlık var hala üstümde..
kopcuğum sen ne iş yapıyodun da bu kadar yoğunsun canım..
nazayseeeee nerlerdesin sen???

naber kuzulaaar?? boğazım düzeldi şimdilik daha iyiyim ama kırgınlık var hala üstümde..
kopcuğum sen ne iş yapıyodun da bu kadar yoğunsun canım..
nazayseeeee nerlerdesin sen???
oouufff ayseeeee domdommm küscem sana nerdesın sen yhaaaaaa..ne gusel eskıden geyıkneyım yapodukkk..unuttun falla..böcuklendın dıeeeeeeeeee

oouufff ayseeeee domdommm küscem sana nerdesın sen yhaaaaaa..ne gusel eskıden geyıkneyım yapodukkk..unuttun falla..böcuklendın dıeeeeeeeeee

ben böcüklendim de sen noldun sankiiim durdun durdun da geçtin bile beni caadıııı
hastayım ya annem yatıyorum uyuyorum...
hülyaaa ne zaman pıtpıtlar???

ben böcüklendim de sen noldun sankiiim durdun durdun da geçtin bile beni caadıııı
hastayım ya annem yatıyorum uyuyorum...
hülyaaa ne zaman pıtpıtlar???

Balim bocugummm cnmm iki hafta sonragel dedi dr..cnmm bnm kasik agrilarim cok fenalastii bisey mi oluoo:18:Sende varmi kasik agrisi ouff batioo sureklii offf hele simdii

Balim bocugummm cnmm iki hafta sonragel dedi dr..cnmm bnm kasik agrilarim cok fenalastii bisey mi oluoo:18:Sende varmi kasik agrisi ouff batioo sureklii offf hele simdii

yok kuzum normalmiş doktor dedi bana da kasıklarında batma sancı belinde ağrı olacak normaldir şu an yumurtalıkların zaten genişlemiş durumda rahminde kasılıp kendine yer açıyor ağrı olacak dedi..
ben de pek yok ağrı hatta ben de ondan şüpheleniyorum ben de yok ağrı sızı acaba gitti mi evladım diye (( memişler fena benim el değmiyo hem de rengi değişti sanki:26:

Kuzumacele bana ygurt markasi verrr..herkes evde yapip yiomuss sen napionnnn

ay delirme hülyaaa al dışardan ye bildik düzgün marka evde yapacağından bin kat sağlıklı olur evde sıcakta mayalayacaksın bisürü bakteri ürer onda.. herşeyin kesin pastörize ve bilindik marka olanını al.. ben yarım yağlı yörsan alırım hep evde yoğurt moğurt da yapmaaaam...

Piqi ama yedenn baaaaariosunn ki bana:84:

Piqi ama yedenn baaaaariosunn ki bana:84:

baaarmıom hamiile böcüüüm... geçen sene 3 yakın arkadaşım hamileydi 2si delirmiş gibi yaşadılar o yasak bu zararlı onu yemem burda geçmem sinir ettiler beni gayet doğal davranan en kolay hamileliği geçirdi onlara inat.. o yüzden ben de öyle manyak gibi yapmam kendimi zati doktorum da lekelenme ve kanama dışında korkacak hiiiç bişeyin yok dikkat etmen gereken bişey yok sağlıklıysa doğar değilse zaten ne yapsan olmayacak diyor.. rahat olalım kuşum..

bak minnoşum en çok dikkat edilecek şey çiğ et ve yeşillikler çok iyi pişmemiş et ve çok iyi yıkanmamış yeşilliker yeme.. dışarda salata yeme.. pastörize olmayan süt ürünleri tüketme.. hazır çorba meyve suyu kahve tüketme... sigara zaten içmiyos dimi kuşum??

Cix icmomm yapma ddedigin bisiyii bapmioruummBide bide bide seni sefommmmKop con bide sen delseniz de eski gunlerimise donsek yahh cok sikildim teqteqqq..agardi bak saclarim teqteqqq...

Cix icmomm yapma ddedigin bisiyii bapmioruummBide bide bide seni sefommmmKop con bide sen delseniz de eski gunlerimise donsek yahh cok sikildim teqteqqq..agardi bak saclarim teqteqqq...

hepsi terk etti kuşum biziiii ((( ben de işteyken daha çok girebiliyorum evdeyken daha çok işim oluyor ptesi döncem işe yazarım sana bütüüüün gün..
ben de seni çoook seviyoyuuuum..
şimdi ben gideyim hepimiz için biraz dua edeyim kandil ya..

Et cnm ben namazimi kildimm simdi ara vrdim kurnda okuyalimmm cnmm bi de okunmasi gerekenler varmis netten baktimm sende bak cicisimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…