Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

hülyaaam benim memişlerden başka hiç belirtim yoook ilk zamanlar başım dönüyoduuu o da geçti çoook korkuyoruuum bütün gece kabus gördüüüm acaba bugün başka bir doktora daha mı gitseeem çok fenayım kuzuum..

Yha cnm ben wcde zorlaniom napcam cok acoo totomm...cnm bnde de bgun batmalar yokkk..niekii bnde pek bi kotu seyler grdum allahim hayrlara cikarsin insaallahh

Yha cnm ben wcde zorlaniom napcam cok acoo totomm...cnm bnde de bgun batmalar yokkk..niekii bnde pek bi kotu seyler grdum allahim hayrlara cikarsin insaallahh

kuzum sabah kalkınca aç karnına ılık su iç, kuru kayısı ye iyi gelir..
ufff gittim kan verdim bi daha beta baktırcam bi de bikaç test daha istemişti doktor onları yapacaklar değerim düzgün artmışsa içim rahatlar belkimm

ne testiii cnmmmmmmmmmmmmmmmmm....bana bişi demedilerrr.....ne testiiiiiiiiiii...hadii bklımmm cnmm ii cıkarr kanınnn

ne zmnnn belli olcakkkk cnmmmm kannn

kuşum benim pisi pisim var ya onun için toxoplasma bakılıyor ama negatif çıktı şükür bişeyciğim yooook.. kan vermişken beta da tekrarlandı o da epey yükselmiş 13 bini geçmiş normal gidiyor sanırım

amanin kocaman olmuşş böcükk artııkk böcükk deillllll..yesın onu teysesııııı.....ii cnm bişey yok cok sevındımmm

amanin kocaman olmuşş böcükk artııkk böcükk deillllll..yesın onu teysesııııı.....ii cnm bişey yok cok sevındımmm

ay bi de kaç haftalık olduğunu bilseydik :)))) anormal kadınım ya benimkisi öyle herkesinki gibi son adetten sayılamazmış 1cm i geçince alet hesaplayacakmış kaç haftalık olduğunu o zaman yapcam ben de tickerımı

Ohhh kizlar kaynatiyosunuz ohh ne guzel masallah Aysecim bebisin sarilmis annesine.Umarim Huyaninkide tamamdir.Bizim bebisler nerde kaldi yawww.Onlarda gelsin artik...Bak sizinkiler yalniz kalacak sonram....Neysem sukur 3 haftas onra benimde tekrar tup bebek calismlarim basliyor kizlar.Umarim bu sefer tutar:))))

ccccccccoooooooooooonummmmmmmmmmmmnası dido reglinn

Cok yogun cnm masallahi var hala devam.Sanirim iki ayin acisi cikiyor.Bu arada is degisikligi yapicam insallah.Cok buyuk moral olacak bana...Kafam insallah rahat olacak...

oooh çok az kalmıış hadi bakalım geliyor bu sefer senin ikiz paşaların

oooh çok az kalmıış hadi bakalım geliyor bu sefer senin ikiz paşaların

Evet az kaldi insallah bu sefer olacak 3 embriyom olsun saglikli yeter bana.embriyom olursa tutacak hayirlisiylada bi olsun insallah...Arkanizdan geliyorum hic merak etmeyin...

Evet az kaldi insallah bu sefer olacak 3 embriyom olsun saglikli yeter bana.embriyom olursa tutacak hayirlisiylada bi olsun insallah...Arkanizdan geliyorum hic merak etmeyin...

oluuur sen kendini sıkma benim gibi delirme yeter.. inşallah bu sefer yolunda gidecek herşey..

:18::118::118::118::118::118:ben hepınıse küsümmmmmm...kımse yok gelıom gıdıom kımse yokkk.herkes bıoyerlerdeeeeeeee..küstümmmmm inşallah cnmm olacakk.
rahat ol positif dşnn..umarım bnmkıde benledır hala...
bnmmkını dr soledı bılmom yane

Cok yogun cnm masallahi var hala devam.Sanirim iki ayin acisi cikiyor.Bu arada is degisikligi yapicam insallah.Cok buyuk moral olacak bana...Kafam insallah rahat olacak...
hayrlı olsun cnm
:2:

:13::78::98::97::96::95::94::93::92::90::89::88::87::86::85::84::83::82::81::80::118::118:

Evet cnmm becerememisinn(eger bana attiysann) asil sen napion ve nerelerdesinnn Gelmion hiccc

be burdayım geliyom gidiyom kimse yok olduğu zamanda ben bişey yazana kadar herkez gitmiş oluyo.
bende birkaçgündür halsizlik var kendimi hiç iyi hissetmiyorum
siz nasılsınız bakalım bebişler nasıl iyi bakın onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…