Yha sende gundus gellbe burdayım geliyom gidiyom kimse yok olduğu zamanda ben bişey yazana kadar herkez gitmiş oluyo.
bende birkaçgündür halsizlik var kendimi hiç iyi hissetmiyorum
siz nasılsınız bakalım bebişler nasıl iyi bakın onlara
Saollhevukumm..darisii herkese insaallahh..hele sirada klp sesi vrr..onun stresi vrr..gel ki z arada guluselim m..tekrr saolll cnmm umArim sen gayet iyisindirrrr...Hlycn canımmmmmmmmmmmmmmmm inanamıyorum gözlerim doldu Rabbim nekadar büyüksünn sen hayırlı olsun bebeklerimiz Ayşem ve seniinn Allahım inşşş. sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsinBizlerede bir mucize verir inşş Rabbim....Başka topikte gördüm ticer ını ve aVATAR RESMİNİİ DOGRUYMUŞŞŞŞ..
Kiyliiiiii kiyliiii kiylisin sen kiyliiii tontonnnmelabaaaaa
azcık ev kadını oldum bugün evimi bekar evi görüntüsünden kurtardım azıcık ama hala pis
birazdan da çıkıp gezcem birazcık...
ohh canım iyileşmişsin aferinnnnnaber kuzulaaar?? boğazım düzeldi şimdilik daha iyiyim ama kırgınlık var hala üstümde..
kopcuğum sen ne iş yapıyodun da bu kadar yoğunsun canım..
nazayseeeee nerlerdesin sen???
Kuzumacele bana ygurt markasi verrr..herkes evde yapip yiomuss sen napionnnn
melabaaaaa
azcık ev kadını oldum bugün evimi bekar evi görüntüsünden kurtardım azıcık ama hala pis
birazdan da çıkıp gezcem birazcık...
Hlycn canımmmmmmmmmmmmmmmm inanamıyorum gözlerim doldu Rabbim nekadar büyüksünn sen hayırlı olsun bebeklerimiz Ayşem ve seniinn Allahım inşşş. sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsinBizlerede bir mucize verir inşş Rabbim....Başka topikte gördüm ticer ını ve aVATAR RESMİNİİ DOGRUYMUŞŞŞŞ..
gene nere gittiniz daha yeni burdaydınız
Sen nasilsin Hevukcum cok gelip gitmiyosun..Bak burasi ugurlu topik.Bizimde mucizemi gelicek canim.Allahim sabirla zamanini beklememiz lazim.....
Yha sende gundus gellDelon sen de aksam aksam kismeler olmoo tabeee..iii sayilirim cnmm bnn sadece. Nolck bisi oldumu telasi vrr..uyuyamiommm..sende ne hal vr nie iyi deilsinn
Saollhevukumm..darisii herkese insaallahh..hele sirada klp sesi vrr..onun stresi vrr..gel ki z arada guluselim m..tekrr saolll cnmm umArim sen gayet iyisindirrrr...
tatlım bu hafta işlerim çok yoğundu ondan çok giremedim bir kaç gün daha yoğunm sonra yine sıklaştırıcam kısmetse canımm.. tatlım inan içim evlat ahsreti ile yanıyor neşem keyfim hiç yok.. olucak inşallah bu sene bizde hamiş kalıcaz.... gez çık havanın tadını çıakr canımmSelam Kizlar
Ohh Aysem duzzelmis keyfi yerine gelmis Hulyacim iyide zaten is de yok ohh ne guzzelll.
Dekopam sen naparsin.Gelmiyosun eskisi kadar.Birakma beni yalniz buralarda.Insallah sira bizde hamis olacaz.
Burdada hava super Ben didsari cikicam.
Hepinize
Canım geliyorum aslında ama kimseye rastlamıyorum bende yazmadan çıkıyorum Hakkaten ugurlu topikmiş İnşallah bizede ugur getirir Umudum bitmişken hlycn ve Ayşe tekrar umut oldu Rabbim çok büyük inşallah burdaki herkesin bebeği olur bizimdeAllah büyük.....
efeeet pisim kedi de var iyice pis oluyo oooh canıma değsinKiyliiiiii kiyliiii kiylisin sen kiyliiii tontonnn
oooh becerikli kadının hali başka tabi bisim elimzden gelimiyo kiii... hem de tembelim benKızlar nasılsınız ... cumartesinn tadını çıkardım uyudum biraz çok yrulmuşumm. akşamada arkadaşlarla boğaz yapıcazzzzz
ohh canım iyileşmişsin aferinnnntatlım bir arkadaşla ortak hukuk ve danışmanlık bürımuz var. tedavi sırasında işleri boşamıştım.. adli tatil öncesi yoğunluk başladıı malum... dörüşmelerim vardı birde... koşturmaca canım... nazayse gelmiyor artıkk anlamadım.. msn de girmiyor bende ekliydii. umarım iyidir.
tatlım ben epeydir evde yaparım.. haftada bir çok da güzel oluyor... ayşemmm al demiş ama yapabilme yeteneğin varsa evde yapp hazırlar çok katkı maddeli o kıvamı nasıl sağlıyorlar ... biz hep yapıyoruz ablam yıllardır yapıyor hamişknede hep kendi yaptı valla bişicik olmaz ben reçelimi ekmeğimi herşyemimi kendim yaparımm. evde yapmak gibisi yok .. onun lezzetine lışan bir daha hazır alamaz zatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
çok şükür iyileştim yaaa inşallah bugünki yorgunluğumdan tekrar hasta olmam...Selam Kizlar
Ohh Aysem duzzelmis keyfi yerine gelmis Hulyacim iyide zaten is de yok ohh ne guzzelll.
Dekopam sen naparsin.Gelmiyosun eskisi kadar.Birakma beni yalniz buralarda.Insallah sira bizde hamis olacaz.
Burdada hava super Ben didsari cikicam.
Hepinize
Aysecim hadi sen bebis cicelgeni koy Hulya gibi masallah cok guzel gorunuyor. Allahim tamamini erdirsin
domdom özele gvell...
yhaaaa öle yapcmmmm...yicemnası gelcemkineee??? anaaa kadın beni kuytuda kıstırcaak
yhaaaa öle yapcmmmm...yicemseni domdomummm...cnm bgun bnm ayaklarım şıpır şıpır ıslandıııı...üşüğmedı ama hyagmur felakettiii.....eve geldıgımdee camasırıma sarı bı leke gelmıs..peçeteye sıldım bısey yokk..cok korktummmmmmmmmmmmm:18::18:bişi omas dımıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?