domdomm aynı dedıgın gıbıııııdırr..bnde yanlıs anlamadımm.ama bıl ıstedımmm okeyyy şeker..bgun nassılsıınnn
nanasnas nasılsın
adamımm bakma öleeeeeeiyileştim ama kaşındım resmen daha yeni iyileştim ama hart hart gezdim çok terledimumarım hasta olmam.. gittim kocişime bi sürüüüüü ciciler aldım yasııık giycek bişeysi kalmamış adamımım..
ayhh evet öleydı dımıı nasnas..oysakii onun serefıne nee smileylerrr eklemıstımmay onun huyu böyle kız okur okur da azıcık yazar nazlı naznaz :)))
adamımm bakma öleeeeeehastalanmassınn sana bişi omassss...ne gusel babalar gunu hedıyesı de alsaydınnn kocişineeee
huuuuuuuuuuuuuppppay dimiiiii babalar günüüü ne zamandı haftaya mı??? haftaya benim de evlilik yıldönümüm ctesi 6 bitcek 7 ye bascaz :))) yaa doktora rica edicem eğer tıbben mümkünse o gün duyalım kalp atışını
nanasnas nasılsın
iyiyim canım ben burayı açık unutmuşum... ayrı sekme açmıştım bitkisel kürlerle tüpler nasıl açılır onlara bakıyordum
ay dimiiiii babalar günüüü ne zamandı haftaya mı??? haftaya benim de evlilik yıldönümüm ctesi 6 bitcek 7 ye bascaz :))) yaa doktora rica edicem eğer tıbben mümkünse o gün duyalım kalp atışını
huuuuuuuuuuuuuppppprafoooooo7.yılınız sımdıden kutlu olsun bebişş..blmm sole bakalım inşaallah duyarsınız o gunn.ahahha sen de 12 devre hedıyeyıı hem yıldonumu hmde babişkolar gunu hedıyesı olarrr nassı feqüürrr
tebrikler nice mutlu yıllara eşinle beraber inşallah:132:
semn dıger topıcte agloodunnnnyeden kıyamammm
yaaa dile kolay 6 sene bitti.. 2005te evlenmiştik..
doğrudur cnmmm...b-sver cannın sıkılınca hmn dısarı cık parkaaa..guneslı temız hava iii geşlırrrcanım sıkılıyor bi kaç gündür kk ye giriyorum içimden bişey yazmak gelmiyor neden böyle oldum bilmiyorum yaş ilerledikçe bazı şeyler ağırmı geliyor ne
doğrudur cnmmm...b-sver cannın sıkılınca hmn dısarı cık parkaaa..guneslı temız hava iii geşlırrr
bende 1997 kasımda seni ikiye katlıyorum..eşimle konuşuyoruz 14 sene olacak diye eşimde ben kendimi yeni evli hissediyom ne zaman geçmiş okadar diyor
Allah bozmasın maaşallah çifte kumrular gibisiniz zaten
sağol...ALLAH bozmasın birde çocuk olsa tadından yenmeyecek
olacak az kaldı sabrın sonu selamet canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?