Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

domdomm aynı dedıgın gıbıııııdırr..bnde yanlıs anlamadımm.ama bıl ıstedımmm okeyyy şeker..bgun nassılsıınnn

iyileştim ama kaşındım resmen daha yeni iyileştim ama hart hart gezdim çok terledimumarım hasta olmam.. gittim kocişime bi sürüüüüü ciciler aldım yasııık giycek bişeysi kalmamış adamımım..

adamımm bakma öleeeeeehastalanmassınn sana bişi omassss...ne gusel babalar gunu hedıyesı de alsaydınnn kocişineeee

adamımm bakma öleeeeeehastalanmassınn sana bişi omassss...ne gusel babalar gunu hedıyesı de alsaydınnn kocişineeee

ay dimiiiii babalar günüüü ne zamandı haftaya mı??? haftaya benim de evlilik yıldönümüm ctesi 6 bitcek 7 ye bascaz :))) yaa doktora rica edicem eğer tıbben mümkünse o gün duyalım kalp atışını

huuuuuuuuuuuuuppppprafoooooo7.yılınız sımdıden kutlu olsun bebişş..blmm sole bakalım inşaallah duyarsınız o gunn.ahahha sen de 12 devre hedıyeyıı hem yıldonumu hmde babişkolar gunu hedıyesı olarrrnassı feqüürrr

tebrikler nice mutlu yıllara eşinle beraber inşallah:132:

benden ve karnımdakinden ala hediyemi oluuur daha ne alcam yeter

canım sıkılıyor bi kaç gündür kk ye giriyorum içimden bişey yazmak gelmiyor neden böyle oldum bilmiyorum yaş ilerledikçe bazı şeyler ağırmı geliyor ne
doğrudur cnmmm...b-sver cannın sıkılınca hmn dısarı cık parkaaa..guneslı temız hava iii geşlırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…