Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

Dra gttimm zaman tam hatirlamiomm 2010 aralik mi nee ..ondan once hrmon tesri yaptrmsim vee tahlillere gre erken menopozz ama bide drdan duymak gerek tahlil yanlissa filan diee ozel bi dra gttimm zaman o zamanBana tak die adam demesinmi uzgunum erken menopoz ahah sok oldum daha kaynanam regli olarkenn ben olmusum erkn menopozz..yikildimm ve her gttigimde drum bana bunu hatrlattii ve her seferinde yumurta rzervimin ciddi derece de azaldogini..adam bni saten psikilojik olarak cokertioduu..ve bana dedigi ilk ve son sansinn tup bebekk..tedavi asamasinda bile acimasiz bi sekilde vahim durumdan bahsettii..ben ole bi gicik oldumki dusun adamin kiziyla ayni yastayim ve meslektasimm..kendi kziini bnm yerime koyup ona gre dusunsee nolurduu...basladim netten arastrmaya kndim yedim ictim ve duzenli klarak adet olodum adam bile sasirmistii..bacim ne menopozuuuuuKisarim haaaa..bu arada ben kesin hamisim sole bole die yazmiom bunlari kimseninkucagina almadiktan sonra gaarntsii yok alinca da nolcagi belli olmass..ne gusel nasnasimmm allahim size de buyuk bi ask vermisss..bak hala dunku gibii asikmis kocisimmm..bu da ne buyuk sansss...

aaaa ne menapozu kııız elalemin karıları 50 yaşında doğuruyo... bak ben de geçen ay gelmeyince menapoz türküsü söyledim bak ne çıktı...

eşimin hakkını ödeyemem en zor zamanlarda bile katlandı bıkmadan usanmadan bir erkek için 7 sene ne demek ......banada dr aralıkta gittiğimde çok zaman harcamışın rezervin azalıyor anca tüple olur dedi ...ben birde 7 seneye yakın vajinusmus la uğraştım yendiğim anda 1 seneye kalmadan hamile kaldım düştü...1 sene geçmeden tekrar hamile kaldım derken dış gebelik çıktı 2 aya kadar onun tedavisiyle uğraştım... sonra 1 sene korunacaksın dedi dr...korundum bikaç ay sonra tekrar gittim daha d.k.h bırakalı 6 ay olmadı en az 6 ay geçsin dediler hadi onuda bekledik... sonra başka bir dr a gittim prolaktinim yüksek çıktı sürekli ilaç kullanıyorum... 1 buçuk sene ilaç iğne tedavisi derken olmadı tüp bebeğe gidin fazla gecikmeden dedi ama aradan da 13 sene geçmişti zaten...tüp bebek dr da rezervin azalmış, daha fazla gecikmeden tüp dedi...tüpe başladık yok kisti yok aşılamaydı derken yine zaman geçti...şimdi de korkuyorum biz parayı denkleştirene kadar çok geç olmasın...ama bir taraftanda düşünüyorum RABBİM evlat nasip edecekse kaderimde varsa ne kadar sorun olursa olsun nasip eder...çok güzel örnekler var önümüzde (ayşe ve hlycn)ve bir sürü hikayeler okuyorum...off ammada kafa ütüledim siz bana takılmayın arada bana esiyor çok sürmez....bugünlerde evde fazla kaldım beynime oksijen gitmedi heralde yarın şöyle bir dışarı çıkıp temiz bir hava alınca bişeyim kalmaz...bunalımda neymiş ben bunalım mikrobuna bağışıklık kazandım fazla durmaz vucüdumda

Nazemir senin tüplerindemi tıkalı canım :26:
Ben Ahmet göçmene gitmiştim tekrar rahim filmi istedi diye gitmedim şimdi gidicem
Ona tekrar laporoskopi olucam...
Bende çok bunalıyorum herşeyi kafama takıyorum.
Bugün arkadaşımın misafirleri vardı kocası bendeydi arkadaşım aradı ısrar etti defalarca sonra eve geldii gel erkekler sizde otursun sen bize gel ablamlarda gelmeni istiyo diye Muhabbetimi severlerdi şimdi ağzımı bile açamıyorum kendimi çok ezik hissediyorum omzumu çekiyormuşum yukarı konuşurken
İndim ama Hemen geri çıktım 1 dak..sonra hepsinin bebeği vardı arkadaşımın sıpasıda atladı kucagıma elimden tututup odaya götürdü aglamamak için yanlarında eve koştum bebeklere dokunamadım dokunamıyorum nazarı değdi derler diye yada severken acıyarak bana bakarlar diye artık hiçbir bebeğin yüzüne bakamıyorum kendimi suçlu hissediyorum sanki nazarım değicek bişey olcak sanıyorum yada bişey olsa onun nazarı değdi derler diye korkuyorum

Aslında çok seviniyorum biri hamile kaldımı bekarken hep karınlarını severdim heycanlanırdım nasıl olucak bebeğin yüzü acaba diye düşünürdüm..Şimdi korkuyorum hayırlı olsun demeye bile ya yanlış anlarlarsa beni diye arayamıyorum arkadaşlarımı..Benim gibi olan varmı ya kafayı yiycem ben en sonunda iyice koptum herkesle dışarı çıkmak istemiyorum hiççç neden insanlar hep kötü düşünüyoki anlayamıyorum Ben mutlu oluyuorum ama onların aklında binbirtilki off offf
Kızlar bakın girince buraya böle oluyo ben en iyisi ugramıyım kendimi tutamıycagımı biliyorum İnşallah Hz.Meryeme erkeksiz evlat veren Rabbim Hz İbrahime kocamış yaşında evlat veren Rabbim bizide duysun bizede EVlat nasip etsin hakkıylada Annelik yapabilmeyi nasip etsin....

Abimin karısı çok çirkef kandilde Aneme gittim evde yoktu oda üst katta oturuyor..
Girdim içeri ayakkabılarımıda aldım anlamasınlar diye geldiğimi..Evde Babam ve 5 yaşındaki ablamın kızı vardı Ablam çalışıyo anneme bırakıyo kızını zil çaldı bu kadın gelmiş Yiğenim açtı kapıyı 1 yaşında bebeği var salondan onun duvara çarpışını gördüm dış kapıdan içeri attı bebeği ve duvara çarptı bebek ve kapıyı çekti gitti evde kimin oldugunu bile bilmiyor yiğenim şoka girdi bebek acıdan yiğenim şoktan nasıl ağladılar vallahii bukadar vicdansızmı olur bir anne bişey olsa 5 yaşındaki çocuk napabilir kii bebeğe..Sonra Annem geldi öbür kızlarıda annemleymiş biri 4 biri 3 yaşında 3 yaşındaki yiğenimin ateşi var nasıl hemde diğer yiğenimi yolladım git annen ilaç versin ateşi var diye yollamadı gece 12 saat eşimle hastaneye götürdük çocugu iğne vurdular..Rabbim böylelerine nasip ediyo onlara veriyo ama bize vermiyo

Cnm bise de dr olle dedii..ilacla vakit kaybetmeyelim rezervin bitio ilac milac derken bi bakmisinki tup bebek icin bil erezervin kalmaz dedi ve yaptik negatifff..sen ot mot yemion ocmionmu bacimcimmm
Hevukcum kerak etme varki ole olan diosun yah ben annemii ablami bioe grmek istemiodum ablamin 3 Cocgu var 3.su serkan benm bebegim gibi hayatta kiyamam ve hayranimona ..dsun onu bile grmek istemiodum ablama gitmiodumm..bilen bi kac kisi var onlardan utaniodumm niyeysee..bsver aslinda onlar biziim dsundugumuz gibi pimpirikoi dusunmuolar..gayet olgunca dsunup halimiza nasil care olsak die bakiolar..unutma sadece sen ben o deill..bu herkese olabailirr..s birinin basina gelse nasil dsunursun emin ol onlarda ole dsunuo..annemin kuzeni evlendii hmn bebbisi olduu..cocuk 3 yasinda dunya tatlisii tv distu ustune öldu..kadinin yillarca xocgu olmadi.kimse durumuna garati veremse..nerde mutluysan oraya gitt bazen haberlerini birak bize keraklandirma bizi

Cnmm allah akil fikir versinn yengene bsverr..hepimzi bgun ajnis olcas merak etme er yada geccc

canım bende çok seviniyorum heleki yakın tanıdığım birisi ise hamile kaldığını ve çok zor elde etmişse çok duygulanıyorum ...ayşenin hamile kaldığını öğrendiğimde mesala gözyaşlarımı tutamamıştım nerdeyse 6 aydır tanışıyoruz ne zorluklardan geçtiğini az çok biliyorum ve onun hamile kalmasını kendimden çok istiyordum...benim kardeşlerimin bebekleri var çok seviyorum onları yada tanıdıklarımın bebeklerini hiç nazar değdirdi diyecekler diye düşünmüyorum derselerde kendi cahillikleri saygısızlıkları...arkadaşımın bebeği olmuştu çok samimiyizdir bana derdi senin yanında çocuğumu severken çekinmiyorum ama bi arkadaş vardı çok takıyordu çocuğu olmuyor diye onun yanında sevemiyorum yanlış anlayacak diye diyordu...o arkadaşda benden kaç yaş küçük birisiydi ama benden daha çok üzülüyordu çocuğum olmuyor diye...ben dışarıda çıkarım niye birkaç kendi bilmez için kendimizi eve kapatacaz... eve kapandıkça insan daha çok düşünüyor daha çok kafasına takıyor kuruyor boşver başkalarının ne dediğini önemli olan kandimimiz
ALLAH herkesi bi şekilde imtihan ediyor bazılarını çocuklarıyla bazılarını çocuk hasretiyle...doğurmak anne olmak demek değilki bazısı ellerindeki hazinenin anlamını kavrayamıyor onun içinde fesat düşüncelere kapılabilyorlar...sende haklısın böyle olay karşısında insanın isyan edesi geliyor ben ne uğraşlar veriyorum bir evlat için kadının yaptığına bak diye

ben geçen sene almıştım marankinin dediği otlardan zorla bir kaç gün içtim iğrençti tadı ve ocakda çörek otu bal arı sütü felan yedim oda kist yaptı...ben dış gebelik geçirdiğim için tekrarlama riski %10 muş hasarlı tüplerde dış gebelik olurmuş yada darsa bende her ihtimala karşılık tüplere iyi gelecek ot falan varsa içeyim diye düşündüm...birde hayıt almak istiyorum...sen neler içmiştin bizlede paylaşırsan sevinirim

Hlycncım Bir ara içtim canım ama bir faydası olmadı buradan bir arkadaş vermişti otları bir aktar vermiş..
Şimdi Ahmet marankinin otlarının alıcam aslan pençesi çivan perçemi çoban çantası karışık otlar bide bunu deniycem..Dr araştırıyorum benim tüp bebekte 1 yumurtam oldu hiç problemim yoktu aslında yada vardı kimse anlamadı ama her ay yumurtam oluyo bu ay sağda hissediyorum ama sağ tıkalı malesef...Sen ne kullandın canım ot soğan suyu içicektim içemedim çünki çok zayıfım dahada zayıflatır diye 2 gün içtim sadece...
Rabbim hayırlısını versin inşallah...
Ben bebeğim olmadığına üzülmüyorum okadar takıntılı değilim ama insanlar işte
Tanıdığım 3 kişi var bebekleri olmayan hamile kadın gördüğümüzde karınlarını parçalamak istiyoruz demişlerdi Ben asla böyle birşey düşünmem kimsenin bebeği için asla kıyamamda çok içim kaynarsa bebeğe birsürü dua okurum nazar olmasın aman diye...
Kızlar sağolun

Nazemir bende ağladım valla hlycanada ağladım Rabbiminb mucizesi kesinlikle okadar büyükkü Mevlam
Eşime bile anlattım ağlayarak şimdi çok mutlu omuşturlar dimii Bende sevindim hemde nasıl
Eşimde diyo manyaksın sen ya ne aglıyosun herşeye onunda gözlerini doldurdumda biraz mutluluğumla..
Bizim olsa heralde 1 hafta ağlarız eşimle...
Eşimin yengesi dogum yaptıgında eşime bebeği vermişler hastanede ağlamış eşim hüngür hüngür bekarken..İkimizde duygusalız

senin yazdığın otları bende içtim ama ben tadını beğenmedim hatta acı olmasın diye balı dolduruyordum içine...aynen bende takıntılı değilim ama kendini bilmez biri saçma sapan birşey söyledimi sinir oluyorum...birde genç yeni evli hiç bir sorunu olmayan insanların çocuğum olmuyor diye üzülmelerini anlamıyorum sanki herşeyi yapmışlar bir sürü sağlık problemleriyle uğraşmışlar da olmamış gibi bunlar beni daha çok deli ediyor...

Canım benimde 3 sene oldu yaşım 27 ama tüpüm tıkalı ve yumurta rezervimde az
Ya bide ayipp olmazsa birşey sorabilirmiyim..Benim çok akıntım oluyo dün 7 defa çamaşır değiştim üstüme bile geçiyo tüplerin tıkalı olmasındanmı acaba bu ya dr gittim bunun için fazla değil dedi ama ben çok rahatsızım birsürü dr gittim sadece biri iğne verdi ama iğne bitince tekrar bundanda olmayabilir bebiş dimi çok antibiyotik kullandım neyapsamkii sendede varmı böyle problem:26:

Hiç içmemezlik yapmam zehir olsada bir umut içerim ben Benim içtiklerimde acıydı ama sonunda olucak diye umutlandığım için hiç acısını anlamadım diğer kızlar berbet ögürüyorum filan yazmışlardı bazıları içememişti ben bir güzel içtim hemde çok lezzetli geldi

niye ayıp olsun benimde oluyordu geçen seneye kadar günlük ped kullanıyordum... bende adetliyken maydonoz saplarını kaynatıp limon sıkıp içtim 1 hafta sonra yine adetliyken içtim 1 haftadan fazla içmiyordum iltihapları söküyormuş sende dene belki faydasını görürsün ben çok rahatladım 1 senedir akıntım olmuyor

canım benim sözüm bizim gibi sorunlu olup tedavilerle sonuç alamayıp üzülenlerle değil...tanıdığım birisi var 21 yaşında daha korunmayı bırakalı 6 ay bile olmamış nasıl üzülüyor çocuğum olmuyor diye ve dr a gitmiş dr bile kızmış 6 ay bile olmamış diye... üstelikte biz tanıştığımızda hamileymiş daha sonra öğrendiğimde... hani bizim gibi yıllarca uğraşmamış ama nasıl üzülüyordu

hevuk hevukk tam saana ösel msj atıodum gel dıee..kocişim aradı gelımousss.gtcez hazırlancamm.benn calısmıom yha sen onlıne olunca bsıım topıcte konusuurusss yarın bıgun belkı bugunnn..duygusallll gacııııı

Son düzenleme:
bacım senın iki tüpde mı tıkalıııı...

Yok bacım sağ tıkalı sol yapışık enfeksiyondan dolayı..Başka zaman görüşürüz tamam şekerim
He ya çok duygusalım neolcek benim halim herşeye ağlıyorum ince düşünüyorum yanlış anlaşılıyo
Çıkayım daglarada kurt yesinnn beniiiiiiiiiiiiiiii en iyisi..

Deniyim tamam canım günlük pedde kullanamıyorumkii dahada raatsız ediyo öyle böyle değil şu meret
Çare bulmam lazım kısa zamanda ama zayıflamamm lazım..Bende sinir oluyorum onlara ama korkuyolardır belki olmıycakmı acaba diye benim t..kızı ilk ay ağlamıştı olmadı bebeğiğm diye
Ben hiç ağlamadım korunmadık eşim test alıyodu yapsana diye sanki içime doğmuşş olmaz diye umursamadım olmadıda.. Uyuz bebekler saklandığınız yerden çıkın yeter bukadar oyun

ben geldiiiiiiiiiiiiiim... off çok yoruldum yaaaa.. gerçekten böyle giderse ben bu çocuğu gezmede doğururum sabah zaten geç kalktık hadi dışarı attık kendimizi kahvaltı bilmem ne sonra klasik otomobil fuarı gibi bişey varmış oraya gittik eşimle gez gez dolaş bir yanmışım nasıl amele yanığı burnun kıııpkırmızııı omuzları açıktı bluzün ciğer gibi :))) sonra geldim sızmışım yorgunluktan kalkınca da biraz yemek çamaşır falan derken bu saat oldu... ölüyoruum yorgunluktan yarın da iş var üfff..
sizden nabeeer???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…