Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

Oh gez ne güzel ben çıkmıyorum dışarı hiç
Eşimde yoktu gerçii evde arkadaşlarıyla takılıyo..
Bebişin nasıl iyimii oda yorulmuştur alıştırcan bebeği daha evde durmıycak..
Ben bugün arkadaşımın kuranına gittim oda üst kata dahada çıkmadım..
Havanın nasıl oldugunu bilmiyorum çok sıcak galiba

vicadnım da sızlıyor ama hiç oturumuyorum dinlenmiyorum acaba bu mercimeğe bişey olur mu diye.. neyse yarın kontrolüm var bakalım ne diycek doktor

neyse kızlar ben yatayım.. yarın işim yoğun olur muhtemelen ama doktordan sonra haber vermeye çalışırım.. iyi geceler

oh ne güzel gez çocuğun adını da ne koyarsınız artık yollarda doğunca... bende akşam 8 de çıktım yeni geldim eve dolaştık parkta geldim...yarınada anlaştık termosa çay demleyip gidecez komşuyla tabii eşim izinli olmazsa olursa onunla gidecez yani her koşulda yarın gezecem...

Naber kızlarrr... ayyyyy karnım ağrıyorr... adetim gecikti 4 gün bu sefer tedavi iyice dengemi bozdu... tüplerim olsa hamiş kaldım sanırdım o derece düzenlidir adet,im yaniiiiii.. olucam bugün epey ağrım var ondan tatsızım galiba biraz....

canım sıkılıyor bi kaç gündür kk ye giriyorum içimden bişey yazmak gelmiyor neden böyle oldum bilmiyorum yaş ilerledikçe bazı şeyler ağırmı geliyor ne
ayy canım seni o kadar iyi anlıyorumki bende ar ara böyle oluyorummm.. senin sorunun neydi canım yaa kusura bakma söylemişmiydin daha önce..

bencede git canım tekrar bak benimde biliyorsun öyleydi tüpler gitmedim iki sene sonra gittim ooo almış başını gitmiş benim tüplerr taa bağırsaklarıma yapışmışşş... tüp bebekteki şansımı da düşürüyormuş haberim yokkkk...

Yum yummm nasılsın canım.... tüm kızlarrr... domdomummm conconummmmmm nnazemirrrrrr tüm kızlarr nabersiniz bakalım ayrı kaldıkk. ben yokken nazayse geldimii ? ne oldu bu kıza yaff

Yum yummm nasılsın canım.... tüm kızlarrr... domdomummm conconummmmmm nnazemirrrrrr tüm kızlarr nabersiniz bakalım ayrı kaldıkk. ben yokken nazayse geldimii ? ne oldu bu kıza yaff

Günaydıın ciciiim..valla ben iyiyim ileri derecede amele yanığı dışında sorunum yok :)))
öğle arası doktor kontrolüm var onu bekliyorum heyecanla..

İyiyimm kopkop umm osledim kiz seni ben ama:95:Nasyaseyi grdum kis bura gelmedide baska topicte iyi yanee (galiba)sen napion asil kopkopumBenim gozlerim akio sureklii o yusden goz kenarlarim sisioo siskoo oldularr ve karnim siss nie anlamadimm armut gibi oldu sislik var gaz var hissesldiommm ..ditmicen buydasin dimiiii..
Geellimmm domdomumaa domdom yawrumdra gtmicekkiydin sen bgunn..bu arada bende cumartesi gtcem draaaa sende ctesi de gtcektin dimiii ayni gunn kalp duyaris belkii
Gelelim bana kislar gece hic uyuyamadiimmm..karnim cok agrioo ve cok korkuorumm kalp dinelmey gidince dr ses yok derseBulup kaybetmekk istemiom kopp domm benn mecimekimiiii

Günaydıın ciciiim..valla ben iyiyim ileri derecede amele yanığı dışında sorunum yok :)))
öğle arası doktor kontrolüm var onu bekliyorum heyecanla..
tatlı iyi haberlerini bekliyoruz..

hayatım normal o şişler gazlar bebişten onlarr...hayatım ben yorgun ve bitkinm sıcakta koşturmak daha zor oluyor. yok hayatım neden gideyim daha benim tedavim var hep berabrizzzzzzz bu yolda inşallah ben burdayım sizler gitmedikçe kuşlarımm

ben de çoook korkuyorum (( benim doktor hem bu hafta hem de haftaya çağırdı kontrole bakalım sanmıyorum ben ctesi duyamam daha erken olur herhalde.. heyecandan ölceeeeeeeeemmmm

iyiyim canım gezmek iyi geldi kendimi dışarlara atınca bunalım munalım kalmadı... bana fazla evde durmak iyi gelmiyor kendimi dinliyorum... havalarda güzel tadını çıkaracam

aynen bizimde olsa ağlarım ama eşim heralde hüngür hüngür ağlar...eşim benden daha çok ağlar kesin...ben herkesin hamileliğinde değilde daha çok tedavilerle uğraşıyorlar yıllarca sonra hamile olduğunu duyunca çok seviniyorum duygusallaşıyorum okadar çabadan sonra karşılığını aldıklarında kendim hamile kalmış gibi seviniyorum

miniğimi gördüm herşeysi şimdilik normalmiş kordonu filan var ayyy... ve çok erken çok belirsiz ama hafiften kalbi atıyor
haftaya yine gidicez
çok şükür bin şükür Allahıma

iyiyim canım gezmek iyi geldi kendimi dışarlara atınca bunalım munalım kalmadı... bana fazla evde durmak iyi gelmiyor kendimi dinliyorum... havalarda güzel tadını çıkaracam
ohh yarasın canımmmmm gez tabiiiiiiiii iyi gelirrrr güneş insanaaaa

evet canım yaaa bizler o kadar hasret kalıyoruz bebeğimize ona kavuştuğumuz gün bize düğün bayram değil mi ?biz ne kadar sevinmiştik tuttuğunda eşimin gözleri gülüyorduu havalarda uçuyordu rabbim bir daha nasip etsin bu sefer tammına erdirsin inşallahh.

Ayşecim canım maşlllahhhhhh Allah tamamına erdirsin Rabbim isteyen herkese verdin darıı başımızaa inşallahhhh

amiiin...inşallah bizde yaşayacaz o duyguları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…