Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

miniğimi gördüm herşeysi şimdilik normalmiş kordonu filan var ayyy... ve çok erken çok belirsiz ama hafiften kalbi atıyor
haftaya yine gidicez
çok şükür bin şükür Allahıma

Aman masaalahh cnmm darisi hepimize insaallah...pitpit da duyuulmus ouhhhh

Domdom bgun hic iyid eioim idem bi acayip hic istahima yokkk..basim dönüo sikildim utu yapimdedim gecer belki daha kotu oldumm..utu bityi ama bnde bittim..cnm senin tayin isi noldu

Domdom bgun hic iyid eioim idem bi acayip hic istahima yokkk..basim dönüo sikildim utu yapimdedim gecer belki daha kotu oldumm..utu bityi ama bnde bittim..cnm senin tayin isi noldu

iştah bende de pek yok bulantım yok ama yine de çıkrttım yediklerimi öğlen.. baş dönmelerim geçti gibi..
tayin işini bebişten dolayı başka bahara bıraktık istemiycez tayin filan..

nbr hanımlar nasılsınız bakalımmmm ohh pıtpıtlar gelıo sıra sıraa
hülyacım sıra sende senınkıde cumaya fılan duyulur heralde

nbr hanımlar nasılsınız bakalımmmm ohh pıtpıtlar gelıo sıra sıraa
hülyacım sıra sende senınkıde cumaya fılan duyulur heralde

Bnm kontrolum ctesi cnmm.. Blmm artik hayrlisi valla hic keyfim yokk bedenen ve ruhenn..bisey oldumu olacakmi dusunmektenn kotu oldum iice..napalim hersey allahtan guzelim...sen nasilsinn nasi didoo cnmm

Sanne bamya bamya bamyaa dicem ona bennn
Sonucta ikiside yenilenn ve sevilenn zepppzeler
yaaaa bamya sümüklüüüüü...:84:
Bnm kontrolum ctesi cnmm.. Blmm artik hayrlisi valla hic keyfim yokk bedenen ve ruhenn..bisey oldumu olacakmi dusunmektenn kotu oldum iice..napalim hersey allahtan guzelim...sen nasilsinn nasi didoo cnmm

benim supersonic doktorum geçen hafta demişti bana ilk üç ay kendini mutsuz keyifsiz hissedebilirsin çok normal progesteron seviyen yükseldiği için oluyor diyee..

yaaaa bamya sümüklüüüüü...:84:

benim supersonic doktorum geçen hafta demişti bana ilk üç ay kendini mutsuz keyifsiz hissedebilirsin çok normal progesteron seviyen yükseldiği için oluyor diyee..

Eee buydan ne cikarios ayse cann senin ki sumuklu olcakkkSimdiden belli oldu bamyaaDuuu ama ben pek seferim bamyayii.ayhh cnm cekti yarin yaptiram bareee..yada bise del kaynini sefim senin omas mii
Noluo blmmm cnmm ben habersiz 1 bucuk ayi sorunsuz gecirmisim ama simdi huzursuzumm yemek istemiom uykum bi acayipp aman neysee bsverr...senin keltos dediydi yha dinleyelim osmancim yine hakli ciktii

benimki sümüklü olcak seninki de çişliiiiiiiii
ay bak sen benim keltoşu yabana atma haaa çok acayip doktordur deli meli ama ben onu tanıdıktan sonra güvenip de başka doktora hayatta gitmem.. kaç denemem iptal olup düzenim çok bozulunca arkadaşlar ısrar etti başkasına git diye ama ben içime sindirip de bi türlü başkasına gidemedim.. iyi ki de gitmemişim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…