miniğimi gördüm herşeysi şimdilik normalmiş kordonu filan var ayyy... ve çok erken çok belirsiz ama hafiften kalbi atıyor
haftaya yine gidicez
çok şükür bin şükür Allahıma
Aman masaalahh cnmm darisi hepimize insaallah...pitpit da duyuulmus ouhhhh
:)))) işte duymadık ama dikkatli bakınca görülüyor.. ptesi duyarız dedi doktişim..
Insaaallah o da olur cnmm ne gusel cok sanslisin pzrtesi ne kdr olacak seninn
Domdom bgun hic iyid eioim idem bi acayip hic istahima yokkk..basim dönüo sikildim utu yapimdedim gecer belki daha kotu oldumm..utu bityi ama bnde bittim..cnm senin tayin isi noldu
Kopppp bebeimmm islerin younougu bitt miii osledim seniii
Aybhhh domdomummm tickerini yesinlerr bamyaaaa annesii
Sanne bamya bamya bamyaa dicem ona bennnbamya deel oooo beselyeee
nbr hanımlar nasılsınız bakalımmmm ohh pıtpıtlar gelıo sıra sıraa
hülyacım sıra sende senınkıde cumaya fılan duyulur heralde
yaaaa bamya sümüklüüüüü...:84:Sanne bamya bamya bamyaa dicem ona bennn
Sonucta ikiside yenilenn ve sevilenn zepppzeler
Bnm kontrolum ctesi cnmm.. Blmm artik hayrlisi valla hic keyfim yokk bedenen ve ruhenn..bisey oldumu olacakmi dusunmektenn kotu oldum iice..napalim hersey allahtan guzelim...sen nasilsinn nasi didoo cnmm
yaaaa bamya sümüklüüüüü...:84:
benim supersonic doktorum geçen hafta demişti bana ilk üç ay kendini mutsuz keyifsiz hissedebilirsin çok normal progesteron seviyen yükseldiği için oluyor diyee..
benimki sümüklü olcak seninki de çişliiiiiiiiiEee buydan ne cikarios ayse cann senin ki sumuklu olcakkkSimdiden belli oldu bamyaa Duuu ama ben pek seferim bamyayii.ayhh cnm cekti yarin yaptiram bareee..yada bise del kaynini sefim senin omas mii
Noluo blmmm cnmm ben habersiz 1 bucuk ayi sorunsuz gecirmisim ama simdi huzursuzumm yemek istemiom uykum bi acayipp aman neysee bsverr...senin keltos dediydi yha dinleyelim osmancim yine hakli ciktii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?