Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

merhaba arkadaşlar
bende nisan ayında tüp bebek yaptıran ve negatif sonuçlananlardanım.
negatif sonucu aldıktan 2 gün sonra 8 mayısda regli olmuştum. karnım sancılanıyor bir ağırlık hissi var regi olacak gibi hissediyorum ama şimdiye kadar çoktan 2.reglimin olması lazımdı hala olmadım. böyle gecikme olan var mı. normalde reglim 27-28 günde bir olurdu.

merhabalar niye yüz vermiyon kim küstürdü seni

Koppppum noldu çanaa
fındık kurtlarım benimmm... sayfa düşmesin diye attımmmm

hoşgeldin canım.. bende senin gibiyim. ömrümde hiç gecikme yaşamadım. ilk adetim ilacı kesitikten sonra oldu.. bu adetim ayın 2. sinde olmalıydı en geç ama hala olmadım.. dengemiz şaştı sanırsam .. ama şöyle birşey var tedaviden sonra hmile kalma şansın yüksejk. benim tüplkerim olmadığından böyle bir düşüncem yok. senin olabilir belkii canım.. sorununuz neydi :97:

sevgili topicccccccc yavrucuklarımm hep,nizee mutluuuu bir gün diliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sevgili topicccccccc yavrucuklarımm hep,nizee mutluuuu bir gün diliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yaaaaa nolu eve gideliiim bugün hiç çalışasım yooook dosyalar masamda adeta iş kuleleri gibi duruyooo ben de nette dolanıyorum iyi kovmuyorlar vallaa

benim sorunum yaş canım. 37 yaşındayım. 2 doğal gebeliğim oldu. biri 4 aylıkken sonlandırıldı,2.cisi 9 haftalıkken düştü. 2 gebeliğim arasında 1 yıl falan var.bende yaş nedeni ile beklemek istemedim yine.

canım yaş o kadarda ileri değilki ama normalda bir sorunun varmı ... yumurta yada sperm yada rahim vs. yaşı boşver benim kayınvalidem 50 yaşında doğurduu

allah bidaha yasatmasın canım.hayırlısıyla hamile kal insallah tekrar.en kısa zamanda hepimiz boyle olalım inşallahhhhhhhhhhhh

canım yaş o kadarda ileri değilki ama normalda bir sorunun varmı ... yumurta yada sperm yada rahim vs. yaşı boşver benim kayınvalidem 50 yaşında doğurduu

artık eskiler gibi sağlıklı değiliz. benim yaşıma göre rezervim iyi görünüyor ama sadece 2 embriyo oluşabildi. demek ki kalite sorunu oldu. ağustosta farklı bir emrkezde 2.ciyi deneyeceğim.

buarada yaşını sorun olarak görmüyorum.iki tane doğal yoldan mı bilmiyorum ama gebelik elde etmişsin.ben 26 yasındayım ama daha hiç gebeliğim olmadı.1,5 yıldır hiç korunmadık.yaş sorun değil,tekrar kalırsın allahın izniyle merak etme

evet canım ikiside doğal yoldan oldu. ilki istedikten 4 aydan sonra oldu. sonlandırıldıktan sonra 3 ay falan korundum, ama sonra 10 ay falan olmadı bende aşılama yaptırdım 2 side negatif oldu 3.cüde de kist oldu , son aşılamadan sonraki ay tekrardan doğal yoldan kaldım o da boş gebelik oldu düştü. yaşımda 37 olunca çok da beklemek istemedim.

anladım canım haklısın tabiki.bana suan bekle doğal yolla olur bile deseler bende beklemem bu süreç sıkıyor çünkü bekledikçe :)) hatta olur diyenler bile var ama 5 milyon spermle gebelik şansı baya az.ben elimden geleni yapıyım da takdir yine yüce allahın :)))

bu işin şöylesi böylesi yok gerçektende Allah ansip ederse bir şekilde oluyor. hiç olmayacak donör bul denenin normal yolla oluyor ama çok şanslı umutlusun bir hastasın denenin olmuyor.

donör için belli bi deneme sayısı olmalı mı senin bi fikrin var mı?ben bikere eşime sormustum bana dediki senin için belki çok önemli değil ama benim için çok önemli demişti.ben dedimki o bebek benim karnımda buyuyecek,ben doğuracağım,biz bakıcaz beslicez büyütücez,bizim bebeğimiz olucak demiştim.tabiki bende istemiyorum baska bi sperm koydurmayı,bunu hiç düşünmedim bile.ama forumlarda konusuluyodu evlat edinmeyi düşünen arkadaslar vardı,bende o yuzden ağzını aramak için sormustum.evlat edineceğimize donör buluruz diye.annelik babalık doğurmakla olmuyor,1 damla spermle olmuyor.ben çok farklı bakıyorum bu meselelere :)) evlat da edinirim bundan buyuk hayır mı var.benim için hiiiç sakıncası yok hemde.kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız elbette :) o yuzden hiçbişey için yapmam etmem demiyorum.ayrıca dediğin çok doğru canım kimler nasıl bebek sahibi oluyor

senin eşinin hiç spermi yok değilki,onun için şimdiden bunalrı düşünme bence.
burada bir kızı okumuştum kızın yumurtası oluyor ama döllenmiyormuş kaç tedavisi böyle iptal olmuş, en son yumurta donörü demiş dr kabul etmiş,2 tane konmuş 2 side tutmuş ama 1 tane devam etmiş, kızı olmuş kızı 5,5 aylıkken bakmış doğal yoldan hamile kalmış. diyordu kızım donörle oldu ama gülüşünü falan hep bana benzetiyorlar.

Arkadaşlar merhaba,
Topiğimizi ne kadar geriye gidip okudunuz bilmiyorum ama size kendi durumumdan bahsedeyim de siz de donördü evlatlıktı çoook uzak ihtimalleri atın kafanızdan..
Ben 31 yaşındayım 1 kez tüp bebek tedavisi gördüm iki kez de yumurta gelişmediği için iptal olan tedavilerim oldu.. eşimde sayı sorunu yok ancak hareketlilik ve morfoloji çoook çok düşük..
Moralsiz mutsuz bambaşka bir kadın oldum, Kıbrısı aradım pazarlık yaptım hairan ayı için paramı ayarladım.. Son bir kez mayısta deneyip olmazsa haziranda Kıbrıs a gitmeye karar vermiştim kiiii mucizem beni buldu spontan gebeyim şimdi :))) Ama gebeliğim tam da olmazsa olmasın ölecek değilim ya dediğim, diyebildiğim günlerde geldi..O yüzden çok zor olsa da öncelikle vazgeçin boşverin ondan sonra akışına bırakın.. Herşey çook güzel olacak yüreten inanın..

aysecim şimdi sana yazıcaktım seninki nasıl oldu diye sen yazdın.tüp bebek için beklerken doğal yoldan hamile kaldığını duymustum biara ve çoook sevindim.sperm sayısı kadar hareketliliğ de önemli biliyorum canım.sizin sayı ve hareketliliğiniz kaçtı yazarmısın.buarada ben hiçbir zaman umutsuz değilim bigün bebeğim mutlaka gelecek allahın izniyle biliyorum ve her duamda isteyen herkese ver allahım diyorum :)) sen yasından dolayı mı kıbrıs düşündün orda farklı bir uygulama oluyormus diye duymustum.sen hamile olduğunu nasıl anladın canım ve eşinin değerleri için bi tedavi yöntemi uygulandı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…