merhabalar niye yüz vermiyon kim küstürdü seni
Koppppum noldu çanaa
merhaba arkadaşlar
bende nisan ayında tüp bebek yaptıran ve negatif sonuçlananlardanım.
negatif sonucu aldıktan 2 gün sonra 8 mayısda regli olmuştum. karnım sancılanıyor bir ağırlık hissi var regi olacak gibi hissediyorum ama şimdiye kadar çoktan 2.reglimin olması lazımdı hala olmadım. böyle gecikme olan var mı. normalde reglim 27-28 günde bir olurdu.
sevgili topicccccccc yavrucuklarımmhep,nizee mutluuuu bir gün diliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
fındık kurtlarım benimmm... sayfa düşmesin diye attımmmm
hoşgeldin canım.. bende senin gibiyim. ömrümde hiç gecikme yaşamadım. ilk adetim ilacı kesitikten sonra oldu.. bu adetim ayın 2. sinde olmalıydı en geç ama hala olmadım.. dengemiz şaştı sanırsam .. ama şöyle birşey var tedaviden sonra hmile kalma şansın yüksejk. benim tüplkerim olmadığından böyle bir düşüncem yok. senin olabilir belkii canım.. sorununuz neydi :97:
benim sorunum yaş canım. 37 yaşındayım. 2 doğal gebeliğim oldu. biri 4 aylıkken sonlandırıldı,2.cisi 9 haftalıkken düştü. 2 gebeliğim arasında 1 yıl falan var.bende yaş nedeni ile beklemek istemedim yine.
toprak_su hamileliğin niye 4 aylıkken sonlandırıldı canım?
canım yaş o kadarda ileri değilki ama normalda bir sorunun varmı ... yumurta yada sperm yada rahim vs. yaşı boşver benim kayınvalidem 50 yaşında doğurduu
buarada yaşını sorun olarak görmüyorum.iki tane doğal yoldan mı bilmiyorum ama gebelik elde etmişsin.ben 26 yasındayım ama daha hiç gebeliğim olmadı.1,5 yıldır hiç korunmadık.yaş sorun değil,tekrar kalırsın allahın izniyle merak etme
anladım canım haklısın tabiki.bana suan bekle doğal yolla olur bile deseler bende beklemem bu süreç sıkıyor çünkü bekledikçe :)) hatta olur diyenler bile var ama 5 milyon spermle gebelik şansı baya az.ben elimden geleni yapıyım da takdir yine yüce allahın :)))
donör için belli bi deneme sayısı olmalı mı senin bi fikrin var mı?ben bikere eşime sormustum bana dediki senin için belki çok önemli değil ama benim için çok önemli demişti.ben dedimki o bebek benim karnımda buyuyecek,ben doğuracağım,biz bakıcaz beslicez büyütücez,bizim bebeğimiz olucak demiştim.tabiki bende istemiyorum baska bi sperm koydurmayı,bunu hiç düşünmedim bile.ama forumlarda konusuluyodu evlat edinmeyi düşünen arkadaslar vardı,bende o yuzden ağzını aramak için sormustum.evlat edineceğimize donör buluruz diye.annelik babalık doğurmakla olmuyor,1 damla spermle olmuyor.ben çok farklı bakıyorum bu meselelere :)) evlat da edinirim bundan buyuk hayır mı var.benim için hiiiç sakıncası yok hemde.kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız elbette :) o yuzden hiçbişey için yapmam etmem demiyorum.ayrıca dediğin çok doğru canım kimler nasıl bebek sahibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?