aysecim şimdi sana yazıcaktım seninki nasıl oldu diye sen yazdın.tüp bebek için beklerken doğal yoldan hamile kaldığını duymustum biara ve çoook sevindim.sperm sayısı kadar hareketliliğ de önemli biliyorum canım.sizin sayı ve hareketliliğiniz kaçtı yazarmısın.buarada ben hiçbir zaman umutsuz değilim bigün bebeğim mutlaka gelecek allahın izniyle biliyorum ve her duamda isteyen herkese ver allahım diyorum :)) sen yasından dolayı mı kıbrıs düşündün orda farklı bir uygulama oluyormus diye duymustum.sen hamile olduğunu nasıl anladın canım ve eşinin değerleri için bi tedavi yöntemi uygulandı mı
Arkadaşlar merhaba,
Topiğimizi ne kadar geriye gidip okudunuz bilmiyorum ama size kendi durumumdan bahsedeyim de siz de donördü evlatlıktı çoook uzak ihtimalleri atın kafanızdan..
Ben 31 yaşındayım 1 kez tüp bebek tedavisi gördüm iki kez de yumurta gelişmediği için iptal olan tedavilerim oldu.. eşimde sayı sorunu yok ancak hareketlilik ve morfoloji çoook çok düşük..
Moralsiz mutsuz bambaşka bir kadın oldum, Kıbrısı aradım pazarlık yaptım hairan ayı için paramı ayarladım.. Son bir kez mayısta deneyip olmazsa haziranda Kıbrıs a gitmeye karar vermiştim kiiii mucizem beni buldu spontan gebeyim şimdi :))) Ama gebeliğim tam da olmazsa olmasın ölecek değilim ya dediğim, diyebildiğim günlerde geldi..O yüzden çok zor olsa da öncelikle vazgeçin boşverin ondan sonra akışına bırakın.. Herşey çook güzel olacak yüreten inanın..
amannnnn ne güzel olmuşşş sağlıkla kucağına al insallah bebişi.sizlere oldukça bizde en az kendimiz kadar seviniyoruz.umudumuz isteğimiz hiçbir zaman tükenmiyor :)) her ay bir ihtimal olduğunu düşünüyoruz.gerçi bende adet düzensizliği hat safhada :)) her ay olmasa da arada düşünüyorum işte.31 yaş menopoz için çok erken değil mi canım ya.ilk kan testin kaç çıkmıştı seninn?darısı tez zamanda hem bana,hem isteyen tüm anne adaylarına olsun insallahhh.bende çok isterdim boyle kendiliğinden süpriz bişekilde olmasını.
aysecim sağlıkla sıhhatle al kucağına insallah.ikiz olabilirler mi değerin baya yuksek çıkmış.ben normalde haziran temmuz forumunu okuyorum ama buraya da bakıyorum arada :)) bizler için de dualarını esirgeme olur mu :)) tekrar hayırlı olsun canım.gelişmeleri yaz ara ara
çok geçmiş olsun canım. Allah bir daha yaşatmasın.. Rabbim sağlıklı versin tabi. bende son denememde tutundu sonra kaybetikk doktor yaşasaydı belkide sağlıksız olucaktı hemen üzülmeyin ilersi daha zor dedi biraz rahatlattı.. ynede acısı tarif edilmez tabi. Rabbim taz zamanda inşallahh kavuştursun seni ve hepimizihidrops oluştu canım. ense kısmında karnında falan ödem vardı. suni sancı ile sonlandırıldı.
canım hangi merkezde denedin daha önce... yeni tedavin ne zamanartık eskiler gibi sağlıklı değiliz. benim yaşıma göre rezervim iyi görünüyor ama sadece 2 embriyo oluşabildi. demek ki kalite sorunu oldu. ağustosta farklı bir emrkezde 2.ciyi deneyeceğim.
olur şekerim sende sıkma canını. ne mucizeler görüyoruz. vakti saati geldimi gerisi bo. Rabbim dilesin yeterki.buarada yaşını sorun olarak görmüyorum.iki tane doğal yoldan mı bilmiyorum ama gebelik elde etmişsin.ben 26 yasındayım ama daha hiç gebeliğim olmadı.1,5 yıldır hiç korunmadık.yaş sorun değil,tekrar kalırsın allahın izniyle merak etme
donör için belli bi deneme sayısı olmalı mı senin bi fikrin var mı?ben bikere eşime sormustum bana dediki senin için belki çok önemli değil ama benim için çok önemli demişti.ben dedimki o bebek benim karnımda buyuyecek,ben doğuracağım,biz bakıcaz beslicez büyütücez,bizim bebeğimiz olucak demiştim.tabiki bende istemiyorum baska bi sperm koydurmayı,bunu hiç düşünmedim bile.ama forumlarda konusuluyodu evlat edinmeyi düşünen arkadaslar vardı,bende o yuzden ağzını aramak için sormustum.evlat edineceğimize donör buluruz diye.annelik babalık doğurmakla olmuyor,1 damla spermle olmuyor.ben çok farklı bakıyorum bu meselelere :)) evlat da edinirim bundan buyuk hayır mı var.benim için hiiiç sakıncası yok hemde.kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız elbette :) o yuzden hiçbişey için yapmam etmem demiyorum.ayrıca dediğin çok doğru canım kimler nasıl bebek sahibi oluyor
yok canım ikiz değil gördük dün miniğimizi hatta belli belirsiz kalpciği bile atıyordu :)))
dualarımı hep tüm isteyenler için ediyorum zaten..
sen de uğra bu topiğe bak burası uğurlu 2 kişi gebe kaldı kendiliğinden...
ağzına sağlık domdomum canımm... burası Rabbimin mucizeleriyle uğurlandııı. sıradaki hanım kim acabaa
nazemir canım ne ara geldin gittinnnasılsın canımmmm
yok canım sırayla değil olsa topic sahibi olarak ilk ben olurdumsıradaki kim olursa olsun benim için hiç farketmez keşke sırayla olsa, razıyım ben sırada beklemeye, bizede sıra gelir elbet
ben hep burdayım biyere gitmedim diğer topğede bakıyordum bir taraftanda faceme bakıyordum... iyiyim ben bunalım falan kalmadı bende beynime oksijen gidince
yok canım sırayla değil olsa topic sahibi olarak ilk ben olurdumbenim es geçti ikinci ve üçüncü arkadaşa geçtii.. İnşallahh sende yakın zamanda olursun canımm..
ohh yarasın canım benimm... iyi yapmışsın gez tozzz... face benimde var eklemek istersen özelden at canım... emrivaki olmasın ama
yok canım ne emrivakisi bende merak ediyorum yazıştığım kişileri kk dan 5 kişi falan ekledim
ben netten ekleme huyum yoktu burda bulaştı banadaaaa ama herkesi eklemiyorum nolur nolmazz
öyle herkese güvenemezsin eşimde izin veriyor bende anlaştığım bir kaç kişiyi ekledim
resimlerine baktım güzel hatunmuşun maşallahdiyelim nazar olmasın
aynen öyle herkes eklenmiyor.. Allah mutluluğunuzu daim etsin görüm eşinle fotonu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?