Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

bizde sayı 40 milyon civarıydı ama hareketli %3 ve morfoloji %2ydi.. eşim herhangi bir tedavi görmedi tüp bebek yapılacağı için nasılsa 3-5 sperm buluruz eşini tedavi etmeye gerek yok demişti doktorum..
benda yumurta gelişmediği ve doktorum da çok umut verici konuşmadığı için kıbrısı düşünmüştüm.. hamile olduğumu anlamadım canım ben adetimi bekliyordum adetimle beraber yeni tedavime başlayacaktık ama gecikti ben de gidip test aldım evde yaptım negatif çıktı 2 gün sonra tekrarladım yine negatif çıktı ben de herhalde artık menapoz başladı diye doktora gittim çünkü öyle bir ihtimal var benim amh 0,12 çıkmıştı.. doktor da ufak bir ihtimal ama gel bir de gebelik testi yapalım sonra adet söktürücü veririm dedi, söylene söylene kan verdim :))) ertesi gün doktorum arayıp telefonda haber verdi :)))
umarım aynısı en kısa zamanda senin de başına gelir...

canım gözün aydın. böyle şeyleri çok duyorum özellikle 2 tanıdığımda yakın zamanda aynı şekilde negatifi gördükten 2 ay sonra hamile kaldı.
kısmet nasip işi olacaksa her şekilde oluyor. şöyleydi böyleydi işin kitap kısmı sadece bence.

amannnnn ne güzel olmuşşş sağlıkla kucağına al insallah bebişi.sizlere oldukça bizde en az kendimiz kadar seviniyoruz.umudumuz isteğimiz hiçbir zaman tükenmiyor :)) her ay bir ihtimal olduğunu düşünüyoruz.gerçi bende adet düzensizliği hat safhada :)) her ay olmasa da arada düşünüyorum işte.31 yaş menopoz için çok erken değil mi canım ya.ilk kan testin kaç çıkmıştı seninn?darısı tez zamanda hem bana,hem isteyen tüm anne adaylarına olsun insallahhh.bende çok isterdim boyle kendiliğinden süpriz bişekilde olmasını.

AMİİİN DARISI BAŞINIZA EN KISA ZAMANDA HAYIRLISIYLA İNŞALLAH..
31 yaş erken ama dedim ya amh değerim çoktan menapoz sonrası değerlere gelmiş bile..
ilk test derken beta hcg yi soruyorsan 377 çıkmıştı 2 gün sonra 1041 oldu sonra da bir daha ölçmedik zaten.. gittik kesemizi gördük geçen ptesi dün de gittik kesenin içinde çeşitli oluşumlar var onları gördük kısmetse ptesi de kalp atışlarını dinlemeye gidicez.. Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu.. Bana da bahşettiği mucizeyi esirgesin hayırlısıyla sağlıkla kucağıma almayıi babasıyla beraber huzur için de büyütmeyi nasip etsin..

aysecim sağlıkla sıhhatle al kucağına insallah.ikiz olabilirler mi değerin baya yuksek çıkmış.ben normalde haziran temmuz forumunu okuyorum ama buraya da bakıyorum arada :)) bizler için de dualarını esirgeme olur mu :)) tekrar hayırlı olsun canım.gelişmeleri yaz ara ara

yok canım ikiz değil gördük dün miniğimizi hatta belli belirsiz kalpciği bile atıyordu :)))
dualarımı hep tüm isteyenler için ediyorum zaten..
sen de uğra bu topiğe bak burası uğurlu 2 kişi gebe kaldı kendiliğinden...

hidrops oluştu canım. ense kısmında karnında falan ödem vardı. suni sancı ile sonlandırıldı.
çok geçmiş olsun canım. Allah bir daha yaşatmasın.. Rabbim sağlıklı versin tabi. bende son denememde tutundu sonra kaybetikk doktor yaşasaydı belkide sağlıksız olucaktı hemen üzülmeyin ilersi daha zor dedi biraz rahatlattı.. ynede acısı tarif edilmez tabi. Rabbim taz zamanda inşallahh kavuştursun seni ve hepimizi
artık eskiler gibi sağlıklı değiliz. benim yaşıma göre rezervim iyi görünüyor ama sadece 2 embriyo oluşabildi. demek ki kalite sorunu oldu. ağustosta farklı bir emrkezde 2.ciyi deneyeceğim.
canım hangi merkezde denedin daha önce... yeni tedavin ne zaman

olur şekerim sende sıkma canını. ne mucizeler görüyoruz. vakti saati geldimi gerisi bo. Rabbim dilesin yeterki.

bu türkiyede yapılıyormu ? ben bir kere eşime sormuştum.. ya hiç olmazsa evlatlık alalımmı diye..sıcak bakmadı.. sorun bende olduğundan bilmiyorum nolcak.

ağzına sağlık domdomum canımm... burası Rabbimin mucizeleriyle uğurlandııı. sıradaki hanım kim acabaa

ağzına sağlık domdomum canımm... burası Rabbimin mucizeleriyle uğurlandııı. sıradaki hanım kim acabaa

sıradaki kim olursa olsun benim için hiç farketmez keşke sırayla olsa, razıyım ben sırada beklemeye, bizede sıra gelir elbet

nazemir canım ne ara geldin gittinn nasılsın canımmmm

ben hep burdayım biyere gitmedim diğer topğede bakıyordum bir taraftanda faceme bakıyordum... iyiyim ben bunalım falan kalmadı bende beynime oksijen gidince

sıradaki kim olursa olsun benim için hiç farketmez keşke sırayla olsa, razıyım ben sırada beklemeye, bizede sıra gelir elbet
yok canım sırayla değil olsa topic sahibi olarak ilk ben olurdum benim es geçti ikinci ve üçüncü arkadaşa geçtii.. İnşallahh sende yakın zamanda olursun canımm..
ben hep burdayım biyere gitmedim diğer topğede bakıyordum bir taraftanda faceme bakıyordum... iyiyim ben bunalım falan kalmadı bende beynime oksijen gidince

ohh yarasın canım benimm... iyi yapmışsın gez tozzz... face benimde var eklemek istersen özelden at canım... emrivaki olmasın ama

nazemir canım sende bursadamıydınn... face deyince aklıma geldiii HÜLYACIM yumyumum şimdi yinee dilini çıkarıcakkk

yok canım ne emrivakisi bende merak ediyorum yazıştığım kişileri kk dan 5 kişi falan ekledim

resimlerine baktım güzel hatunmuşun maşallah diyelim nazar olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…