ohooo ohhoo yazip kacmissin :)))
godes ne yaptın canım yaaa olmadınmı daha regl??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohooo ohhoo yazip kacmissin :)))
godes ne yaptın canım yaaa olmadınmı daha regl??
ya kalacaktım ama işim çıktı sen napıyon diğer topiklerde:81:
Ya canim bir arkadasimuzin test gunuydu heyecanla onu bekliyorduk...
slm kızlar nasılsıınız sleri özledim tatildeyim sözde ama bankaydı tapu dairesiydi çok yoruldum artık evlndik biliyormusunuz :)))))
gördüm gördüm2.5 çıkmış değeri![]()
vayy anasını yaa topik açılalı 1 yıl olmuş ve çoğumuz hala yerinde sayıyoruz ne günler geçti bee hüzünlendim şinci :93:
slm kızlar nasılsıınız sleri özledim tatildeyim sözde ama bankaydı tapu dairesiydi çok yoruldum artık evlndik biliyormusunuz :)))))
Evlendik derken?? Ev mi aldiniz canim?slm kızlar nasılsıınız sleri özledim tatildeyim sözde ama bankaydı tapu dairesiydi çok yoruldum artık evlndik biliyormusunuz :)))))
ayyyy kızzlaarr ne küselll eski günlerdeki gibi toplanılmış çok hoşuma gitti...
aaaahhhh ahhh...evet neredeyse 1 sene olmuş topik açılalı ...ne heyecanla yazardık başlarda..sayfalar hızla ilerlerdi..amaaannn rabbim her zaman hakkımızda hayırlısını nasip etsin..her birinizin gebelik haberini alıp parti yapmadan bu topiki bırakmııııııııcaaaaaaammmmmmmmmm![]()
kızlar perşembe günü kontrolde yumurtam 16 mmdi doktor şaşkın ne kadar dirençli diye neyse bi kutu daha gonal f verdi ve bugüne kontrole çağırdı bakalım tahminen bugün çatlatma iğnemi vurunucam 18 mm olması lazım olmadıysa hala daha iğne vericek tam 10 gündür 225lik her gün gonalf vurundum..