merhaba bende aşılamaya başlıycam ilk aşılamam olcak çok heyecanlıyım süreç nasıl ilerliyor yumurta çatlatma iğnesi nerden oluyor acısı oluyormu?
Aman neyse bide ona takılmayım ben şimdi:))) malum takıntı hat safhada:)) tarın erken gitcem sanırım idrar olayınıda orda çözerim ben..hmm e2 hormonuna bakarak aşılamaya karar veriyor genel olarak doktorlar.. neyse hiç kafanı bulandırma şimdi.. doktorun böyle bir şeye gerek görseydi bakardı zaten..
benimki özellikle sıkışık idrar istedi sebebini sordum, idrar torbası rahme baskı yapıp yukarı kaldırıyormuş ve bu durumda rahim ağzı daha rahat görülüyor ve katater içeri rahat sokuluyormuş.. ama çok abartı sıkışık idrarda olmayacak çünki yarım saat yatacağın için tutmak zor oluyormuş.. ben dünkü aşılamada sıkışık değildim, beklediler beni
Aman neyse bide ona takılmayım ben şimdi:))) malum takıntı hat safhada:)) tarın erken gitcem sanırım idrar olayınıda orda çözerim ben..
Aman neyse bide ona takılmayım ben şimdi:))) malum takıntı hat safhada:)) tarın erken gitcem sanırım idrar olayınıda orda çözerim ben..
Ben Ankara Akay hastanesinde yaptırıyorum yarın yapılacak aşılamam.Siz nerde yaptıracaksınız??çok teşekkür ederim siznerde yaptırdınız aşılamanızı birde ikiz olma şansı oluyormu aşılamada
Ben Ankara Akay hastanesinde yaptırıyorum yarın yapılacak aşılamam.Siz nerde yaptıracaksınız??
Evet sabah 9da orda olcam 12de aşılama olcak..Belirtiler yine adet döneminde görülecek sanırım,umarım hepsini görürüz..ehh mecbur 2 saat önceden gitmek gerekiyor
ben gider gitmez wc girip sonrasında da 1 litreye yakın su içmiştim..
İnşallah seninde ilk aşılamanmı?
Evet sabah 9da orda olcam 12de aşılama olcak..Belirtiler yine adet döneminde görülecek sanırım,umarım hepsini görürüz..
dualarım seninle olacak..
belirti sakın arama derim ben.. dipsiz kuyu o çünki.. progestana başladım ben dün akşam mide bulantısı yapıyor bende ve direk etkisini bu sabahtan itibaren yaşamaya başladım bile..
Aşılamada çoğul gebelik şansıda oluyor..Arkadaşımda ilk aşılamasında dördüze gebe kaldı fakat 2si alındı.sakıncalı olduğu için doktorum bana 1 yada en fazla 3 yumurta ile aşılamaya girmek lazım dedi.evet ilk aşılamam allah herkese hayırlısını versin ikiz olma olasılığı oluyormu aşılamada
Allah razı olsun canım..Yok belirti konusunu merakımdan sordum,bu ay saldım çayıra mevlam kayıra kıvamında geçireceğim kararlıyım:)Emeklerimizi boşa çıkarmasın rabbim,bir sürü ilaç hormon aldık valla..dualarım seninle olacak..
belirti sakın arama derim ben.. dipsiz kuyu o çünki.. progestana başladım ben dün akşam mide bulantısı yapıyor bende ve direk etkisini bu sabahtan itibaren yaşamaya başladım bile..
Aşılamada çoğul gebelik şansıda oluyor..Arkadaşımda ilk aşılamasında dördüze gebe kaldı fakat 2si alındı.sakıncalı olduğu için doktorum bana 1 yada en fazla 3 yumurta ile aşılamaya girmek lazım dedi.
Allah razı olsun canım..Yok belirti konusunu merakımdan sordum,bu ay saldım çayıra mevlam kayıra kıvamında geçireceğim kararlıyım:)Emeklerimizi boşa çıkarmasın rabbim,bir sürü ilaç hormon aldık valla..
Amin inşallah...Senin hamile kalamama sebebin nedir??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?