- 24 Şubat 2009
- 608
- 4
- 318
kızlar merabalar ben varım bu ay yaptırıcam inşallah bugün doktora gittim test falan yaptı yarın ilaç yazacak başlayacam inşallah hayırlısı ile olur..sizler ne durumdasınız[/Q
hayırlı olsun tedavin. sizin sorun neydi. benim aşılamam 2 nisanda yapıldı. sonuç için bekliyorum. farklı hissediyorum kendimi. böyle tuhaf bir rahatlık var. olumlu olursa sevineceğim, olumsuz olursa hayırlısı buymuş diyeceğim diyorum. inşallah başarabilirim bunu. nisan ayı uğurlu gelir umarım hepimize. tüm doğa kıştan çıkarken, yeniden doğarken, bizlerde ümitlerimizi yeşertmişken inşallah kimse olumsuz sonuç almaz.
kızlar merabalar ben varım bu ay yaptırıcam inşallah bugün doktora gittim test falan yaptı yarın ilaç yazacak başlayacam inşallah hayırlısı ile olur..sizler ne durumdasınız[/Q
hayırlı olsun tedavin. sizin sorun neydi. benim aşılamam 2 nisanda yapıldı. sonuç için bekliyorum. farklı hissediyorum kendimi. böyle tuhaf bir rahatlık var. olumlu olursa sevineceğim, olumsuz olursa hayırlısı buymuş diyeceğim diyorum. inşallah başarabilirim bunu. nisan ayı uğurlu gelir umarım hepimize. tüm doğa kıştan çıkarken, yeniden doğarken, bizlerde ümitlerimizi yeşertmişken inşallah kimse olumsuz sonuç almaz.
canım bizde eşimde varikosel var ileri hız 0 ve morfoloji 1 o yüzden çok umutlu değilim ama tüpten önce denemek istedik inşallah olur tabi ..sen yaptırmışsın bile inşallah hayırlı haberini yazarsıncanım.. ya hangi ilaçla başladınız siz bana klomen yazacak galibada pek emin değilim ben
cnm sen yaptırdın ve olmadımı ?
aşılamanın tekrarıdamı oluyo canım
benim bu konuda hiç bilgim yok
allah inşallah gönlüne göre verir
Teşekkürler canım iyiyim çok şükür,çatlatma iğnem bugün 4te,aşılama perşembe 12de olacak..kontrole gittim 3 yumurta var 1i 18mm di dün,diğerleri 17ve 16 mmdi,bugün değişmiştir çünkü dün son iğnemi oldum..doktor bugün itibariyle perhiz verdi,perşembe sabah eşimi alcak önce sonrada işte malum:)) maşallah eşininde durumu iyiymiş,rabbim yüzünü güldürecek inşallah..Bu arada jel verdimi doktor,vermediyse bi sor çünkü faydası varmış?
Sen kaç yumurtayla girdin ve kaç mm di?
selam arkadaşlar ben de sanırım nisan ayının sonlarına doğru olucak aşılamam.
benim dosyam bugün heyetten geçti haftaya salı çıkıyor raporum. ama benim adetim erken geldi bugün 2. günüm
yarına randevu aldım ilaçlarımı yazdırmayı denicem. eğer yazarsa doktorlar başlıyorum tedaviye.
bahar ayları bizim olsun hepimiz tek tek kavuşalım meleklerimize..
kızlar bu ay yaptıran fazla yok gibi. ayın 10 u oldu daha 3-4 kişiyiz. inşallah bereketli bol hamişli bir ay olur.
merhabalar.. benim doktorum şansı artırmak adına iki gün üst üste yapıyor aşılama işlemini.. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin..
ooo maşallah canım
şansınız çok bol.. 3 yumurtada çatlarsa ki muhtemelen çatlarlar ikiz hatta üçüz bile olabilir..
jel filan vermedi doktorum.. hiç bahsetmedi de.. sen kullanacakmısın jel? adı neymiş ki? benim tekti yumurtam.. en son kontrolde 15mm idi.. sonrasında iki doz daha iğne oldum ve çatlatma iğnemi olmuştum.. pazartesi aşılama öncesi yumurtalıkları kontrol etti ve benim yumoşum çatlamıştı.. kesesi orda büzüşük bi şekilde gözüküyordu.. yani dün öğleden sonra çatlamış yani yumoş.. ve hemen 1-2 saat sonrasında da aşılamam yapıldı bu günde yapıldı.. doktora ne yapalım biz diye sordum çıkarken 2 gün dinlenin sonrasında serbestsiniz zaten olacaksa dünki spermlerle ya da bugünkilerle olacak dedi.. hayırlısı artık.. sana da bol şans diliyorum..
hayırlı olsun inşallah tez zamanda ilaçlarını alıp başlarsın tedaviye..
aynen ya kimsecikler yok ya da olanlar da ay sonuna doğru yaptıracaklarmış..
bu arada ben 25 nisanı bekleyeceğim sonuç için.. sizin ne zaman belli olcak?
Kızlar ben de nisan 21 gibi reglimin 2. günü gidicem doktora, ilaca başlayacak ve sonra da aşılama olacak, inşallah tutar, bu ilk kez olacak bu yüzden heyecanlıyım.
İnşallah güzel haberler veririm size sizden de bekliyorum hamişlik haberlerinizi.
canım bizde eşimde varikosel var ileri hız 0 ve morfoloji 1 o yüzden çok umutlu değilim ama tüpten önce denemek istedik inşallah olur tabi ..sen yaptırmışsın bile inşallah hayırlı haberini yazarsıncanım.. ya hangi ilaçla başladınız siz bana klomen yazacak galibada pek emin değilim ben
klomenlemi yapıyolar aşılamayıben iğneyle oluyo sanıyodum
bende sonunda kırmızıları gördümumutlanmıştım kendiliğinden oluverse diye yarın doktora gidiyorum ilaç vericek herhalde bizde başlıyoruz bakalım
merhabalar.. benim doktorum şansı artırmak adına iki gün üst üste yapıyor aşılama işlemini.. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin..
ooo maşallah canım
şansınız çok bol.. 3 yumurtada çatlarsa ki muhtemelen çatlarlar ikiz hatta üçüz bile olabilir..
jel filan vermedi doktorum.. hiç bahsetmedi de.. sen kullanacakmısın jel? adı neymiş ki? benim tekti yumurtam.. en son kontrolde 15mm idi.. sonrasında iki doz daha iğne oldum ve çatlatma iğnemi olmuştum.. pazartesi aşılama öncesi yumurtalıkları kontrol etti ve benim yumoşum çatlamıştı.. kesesi orda büzüşük bi şekilde gözüküyordu.. yani dün öğleden sonra çatlamış yani yumoş.. ve hemen 1-2 saat sonrasında da aşılamam yapıldı bu günde yapıldı.. doktora ne yapalım biz diye sordum çıkarken 2 gün dinlenin sonrasında serbestsiniz zaten olacaksa dünki spermlerle ya da bugünkilerle olacak dedi.. hayırlısı artık.. sana da bol şans diliyorum..
hayırlı olsun inşallah tez zamanda ilaçlarını alıp başlarsın tedaviye..
aynen ya kimsecikler yok ya da olanlar da ay sonuna doğru yaptıracaklarmış..
bu arada ben 25 nisanı bekleyeceğim sonuç için.. sizin ne zaman belli olcak?
canım benim eşimdede varikosel var. yaşadığımız ilde yaptırdık testi düşük çıkmıştı 2 iki kere. aşılama için kayseride yaptırdık tıp fakültesinde normal çıktı. benim ayrıca rahim anomalim var. rahmimin sağ tarafı tam gelişmemiş. tek tüplüyüm. gonal f kullandım.
bende sonunda kırmızıları gördümumutlanmıştım kendiliğinden oluverse diye yarın doktora gidiyorum ilaç vericek herhalde bizde başlıyoruz bakalım
Canım ben başka bi arkadaşımdan duymuştum jel olayını,doktoruma sordum evet vercez dedi,sanırım spermlerin dışarıya çıkmasını engelliyo yani içerde daha uzun süre kalması için uygulanıyormuş.Benim aşılmama yarın öğlen olacak,hakkımızda hayırlısı inşallah..
İğneden sonra kasıklarımda dün ve bugün baya ağrı var yaa,sanırım çatlıyorum:)) Evet heyecanlıyım içim bi tuhaf bide yumurtaların ultrason görüntüleri var elimde bakıp bakıp sanki bebekmiş gibi seviyorum onları:))hayırlı olsun yeni sürecin..
canım belki benim doktorda kullanmıştır bilmiyorum ki..
az önce bi sürü şey yazmıştım ama bakıma girmiş site gitti yazdıklarım.. :)))
inşallah sonuçlarımız iyi olur..
sen nasılsın bu arada? çatlatma iğneni oldun mu? heyecan var mı heyecan
İğneden sonra kasıklarımda dün ve bugün baya ağrı var yaa,sanırım çatlıyorum:)) Evet heyecanlıyım içim bi tuhaf bide yumurtaların ultrason görüntüleri var elimde bakıp bakıp sanki bebekmiş gibi seviyorum onları:))
Sen ne durumdasın dinleniyormusun?Bende 4 gün dinlencem bakalım izin aldım,yarın büyük gün:))
Ateş yöntemini denemedim daha önce canım..e2 ne bilemedim??Sıkışık idrar durumu bu ara hep var zaten:))özellikle öyle bişey demedi..dinleniyorum sanırım.. bir iş yaptığım yok.. kasık ağrım benim de çatlatma iğnesi sonrasında başladı.. ve hatta ateşim de artmıştı.. ateş yöntemini biliyor musun? ben uzun süre denemiştim bu yöntemi sonraları bıraktım.. izin alarak iyi etmişsin.. hayırlısı olsun hakkında.. umarım iyi sonuçlar alırsın.. bu arada doktorun hiç e2 baktı mı? bir de idrara sıkışık gel dedi ?
Ateş yöntemini denemedim daha önce canım..e2 ne bilemedim??Sıkışık idrar durumu bu ara hep var zaten:))özellikle öyle bişey demedi..
İğneden sonra kasıklarımda dün ve bugün baya ağrı var yaa,sanırım çatlıyorum:)) Evet heyecanlıyım içim bi tuhaf bide yumurtaların ultrason görüntüleri var elimde bakıp bakıp sanki bebekmiş gibi seviyorum onları:))
Sen ne durumdasın dinleniyormusun?Bende 4 gün dinlencem bakalım izin aldım,yarın büyük gün:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?