Aşılama nisan ayında aşılama yaptıracaklar gelin birlikte hazırlanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bu ay yaptıran fazla yok gibi. ayın 10 u oldu daha 3-4 kişiyiz. inşallah bereketli bol hamişli bir ay olur.

Kızlar ben de nisan 21 gibi reglimin 2. günü gidicem doktora, ilaca başlayacak ve sonra da aşılama olacak, inşallah tutar, bu ilk kez olacak bu yüzden heyecanlıyım.
İnşallah güzel haberler veririm size sizden de bekliyorum hamişlik haberlerinizi.

kızlar merabalar ben varım bu ay yaptırıcam inşallah bugün doktora gittim test falan yaptı yarın ilaç yazacak başlayacam inşallah hayırlısı ile olur..sizler ne durumdasınız

cnm sen yaptırdın ve olmadımı ?

aşılamanın tekrarıdamı oluyo canım
benim bu konuda hiç bilgim yok
allah inşallah gönlüne göre verir

merhabalar.. benim doktorum şansı artırmak adına iki gün üst üste yapıyor aşılama işlemini.. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin..

ooo maşallah canım
şansınız çok bol.. 3 yumurtada çatlarsa ki muhtemelen çatlarlar ikiz hatta üçüz bile olabilir..
jel filan vermedi doktorum.. hiç bahsetmedi de.. sen kullanacakmısın jel? adı neymiş ki? benim tekti yumurtam.. en son kontrolde 15mm idi.. sonrasında iki doz daha iğne oldum ve çatlatma iğnemi olmuştum.. pazartesi aşılama öncesi yumurtalıkları kontrol etti ve benim yumoşum çatlamıştı.. kesesi orda büzüşük bi şekilde gözüküyordu.. yani dün öğleden sonra çatlamış yani yumoş.. ve hemen 1-2 saat sonrasında da aşılamam yapıldı bu günde yapıldı.. doktora ne yapalım biz diye sordum çıkarken 2 gün dinlenin sonrasında serbestsiniz zaten olacaksa dünki spermlerle ya da bugünkilerle olacak dedi.. hayırlısı artık.. sana da bol şans diliyorum..

hayırlı olsun inşallah tez zamanda ilaçlarını alıp başlarsın tedaviye..

kızlar bu ay yaptıran fazla yok gibi. ayın 10 u oldu daha 3-4 kişiyiz. inşallah bereketli bol hamişli bir ay olur.

aynen ya kimsecikler yok ya da olanlar da ay sonuna doğru yaptıracaklarmış..
bu arada ben 25 nisanı bekleyeceğim sonuç için.. sizin ne zaman belli olcak?

benimde bu ay aşılama olacak yarın başlıyorum ilaçlara hepimiz için hayırlısı olsun

bende sonunda kırmızıları gördüm umutlanmıştım kendiliğinden oluverse diye yarın doktora gidiyorum ilaç vericek herhalde bizde başlıyoruz bakalım

ayyy hadi hayırlısı cnm inşallah olur

inşallah cnm bende ay sonu gibi gidecem bende çok heyacanlıyım

Canım ben başka bi arkadaşımdan duymuştum jel olayını,doktoruma sordum evet vercez dedi,sanırım spermlerin dışarıya çıkmasını engelliyo yani içerde daha uzun süre kalması için uygulanıyormuş.Benim aşılmama yarın öğlen olacak,hakkımızda hayırlısı inşallah..

bende sonunda kırmızıları gördüm umutlanmıştım kendiliğinden oluverse diye yarın doktora gidiyorum ilaç vericek herhalde bizde başlıyoruz bakalım

hayırlı olsun yeni sürecin..

canım belki benim doktorda kullanmıştır bilmiyorum ki..
az önce bi sürü şey yazmıştım ama bakıma girmiş site gitti yazdıklarım.. :)))
inşallah sonuçlarımız iyi olur..
sen nasılsın bu arada? çatlatma iğneni oldun mu? heyecan var mı heyecan

İğneden sonra kasıklarımda dün ve bugün baya ağrı var yaa,sanırım çatlıyorum:)) Evet heyecanlıyım içim bi tuhaf bide yumurtaların ultrason görüntüleri var elimde bakıp bakıp sanki bebekmiş gibi seviyorum onları:))
Sen ne durumdasın dinleniyormusun?Bende 4 gün dinlencem bakalım izin aldım,yarın büyük gün:))

dinleniyorum sanırım.. bir iş yaptığım yok.. kasık ağrım benim de çatlatma iğnesi sonrasında başladı.. ve hatta ateşim de artmıştı.. ateş yöntemini biliyor musun? ben uzun süre denemiştim bu yöntemi sonraları bıraktım.. izin alarak iyi etmişsin.. hayırlısı olsun hakkında.. umarım iyi sonuçlar alırsın.. bu arada doktorun hiç e2 baktı mı? bir de idrara sıkışık gel dedi ?

Ateş yöntemini denemedim daha önce canım..e2 ne bilemedim??Sıkışık idrar durumu bu ara hep var zaten:))özellikle öyle bişey demedi..

Ateş yöntemini denemedim daha önce canım..e2 ne bilemedim??Sıkışık idrar durumu bu ara hep var zaten:))özellikle öyle bişey demedi..

hmm e2 hormonuna bakarak aşılamaya karar veriyor genel olarak doktorlar.. neyse hiç kafanı bulandırma şimdi.. doktorun böyle bir şeye gerek görseydi bakardı zaten..
benimki özellikle sıkışık idrar istedi sebebini sordum, idrar torbası rahme baskı yapıp yukarı kaldırıyormuş ve bu durumda rahim ağzı daha rahat görülüyor ve katater içeri rahat sokuluyormuş.. ama çok abartı sıkışık idrarda olmayacak çünki yarım saat yatacağın için tutmak zor oluyormuş.. ben dünkü aşılamada sıkışık değildim, beklediler beni

merhaba bende aşılamaya başlıycam ilk aşılamam olcak çok heyecanlıyım süreç nasıl ilerliyor yumurta çatlatma iğnesi nerden oluyor acısı oluyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…