Aşılama nisan ayında aşılama yaptıracaklar gelin birlikte hazırlanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben klinikte vurdurdum hep ama bugün ne yapıcam bilmiyorum..
3 de kapanıyor klinik.. başka yerde de vurmuyorlar.. bir sürü hastane gezdik ama sıkıntı oldu hep.. bugün de artık bakacağız bi çaresine..
görüşürüz canım bende çıkıyorum.. kendine dikkat et..

Bende bu ay aşılama yaptıracağım kısmetse fakat ayın 10 unu bekliyorum yani adet tarihimi,geçen ay doğal yolu son kez denedik.Doktor adet olursan aşılama yaparız dedi fakat hiç deneyimim yok,detaylı paylaşırsanız sevinirim.Herkese iyi şanslar,sağlıklı bebekler inşallah...

Günaydın canım neler yaptın bakalım??

canım inşallah gerek kalmadan bu ay yüzün güler. ama eğer ki adt olursan. 3. günü gidiyorsun. testler yapıyorlar. aşılamayı yaptıracağın yer de önemli. özelde yaptıracaksan çok zahmetli değil. ama tıp fakültesi düşünüyorsan benim 1 ayım işlemlerle geçti. şöyleki, 3. günü kan testi, 21 gün kan testi, simir testi,rahim filmi bunların olması gerekiyor. sonra sonuçlara göre aşılamaya karar verirlerse rapor çıkartıyorlar ilaçların için. sonraki bat için bekliyorsun yine 3. gün gidip ilaçlara başlıyorsun. yumurta takibin yapılıyor. ilac olurak iğne verirlerse göbekten kendin yapabiliyorsun, kolay acısız bir işlem. sonrasında çatlatma iğnesi yaptırıyorsun ve 36 saat sonrada aşılama işlemi yapılıyor.

merhabalar..
bugün akşam 6 çeyrekde aşılamam yapıldı..
çok basit bir işlemmiş.. ilk defa yaptıracak olanlar hiç tedirgin olmayın..
darısı bekleyen arkadaşlara olsun..

merhabalar..

inşallah pozitif sonuç alırsın hayırılısıyla. hamile haberleriyle dolup taşar nisan ayı topiği.

merhabalar..

Hayırlı olsun.Beklemek biraz zor oluyor ama başka yapacak birşey yok.İnşallah bebeğin bu aşılamayla gelir.

inşallah pozitif sonuç alırsın hayırılısıyla. hamile haberleriyle dolup taşar nisan ayı topiği.

teşekkür ederim.. mart topiğini görünce umudum çok azalmıştı.. nisan ayında da aşılama yaptıran kimse yok gibi buralarda kimsecikler yok.. inşallah iyi sonuçlar alırız burda paylaşırız sevincimizi..
sizin test günü ne zaman olacak?

hayırlı olsun canım

çoook teşekkürler.. inşallah iyi olur sonuç..

Hadi bakalım hayırlısıyla gelsin yavrucuğun canım..Benimkide perşembe 12de yapılacak..

merhabalar canım nasılsın? inşallah hayırlısı ile geliverir.. hadi senin de günün hayırlı olsun.. kontrole gittin sanırım? ne kadar olmuş yumoşların? çatlatma iğneni ne zaman vurulacaksın? bir de doktor ilişki önerdi mi? ya da yasak getirdi mi? biz 4 günlük perhizden sonra yaptırdık aşılamayı.. çok şükür eşimin sonuçları da iyi geldi.. temizleme işlemi sonrası 58 milyon sperm kaldı ve bunların %95i hareketliydi.. sperm analizci kadının dediğine göre şansımız yüksekmiş.. ama tabii ki nasip kısmet, Rabbim ol desin yeter ki..
4 gibi yeniden gidiyoruz kliniğe aşılamanın tekrarı yapılacak..

Hayırlı olsun.Beklemek biraz zor oluyor ama başka yapacak birşey yok.İnşallah bebeğin bu aşılamayla gelir.

zaten en zor kısmı o bekleme süreci.. insan perişan oluyor.. sürekli belirti arıyor düşünüp duruyor insan.. ama ben artık alıştım sanırım.. belirti filan aramıyor mümkün olduğunca düşünmüyorum.. inşallah bu ay da bu konuda başarılı olurum kendi kendime eziyet etmem..

aşılama yaptıranlar;

leyla3868 2 nisan

hestia 2 nisan

tuncss 9-10 nisan

başka yok mu ki bu ay aşılama yaptıran?
benim merak ettiğim birşey var, progestan takviyesi yapıyor mu doktorlarınız? benim bugünden itibaren progestan başlatacak doktorum.. bir de çatlamadan 14 gün sonra adet gelir mantığı ile yaklaşırsak benim dün çatlamış yumurtam doktor aşılama öncesi kontrolünü yapmıştı, ben 22sini mi bekleyeceğim adet olmak için? 22sinde hala gelmemişse kırmızılar umutlanmalımıyım? bu kısmı şimdiye dek hep kafamı karıştırdı.. neyse düşünmeyeyim en iyisi..

ben şimdi ikinci kez aşılama yaptırmak üzere doktora gideceğim.. gelince yazarım yine..

surett gelmedin bugün? kontrolün nasıldı kaç yumoşun var? gelip görürsen muhakkak yaz bana

selam kızlarr
bende adetimden sonra sanırım yaptıracam
ilk defa olacak allahın izni ile kafam çok karışık tabi
inşallah yaptıran arkadaşlar olumlu sonuş alırsınız , bizlerede umut olursunuz

cnm sen yaptırdın ve olmadımı ?

aynı durumdayız gibi cnm
banada dr öyle söyledi

aşılamanın tekrarıdamı oluyo canım
benim bu konuda hiç bilgim yok
allah inşallah gönlüne göre verir

Teşekkürler canım iyiyim çok şükür,çatlatma iğnem bugün 4te,aşılama perşembe 12de olacak..kontrole gittim 3 yumurta var 1i 18mm di dün,diğerleri 17ve 16 mmdi,bugün değişmiştir çünkü dün son iğnemi oldum..doktor bugün itibariyle perhiz verdi,perşembe sabah eşimi alcak önce sonrada işte malum:)) maşallah eşininde durumu iyiymiş,rabbim yüzünü güldürecek inşallah..Bu arada jel verdimi doktor,vermediyse bi sor çünkü faydası varmış?
Sen kaç yumurtayla girdin ve kaç mm di?

selam arkadaşlar ben de sanırım nisan ayının sonlarına doğru olucak aşılamam.
benim dosyam bugün heyetten geçti haftaya salı çıkıyor raporum. ama benim adetim erken geldi bugün 2. günüm
yarına randevu aldım ilaçlarımı yazdırmayı denicem. eğer yazarsa doktorlar başlıyorum tedaviye.
bahar ayları bizim olsun hepimiz tek tek kavuşalım meleklerimize..

Hadi bakalım sanada hayırlı olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…