Çalışmakta faydalı ya insan rahatlıyo bi yerde,bi yerdede zor geliyo tabii..benimde evleneli mayısta 4 yıl olacak..olacak tabiii ki de..
ben 1 yılı geçkin süredir bu forumdayım.. ve her geçen ayda hep umutla baktım yeni aya..
ve pko'lular topiğinde sürekli yepyeni ay yepyeni umutlar deriz biz.. olmadı diye üzülmek yok ama hep olacak gözüyle bakmak var
28 yaşındayım bende.. temmuz da 3 yıl olacak evleneli.. öğretmenlik yapıyordum evlenmeden önce ama atamam yoktu.. Ankaraya gelince eşim dersanelerin çalışma şartlarını beğenmedi ücretli öğretmenlik de eve yakın yerler olmadı.. uzak olunca onu da ben istemedim.. sonuç evde kaldım
Çalışmakta faydalı ya insan rahatlıyo bi yerde,bi yerdede zor geliyo tabii..benimde evleneli mayısta 4 yıl olacak..
Ben bu forumda gezinmekten hoşlanmıyorum aslında,tek seninle konuşuyorum,çünkü beni olumsuz etkileyen ne varsa uzak tutuyorum kendimi,sonuçsuz hikayeler aklımı yorsun istemiyorum..
Hayırlısı olsun canım,yaz gelince çalışmamak en iyisi zaten:))en azından ben o moddayım..Bende etlikte oturuyorum ,antaresin arka caddesinde.Hadi sende ordayım de de bi dekomşu çıkalım:)))kesinlikle çalışmak çok iyi.. ama olmayınca da zorlamanın anlamı yok.. eşim de zaten son zamanlarda itiraf etti ki çalışmamı istemiyormuş.. yakın zamanda kendi işini kuracak o zaman onun işlerine yardımcı olurum..
bende forumda sadece pko'lularda yazışıyorum..aşılamaya başlayınca bu alan ilgimi çekti.. bir de arada eserse forum takip'e tıklayan ilgimi çeken güncel başlıkları okuyorum.. ama kesinlikle dediğin gibi umutsuz vakalardan uzak duruyorum hele ki bu dönemde hiç ihtiyacım yok olumsuz şeylere.. pozitif olmak zorundayım/z..
nerede oturuyorsun? ben Etlik'teyim..
Hayırlısı olsun canım,yaz gelince çalışmamak en iyisi zaten:))en azından ben o moddayım..Bende etlikte oturuyorum ,antaresin arka caddesinde.Hadi sende ordayım de de bi dekomşu çıkalım:)))
Olsun yinede aynı havayı soluyoruz,şaka gibi düşünsene o kadar kişi içinden:) Ben makam yönetici asistanlığı yapıyorum siyasi bi partide..yok komşu değiliz.. ben Etlik lisesi ile İncirli lisesi arasında bi yerlerdeyim :)) ama çok yakınız..
sen ne iş yapıyorsun?
Olsun yinede aynı havayı soluyoruz,şaka gibi düşünsene o kadar kişi içinden:) Ben makam yönetici asistanlığı yapıyorum siyasi bi partide..
Başka bi şehirde yaşamak zor olmalı,benide çok etkilerdi bundan eminim..Seni anlamaya çalışıyorum ama üzülme en azından yurt dışı değil demek bile tesellidir hani...evet aşağı yukarı aynı sayılır hava :))) işin keyifli olsa gerek.. siyaset ilgimi çekiyor.. hatta bir dönem bir partinin gençlik kollarındaydımama üniversite yıllarımda sıkıntılar yaşamaya başlayınca maalesef ki uzaklaştım bu işlerden.. şimdilerde sadece haberlerden ve internet üzerinden takipteyim..
Adapazarı küçük bir yerdir.. sokaklarda yürürken muhakkak tanıdık birileri denk gelir.. ama buralarda öyle bir ihtimal sözkonusu bile değil.. en büyük hayalim bir gün alışveriş merkezinde gezerken tanıdık birilerini görebilmek
pek arkadaşım da yok burda.. eşimin arkadaşları onların eşleri filan işte.. yalnızııım ben yapayalnızzzzz
Başka bi şehirde yaşamak zor olmalı,benide çok etkilerdi bundan eminim..Seni anlamaya çalışıyorum ama üzülme en azından yurt dışı değil demek bile tesellidir hani...
Ben 5 yıldır siyasetin içindeyim kimi zaman keyifli kimi zamanda bi o kadar nefret edici..Aaa bu arada yalnızım falan deme yaa ben tipik yengeç burcuyum üzülürüm şimdi..
Genelde Akşam bazende pazarları öğlen:) İnşallah bekleriz..Buarada senin pkon ne buyutta birde kilo vermen gerektimi? yanımda arkadaşlarımın sorusu:)
Buarada ben aşılama dışındaki mesajları sildim,sende sil istersen,baya özel oldu herkesin görmesine gerek yok :))10 dk içindede netten çıkıyorum yarın girersem tekrar görüşürüz,kendine iyi bak:) Allah yarın için yardımcın olsun dua etcem sana sevgiyle kal..olacak olacak:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?