Günaydın kızlar
Selam kızlar bende hayırlı akşamlar diyimGunaydin
Evet canim malesef oldum bugun 5 gunum bende bugun basladim sogan suyuna incirde yiyorum insallah bu ay guzel haberler alirizSelam kızlar bende hayırlı akşamlar diyim
Nesene aklımdaydin napiyorsun regli oldunmu ?...
Bende ucgun soğan suyu içtim bıraktım incir yemeye devam ediyorum birde inofollik kullanıyorum hayırlısi Allah dan
İnşallah hepimizden güzel haberler alırız
İnşallah kardeşimEvet canim malesef oldum bugun 5 gunum bende bugun basladim sogan suyuna incirde yiyorum insallah bu ay guzel haberler aliriz
Amin amin inşallah canım benim inşallahGünaydın kızlar
Allah'ım hepimiz için hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimizin hayırlı haberleri gelsin
Canım benim birkaç gün sarkabilir normalKızlar yardım lütfen...
eylül ayında dış gebelik geçirdim doktor 4 ay korunma verdi şubatta bıraktık korunmayı bu seferde kimyasal gebelik geçirdim. aradan bir ay geçti 5 nisan da regle olmam gerekiyordu 4 nisanda test yaptım negatif çıktı .ama ben hala regle olamadım acaba regle düzensiz mi oluyor kimyasaldan sonra bilgisi olan yazarsa çok sevinirim.
Sogan suyunu niye o kadar az ictin canimSelam kızlar bende hayırlı akşamlar diyim
Nesene aklımdaydin napiyorsun regli oldunmu ?...
Bende ucgun soğan suyu içtim bıraktım incir yemeye devam ediyorum birde inofollik kullanıyorum hayırlısi Allah dan
İnşallah hepimizden güzel haberler alırız
yok yavrum ya bebek yokta sinir bozucu beklemek gerçekten .Canım benim birkaç gün sarkabilir normal
Arkadaslarimda kimyasal dan sonra 35 günde bile regli olan vardi inşallah birşey yoktur bebek vardır :)
lütfen sinirinizi bozmayınyok yavrum ya bebek yokta sinir bozucu beklemek gerçekten .
Yeni ay yeni umutlar olsun inşallah inşaallah sağlığıyla nasıp oluryok yavrum ya bebek yokta sinir bozucu beklemek gerçekten .
Günaydın canım benim hayırlı cumalarGünaydın kısçeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?