Nisan ayında hamile kalıp mayısta kalp atışları almayı bekleyenler

Evet canim malesef oldum bugun 5 gunum bende bugun basladim sogan suyuna incirde yiyorum insallah bu ay guzel haberler aliriz

Evet canim malesef oldum bugun 5 gunum bende bugun basladim sogan suyuna incirde yiyorum insallah bu ay guzel haberler aliriz
İnşallah kardeşim
Allah'ım hayırlı kılsın inşallah mucizen nasip olur
Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Günaydın kızlar
Allah'ım hepimiz için hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimizin hayırlı haberleri gelsin
Amin amin inşallah canım benim inşallah
RABBİM yeterki ol desin inşallah mucizelerimiz nasıp olur hayırlısıyla sağlığıyla...
Gunaydinnnnn hayırlı sabahlar hayırlı gün ve akşam olsun ettiğimiz dualar kabul olsun inşallah

Kızlar yardım lütfen...

eylül ayında dış gebelik geçirdim doktor 4 ay korunma verdi şubatta bıraktık korunmayı bu seferde kimyasal gebelik geçirdim. aradan bir ay geçti 5 nisan da regle olmam gerekiyordu 4 nisanda test yaptım negatif çıktı .ama ben hala regle olamadım acaba regle düzensiz mi oluyor kimyasaldan sonra bilgisi olan yazarsa çok sevinirim.

Canım benim birkaç gün sarkabilir normal
Arkadaslarimda kimyasal dan sonra 35 günde bile regli olan vardi inşallah birşey yoktur bebek vardır :)

Sogan suyunu niye o kadar az ictin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…