Nisan ayında hamile kalıp mayısta kalp atışları almayı bekleyenler

Insallah canim bu ay kür mu yapsam diye dusunmeye basladim
Ne kürü yapacaksın bende kur yapmak istiyorum soğan kürünu yapsam enfeksiyon da atarım bebek için de yapan var buarada Kuru inciri zeytin yağında akşam sabaha kadar bekletip uctaneyi savak ackarnina yesem kabızlık sorunu var hemde yumlar gelişir nasıl yapsam diye düşünüyorum
Bı çare arıyorum yumurta tembelliği var tek tüple şansımı deniyorum
Rabbim bilir yeterki ol desin neolursa olsun olur olur sen neyapacaksan paylaş belki hamişş olursun bizlerede vesile olursun

BENİ DE EKLERMİSİN CANIM REGLE TARİHİM 5 NİSAN
Tabiki eklerim :)
Hoşgeldin canım benim Rabbim tez zamanda hayırlısıyla sağlığıyla imanlı güzel huylu evlatlar tummmm isteyenlere nasip etsin inşallah kardeşim

Ayni seyleri dusunuyoruz canim bende sogan kuru yapip incir yesem diyorum saf zeytin yaginda bekletip meryem ana suresini okuycam bide esime keçi boynuzu ozu yedirmeye basladim

Ayni seyleri dusunuyoruz canim bende sogan kuru yapip incir yesem diyorum saf zeytin yaginda bekletip meryem ana suresini okuycam bide esime keçi boynuzu ozu yedirmeye basladim
Hadi inşallah gelir bizim mucizelerimiz
Allah'ım izniyle inşallah.. artık sabırsızlıkla bekliyorum... Ozaman incir ve soğan yapalım.. Allah'ım güzel allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Canım benim erken mi oluyorsun? inşallah nisan ayında hamişş olursun rabbim hayırlı kilsin umuduna mucizene kavusursun inşallah
Yok kuzm erken dgl yumrtlma gunlerinibkacrdk ondn cnm blmm belki olur ama iste blmyrm cnm

Canım benim spermler üç gün yaşarmış belki bebeğin buluştu yumurtayla
RABBİM yeterki ol desin inşallah senin için de ol der inşallah
Kız ne guzel konsysn ins yaa annesine tutunsn mucizem benim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…