nisan ayında hamile olduğunu öğrenenler

teşekkür ederim cnm ıhlamur filan kaynattım devam edeyim bakalım çoğul gebelikte çok ilginç olur herhalde Allahım hayırlısını sağlıklısını versin cümlemize

canım hamileyken her bitki çayını içme içmeden önce mutlaka araştır
benim bildiğim
adaçayı, hibiküs (bamya çiçeği), tarçın, karanfil, nane , maydanoz kesinlikle içilmemesi gerekenler

teşekkür ederim cnm ıhlamur filan kaynattım devam edeyim bakalım çoğul gebelikte çok ilginç olur herhalde Allahım hayırlısını sağlıklısını versin cümlemize

cok abartmadan icmek lazim gunde bir fincan cnm dikkat et farkindaysan zaten bitki cayi onermedim limon ve bal solyedim sen bunlara devam et ikini gebeligimde senin bgibi oldum ilk baslarda hamislihin bunu yaptim iyilestim

Merhaba ,
Ben de geçen hafta öğrendim hamiş olduğumu...5 . haftadayım.Hiçbir şey yiyemiyorum.Midem acayip bulanıyor.Bu normal mi , erken değil mi?

Aynı gün öğrenmişiz hamile olduğumuzu ne güzel :) ama ben hala doktora gitmedim gidince kalp atışlarını duymak istiyorum inşallah hayırlısı ile :) güzel bir hamilelik geçirip sağlıklı sıhhatli evlatlarımıza kavuşuruz inşallah.

bende hamile olduğumu dün öğrendim.şimdilik çok belirtisi yok sadece belim ağrıyor.demir hapını ne zaman veriyor doktor.Benim doktor daha erken dedi de

Evet ben persembe gunu gidicem doktra ev doktoruna o beni yonlendirecek bugun tam 5 haftalik olduk teyzeler ins piy pitlarini duymak nasip olsun

Kizlarrr, ben su an galiba 4 haftalik hamileyim, daha tam belli degil, bi kac hafta sonra ogrenirim bence..

Ben kendimi hic hamile hisstemiyorum.. sizde nasil? sadece siskinlik var, baska hic bir rahatsizligim falan yok.

günaydın dün kesemizi gördük çok şükür 10 gün sonrada kalp atışları için gideceğiz rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bu arada bende hiç belirti yok

günaydın dün kesemizi gördük çok şükür 10 gün sonrada kalp atışları için gideceğiz rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bu arada bende hiç belirti yok

Masallahhh canim, ne güzel bir duydudur? biraz daha inandirici olmustur dimi senin icin?
Kendimi hamile hissetmedigim icin inanamiyorum, bende insallah yakinda kese'yi gorurum

Merhaba ,
Ben de geçen hafta öğrendim hamiş olduğumu...5 . haftadayım.Hiçbir şey yiyemiyorum.Midem acayip bulanıyor.Bu normal mi , erken değil mi?
gözün aydın rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin çok erken başlamış bulantıların bende hiç belirti yok 6. haftamdayım

Masallahhh canim, ne güzel bir duydudur? biraz daha inandirici olmustur dimi senin icin?
Kendimi hamile hissetmedigim icin inanamiyorum, bende insallah yakinda kese'yi gorurum

sağol canım çok güzel bir duygu yakında sende görürsün o zaman daha bir anlamlı oluyor

Merhaba ,
gözün aydın rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin çok erken başlamış bulantıların bende hiç belirti yok 6. haftamdayım

sağol canım çok güzel bir duygu yakında sende görürsün o zaman daha bir anlamlı oluyor

Ne güzel ikimiz içinde en güzeli hayırlısı olsun...
ben kan testimi sağlık ocağında yaptırdım sonucunu ertesi gün veriyorlar ama hem ücretsiz hemde seninle ilgili kayıt açıyorlar. birde benimle ilgilenen hemşire çok tatlıydı kan testimi aldı oturttu beni bayaa konuştu ne yapmam lazım ne içmem yemem lazım herşeyi baya ayrıntılı anlattı insan bi hoş mutlu oluyor. birde bende ilk bşlarda baya karın bel ağrısı çekmiştim oda artık yok mide bulantısı filan hiç yok annemdede hiç olmamış inş. anneme çekmişimdir:) o yüzden uzman birinden birşeyler duyunca insan daha farklı hissediyor. yoksa kadının her dediğini biliyoruz ağır kaldırmıycan vs vs

merhaba kızlar nasılsınız 1 haftadır yazamıyorum işlerim cok yogundu umarım hersey yolundadır herkes saglıklı hamilelegine devam ediyordur..

bugun doktora gittik 6 haftamız bitmiş kalp atıslarını duyduk :) içimde öle tarifsiz bi huzur kapladıki sanki bu sesi bekliyomus gitmek için o gunler içimdeki sıkıntı

sıkı sıkı tutunmus yavrummm annesinin karnında büyümeği bekliyo Nazar

canım çok sevindim kalp atışlarını duymuşsunuz inşallah hep böyle güzel gider

kızlar bende nisanda öğrendim hamile olduğumu.bennimkide 6 buçuk haftalık.5 haftalıkken kesemi gördüm.c.teside inş kalp atışlarını duyarım.ilk bebeğim ve aşılama yoluyla inanılmaz bir duygu allah isteyen herkese nasip etsin inş

hoşgeldin gözün aydın allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin

selam arkadaşlar....nasıl geçiyor günleriniz...??

çok şükür canım ii diyelim öyle olsun 2 gündür bulantılarım var ama bıktıracak kadar diil, heyecanla kalp atışlarını duyacağım günü bekliyorum:18:

ayyyçok güzel allah tamamına erdirsin inş. Bizde burdan müjdelerimizi veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…