- Konu Sahibi neseliyasmin
-
teşekkür ederim cnm ıhlamur filan kaynattım devam edeyim bakalım çoğul gebelikte çok ilginç olur herhalde Allahım hayırlısını sağlıklısını versin cümlemize
teşekkür ederim cnm ıhlamur filan kaynattım devam edeyim bakalım çoğul gebelikte çok ilginç olur herhalde Allahım hayırlısını sağlıklısını versin cümlemize
17 nisanda evde test yaparak çift çizgiyigördüm. 20 nisanda da hem kan testi yaptırdım hemde doktora gittim kese görünüyor, 4 mayıstatekrar gel dedi kalp atışını görelim dedi. bakalım.
son adet tarihime göre şuan 5 haftalık hemileyim gibi gibiyibm gibiyim
Allah isteyen herkese kolaylıkla versin. güzel bir duyguymuş. Sağlıkla sıhhatle büyüsün kucağıma alacağım günleride göstersin. mutluydum haberiyle mutluluğumuz katbe kat arttı
günaydın dün kesemizi gördük çok şükür 10 gün sonrada kalp atışları için gideceğiz rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bu arada bende hiç belirti yok
gözün aydın rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin çok erken başlamış bulantıların bende hiç belirti yok 6. haftamdayımMerhaba ,
Ben de geçen hafta öğrendim hamiş olduğumu...5 . haftadayım.Hiçbir şey yiyemiyorum.Midem acayip bulanıyor.Bu normal mi , erken değil mi?
Masallahhh canim, ne güzel bir duydudur? biraz daha inandirici olmustur dimi senin icin?
Kendimi hamile hissetmedigim icin inanamiyorum, bende insallah yakinda kese'yi gorurum
gözün aydın rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin çok erken başlamış bulantıların bende hiç belirti yok 6. haftamdayımMerhaba ,
Ben de geçen hafta öğrendim hamiş olduğumu...5 . haftadayım.Hiçbir şey yiyemiyorum.Midem acayip bulanıyor.Bu normal mi , erken değil mi?
Masallahhh canim, ne güzel bir duydudur? biraz daha inandirici olmustur dimi senin icin?
Kendimi hamile hissetmedigim icin inanamiyorum, bende insallah yakinda kese'yi gorurum
Aynı gün öğrenmişiz hamile olduğumuzu ne güzel :) ama ben hala doktora gitmedim gidince kalp atışlarını duymak istiyorum inşallah hayırlısı ile :) güzel bir hamilelik geçirip sağlıklı sıhhatli evlatlarımıza kavuşuruz inşallah.
selam arkadaşlar....nasıl geçiyor günleriniz...??
merhaba kızlar nasılsınız 1 haftadır yazamıyorum işlerim cok yogundu umarım hersey yolundadır herkes saglıklı hamilelegine devam ediyordur..
bugun doktora gittik 6 haftamız bitmiş kalp atıslarını duyduk :) içimde öle tarifsiz bi huzur kapladıki sanki bu sesi bekliyomus gitmek için o gunler içimdeki sıkıntı
sıkı sıkı tutunmus yavrummm annesinin karnında büyümeği bekliyo Nazar
kızlar bende nisanda öğrendim hamile olduğumu.bennimkide 6 buçuk haftalık.5 haftalıkken kesemi gördüm.c.teside inş kalp atışlarını duyarım.ilk bebeğim ve aşılama yoluyla inanılmaz bir duygu allah isteyen herkese nasip etsin inş
selam arkadaşlar....nasıl geçiyor günleriniz...??
merhaba kızlar nasılsınız 1 haftadır yazamıyorum işlerim cok yogundu umarım hersey yolundadır herkes saglıklı hamilelegine devam ediyordur..
bugun doktora gittik 6 haftamız bitmiş kalp atıslarını duyduk :) içimde öle tarifsiz bi huzur kapladıki sanki bu sesi bekliyomus gitmek için o gunler içimdeki sıkıntı
sıkı sıkı tutunmus yavrummm annesinin karnında büyümeği bekliyo Nazar
hoşgeldin gözün aydın allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?