- Konu Sahibi neseliyasmin
-
Merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum. Birkaç gün önce öğrendim ben de hamile olduğumu. Önce inanamadım. O duyguyu tarif edemem ama hayatımın en karmaşık anıydı diyebilirim. Allah herkese nasip etsin bu duyguyu.
Sizde belirti var mı kızlar? Benim hiç hamilelik belirtim yok, sadece karnıma ara ara sancılar giriyor adet olacakmışım gibi. Acaba normal mi?
Merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum. Birkaç gün önce öğrendim ben de hamile olduğumu. Önce inanamadım. O duyguyu tarif edemem ama hayatımın en karmaşık anıydı diyebilirim. Allah herkese nasip etsin bu duyguyu.
Sizde belirti var mı kızlar? Benim hiç hamilelik belirtim yok, sadece karnıma ara ara sancılar giriyor adet olacakmışım gibi. Acaba normal mi?
Hoş geldin canım :))) sağlıklı güzel bir hamilelik geçiririz hep beraber inşallah. Benim ikinci hamileliğim ama senin duygularını çok iyi anlayabiliyorum oğluma ilk hamile kaldığımda 9 ay o heyecanı yaşadım doğduktan sonra da cabası...
Benim de şu ana kadar hiç bir belirtim yok bazen acaba hamile değil miyim acaba diyorum her hamilelik farklı derlerdi demek ki doğruymuş ilkinde mide bulantısız günüm geçmiyordu şimdi gayet iyiyim hep böyle devam eder umarım. Doktora gittin mi peki canım keseyi gördün mü? Soruların olursa tecrübeli bir hamile olarak seve seve yardımcı olurum:))
Kızlar ben az önce doktordan geldim, kist varmış. Doktor hamilelik kisti olabilir dedi, bişey olmazmış ama ne bileyim işte korkuyorum. Bide hcg ve tiroid testi istedi. hcg değerim 3 gün önce 353 tü şimdiye kadar yükselmiş mi bi sorun var mı diye bakacak. sonuçlar öğleden sonra belli olacak. :101:
Canım benimde kistim varmış doktor önemli değil dedi endişelenme sende...
benimde oğluma hamileyken gebelik kistim vardı. doktor hamileliğin 3. ayından sonra kaybolur demişti. gerçektende 3. ayında kayboldu. inş. seninkide öyledir.
bende bugün doktora gittim 6 hafta 4 günlük hamileyim tam hesapladığım gibi. 3. sezeryan olacağım için başka bi doktora daha gideceğim hafta sonu bakalım ne diyecek. bu doktor ameliyatı yapamayacağını söyledi kendi takip etmeyeceği içinde hiç bi tahlil vs. isttemedi. doğru düzgün ilgilenmedi bile. bende eledim kendisini gezeceğiz biraz sanırım.
kızlar selamlar aklıma takılan bişeyi sorucam ben normalde 35 günde bi adet oluyorken hamile kaldım 36 . gün gebelik testinde çift çizgiyi gördüm 37 gün kan verdim sonucumda bhcg 1802.0 çıktı yani gecikmenin 2. gününde yüksek geldi bana bi anda fırlamış resmen acaba çoğul gebelik olabilir mi ?? birde soğuk algınlığı geçiriyorum doktora gittim sabah ilaç ayzmadı ağrı eksici bile yok dedi bitki çayı içicekmişim tavsiyeniz varmı ilk gebelik benim tecrübesizim
tatlim erken dollenmis olabilir yumurtan bide cogul gebelik olasiligi var
ussutmende gebelikten oldu cnm bunu unutma en faydali icecek bu donemde sicak suya limon siok bal koy ic bunu aklina gldikce tekrarla iyi gelecek gecmis olsun bol bolda dinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?