nisan ayında hamile olduğunu öğrenenler

merhaba kızlar ben geldim...zübeydeye randevu alıcaktım alamadım randuvular dolu diyor şevket dede bi doktor kalmış şevkete gitmek istemedim için almadım mayıs ayını bekliyorum inş. ilk kontrolümde sorun çıkmaz şuana kadar çok iyi gidiyor gebeliğim

Merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum. Birkaç gün önce öğrendim ben de hamile olduğumu. Önce inanamadım. O duyguyu tarif edemem ama hayatımın en karmaşık anıydı diyebilirim. Allah herkese nasip etsin bu duyguyu.
Sizde belirti var mı kızlar? Benim hiç hamilelik belirtim yok, sadece karnıma ara ara sancılar giriyor adet olacakmışım gibi. Acaba normal mi?

elhamdulillah bende hamileyim inş. bir kızım var 3 yaşına girecek...1 hafta önce idrar testinde hmile olduğumu öğrendim. bugünde dr. gittim. kese gözüküyor. 5 haftalık gebesin dedi. 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi. rabbim hayırla geçirmemizi nasip etsin.

tebrik ederim cnm.bende aynı duyguları yaşadım önce inanasım gelmedi ama çok şükür ki hamileyim :) bendede hiç bi belirti yok psikolojikmi bilmem ama bulanıorum bazen bide adet sancısı şeklinde ara ara gelio başkada bi belirtim yok

Hoş geldin canım :))) sağlıklı güzel bir hamilelik geçiririz hep beraber inşallah. Benim ikinci hamileliğim ama senin duygularını çok iyi anlayabiliyorum oğluma ilk hamile kaldığımda 9 ay o heyecanı yaşadım doğduktan sonra da cabası...
Benim de şu ana kadar hiç bir belirtim yok bazen acaba hamile değil miyim acaba diyorum her hamilelik farklı derlerdi demek ki doğruymuş ilkinde mide bulantısız günüm geçmiyordu şimdi gayet iyiyim hep böyle devam eder umarım. Doktora gittin mi peki canım keseyi gördün mü? Soruların olursa tecrübeli bir hamile olarak seve seve yardımcı olurum:))

evleneli 3 ay oldu ilk 2 ay vajinismus kabusuyla uğraştım ve 1 ay önce yendim çok şükür, şimdide bebek istiyorum, adetime 10 gün varken korunmadan ilişkiye girdik o gün 2 kez girdik, olurmu diye umutlanıyorum . hemen ayağa kalkmadım yarım saat ayaklarımı yukarı dikip bekledim dışarı çıkmasın diye :) en son 4 nisanda adet olmuştum ve 21 nisanda ilişkiye girdik . yumurtlama dönemini kaçırdımmı diye endişelendim eşimle ayrı şehirlerde olunca tarihi denk getirmek sorun olabiliyor

Günaydin kizlar...
Nasil gidiyor hamilelik?
Kim nezaman echo yaptirdi? kacinci haftada? ve kalp atislari dinledi..
Burda yurt disinda 10 haftada basliyorlar pffff

Çok teşekkür ederim canım. Ben birazdan gidiyorum doktora bakalım ne diyecek...Haber veririm size.

Merhaba ;

Bende 17.04.2012 günü tahlil yaptırdım ; 398,6 bchg çıktı
19.04.2012 günü tahlil sonucum ; 838 çıktı.

Doktorum 3 haftalık dedi ama son SAT tarihimi hatırlamıyorum. Doğrumudur?

Erken konuşmuşum dün gece itibariyle mide bulantılarım başladı bende bu sefer midem bulanmaz diye seviniyordum offf ya hiçbir şey de fayda etmez mi bu bulantılara?

Kızlar ben az önce doktordan geldim, kist varmış. Doktor hamilelik kisti olabilir dedi, bişey olmazmış ama ne bileyim işte korkuyorum. Bide hcg ve tiroid testi istedi. hcg değerim 3 gün önce 353 tü şimdiye kadar yükselmiş mi bi sorun var mı diye bakacak. sonuçlar öğleden sonra belli olacak. :101:

benimde oğluma hamileyken gebelik kistim vardı. doktor hamileliğin 3. ayından sonra kaybolur demişti. gerçektende 3. ayında kayboldu. inş. seninkide öyledir.

bende bugün doktora gittim 6 hafta 4 günlük hamileyim tam hesapladığım gibi. 3. sezeryan olacağım için başka bi doktora daha gideceğim hafta sonu bakalım ne diyecek. bu doktor ameliyatı yapamayacağını söyledi kendi takip etmeyeceği içinde hiç bi tahlil vs. isttemedi. doğru düzgün ilgilenmedi bile. bende eledim kendisini gezeceğiz biraz sanırım.

kızlar selamlar aklıma takılan bişeyi sorucam ben normalde 35 günde bi adet oluyorken hamile kaldım 36 . gün gebelik testinde çift çizgiyi gördüm 37 gün kan verdim sonucumda bhcg 1802.0 çıktı yani gecikmenin 2. gününde yüksek geldi bana bi anda fırlamış resmen acaba çoğul gebelik olabilir mi ?? birde soğuk algınlığı geçiriyorum doktora gittim sabah ilaç ayzmadı ağrı eksici bile yok dedi bitki çayı içicekmişim tavsiyeniz varmı ilk gebelik benim tecrübesizim

Canım benimde kistim varmış doktor önemli değil dedi endişelenme sende...

Canım neden doktor ameliyat etmeyeceğini söyledi anlamadım? Ayrıca hangi hastanedeymiş kendisi çok merak ettim.

tatlim erken dollenmis olabilir yumurtan bide cogul gebelik olasiligi var
ussutmende gebelikten oldu cnm bunu unutma en faydali icecek bu donemde sicak suya limon siok bal koy ic bunu aklina gldikce tekrarla iyi gelecek gecmis olsun bol bolda dinlen

17 nisanda evde test yaparak çift çizgiyigördüm. 20 nisanda da hem kan testi yaptırdım hemde doktora gittim kese görünüyor, 4 mayıstatekrar gel dedi kalp atışını görelim dedi. bakalım.
son adet tarihime göre şuan 5 haftalık hemileyim gibi gibiyibm gibiyim

Allah isteyen herkese kolaylıkla versin. güzel bir duyguymuş. Sağlıkla sıhhatle büyüsün kucağıma alacağım günleride göstersin. mutluydum haberiyle mutluluğumuz katbe kat arttı

tatlim erken dollenmis olabilir yumurtan bide cogul gebelik olasiligi var
ussutmende gebelikten oldu cnm bunu unutma en faydali icecek bu donemde sicak suya limon siok bal koy ic bunu aklina gldikce tekrarla iyi gelecek gecmis olsun bol bolda dinlen

teşekkür ederim cnm ıhlamur filan kaynattım devam edeyim bakalım çoğul gebelikte çok ilginç olur herhalde Allahım hayırlısını sağlıklısını versin cümlemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…